Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

En azindan haftasonu bi kahvaltiya yapabilirim cnm

afiyet olsun canım acıkmadın aralık çok fazla olmuş

günaydın canım..kabak güzel fikir barsaklara çok iyi geliyor

sizinkilerde yumurta canavarı anlaşılan

Evet bagirsaklarim bende degil dunden beri
günaydın kızlar
yağmurlu bir günden hepinize merhaba
umarım keyifler iyidir

Gunaydin baby

Kalkip halay cekesim geldi

sağol canım
haklısın kadınlar konusunda
menünü saaatli sıralı yazarsan yorumlamak daha kolay olur canım
afiyet olsun

En azindan haftasonu bi kahvaltiya yapabilirim cnm

Evet bagirsaklarim bende degil dunden beri

Gunaydin baby

Kalkip halay cekesim geldi

canım cevap yazmayı unuttum simdi aklıma geldi filtre kahveyi kahve dünyasından aldım kahvesini az koyuyorum bir de sut ısıtıp ekliyorum çok güzel oluyor hem de hafif

Yok canım ne idolü cuma 77.4 tüm bugün 80 çıktım
Bu ne ya böyle bişey mümkün mü moralim sıfır yapamıcam ben galiba.
Olur mu canım hemen pes etmek. Mutlaka ödem vardır yoksa imkanı yok iki günde bu kadar kilo alabilmenin. Pes edersen ayrıca o 80 en kısa zaman da 100 olarak geri döner sana.

Canım benim büyük kızım 12 yaşında olan sanki doğuştan uyku eğitimli gibiydi. Onda hiç zorlanmadım. Yatağına yatırdım poposunu pışpışladım ve uyudu. Hiç sorun çıkarmadı. Küçük kızımda sanırım 1 yaşından sonraydı. BBYO ydu sanırım bir grupla tanıştım. Ordan gördüm ilk uyku eğitimini. Hatta evde babaannesi felanda vardı başladığımda. Bir hafta zorluk çıktı. İlk gün yanlış hatırlamıyorsam 45 dk ya yakın uğraştım. Sonra giderek düzeldi ama ağlamalarına tepinmelerine hep sabrettim. Biraz yürek burkuyor ama çocuğun büyümesi ve gelişmesi için uyku eğitiminin şart olduğuna inanıyorum. Senin sıkıntın bence uyandığı zaman emzirmen. Bence gece emzirmelerini bırak önce. Zaten 13 aylık ek gıda alıyor. Yatmadan önce ve uyandıktan sonra emzirmen daha mantıklı. Meme de uyumayı seviyor anladığım kadarıyla çünkü bütün bebekler bayılıyor emerken uyumaya. Annelerinde kolayına geliyor. Ama büyüyünce sorun çıkıyor işte uyurken çünkü öyle alıştırıyoruz. Tekrar dene canım. Pes etme. Zor olacak ama olacak. Emzirme olayını iyi düşün. Bence o yüzden zorlanıyorsun dişten felan değil. Benimki de diş çıkardı ama hiç uyanmadı çıkartırken.

Cevizli sucuk dışında çok güzel bir menü. Artık listedesin Burcu ne o öyle cevizli sucuk felan

Kısır yemekte sorun yok canım ama ertesin gün tartılma sakın insanın moralini alt üst ediyor. Yoksa ben kısıra karşı değilim aksine çok sağlıklı bir yiyecek olduğunu düşünüyorum. Menün çok güzel afiyet olsun.

Kahvaltıdaki ekmekler dışında güzel bir menü. Krep varken ekmek yemesen olurdu. Su ve spor mükemmel senin de öyle @Foreverlife

Afiyet olsun canım harika bir menü. 65 kiloya kadar sana kahvaltıda ekmek yemeye izin veriyorum. 65 ten sonra o kahvaltıda ki bir dilim form ekmek kalkacak olur mu

Bugünkü menüm

Sabah 8de kahve

Öğlen 2de mantarlı tavuk sarma ve bulgur pilavı

Akşam kahve

Spor yok
1bucuk litre su

Sen benden kesin dayak istiyorsun Cankız bu nasıl bir menü Bi daha senden böyle menüler görmeyeceğim. Aç kalarak kilo veremezsin. Versen de geri alırsın. Metabolizmanı bozacaksın. Çok kızarım sana çokkkk

Dolmaları bi anlat bakim büyük müydü? Pirinçli miydi? Ona göre yorumlayacağım. Ayrıca akşam yemeğin çok geç olmuş canım. Mümkün olduğunca saat 20:00 ye yemek işini bırakma. Önümüz yaz. 19:00 en son akşam yemeği saatin olsun. Önce biraz zorlanırsın ama sonradan alışınca çok iyi oluyor.

05.03.18
pazartesi

7.50
2 yumurtadan omlet
1 zeytin
2 kk peynir
yesil cay
domates salatalik biber
2 tam ceviz
2 hurma

19.00
tavuk
kirmizi biber
domates sogan
tarator

2.5 lt su
Leslie mil 1
yoga 70 dk
LAydLiNe @cankizzz ada81
Anlaşılan laf dinlemeden karataya başlanmış ama menü süper. O kadar saat hiç bir şey yemeden nasıl dayandın bu bir? Bünyeni bu kadar zorlamaya ne gerek var bu iki?

Oooooo ooooo küp şeker gördüm. Yıllardır görmemiştim hiç bir menüde. İlk diyete başladığım da bir kupa çaya 6 (altı) tane emin olun diye hem rakamla hem de yazıyla yazdım atan bir insan olarak konuşuyorum şekersiz bütün içecekler mükemmel. Sana tavsiyem bu günden itibaren şekersiz içmeye çalış canım çayı eğer içemiyorsan hiç içme daha iyi. Menün gayet güzel. Saatlerin biraz geç kalmış. Kahve serbest şekersiz içtiğin müddet günün her saati sınırsız içebilirsin bence ama çok içince su içemiyorsun en azından ben de öyle oluyor. Suyunu yazmamışsın ne kadar içtiğini? Ayrıca o akşam yaptığın kaçamakta olmamış

Bu gün herkes pilav yemiş galiba Bir karataycı daha. Valla Canan hocayı severim ama beni el birliğiyle karatay düşmanı yapacaksınız Genel anlamda menün güzel canım. Akşamın biraz fazla olmuş. Ama iki öğün olduğu için ses etmiyorum. Su ve spor çok güzel

Akşam yemeğinin saati geç olmuş canım ekmekleri de yemesen olurmuş. Hem salata hem çorba var öğünde. Ekmek fazla olmuş. Su iyi. Spor yok galiba?

Akşam saati yine geç olmuş canım. Bir de üzerine hurma yemişsin. O aralarda ki meyvelerden biri de fazla. Spor ?

En son saat 23:00 de yediğin mandalina tüm menüyü bozmuş. Ama emzirdiğin için ses etmiyorum. Bu aralar seni göremez oldum sanki çok az geliyorsun. Ben mi yanlış hatırlıyorum? Bir de suyun çok az olmuş canım. Senin bol bol su içmen lazım.

4 mart listem
Kahvalti 8.30
Ilik su
Peynir
5 zeytin
1 tk pekmez
Sekersiz cay
1 dilim ekmek

Aksam 19.45
Balik
Havuc salatasi
Roka
Acili şalgam

10 dk zumba
Yarim saat evde spor
2 litre su
Acılı şalgam suyu mu kendisi mi? Menün güzel ama sende mi karatay yapıyorsun diyeceğim menü de ekmek var. İki öğünün arası çok açık olmuş.

Aksam bir dilim pasta kacirdim AMA malesef Tesekkurler canim. Ben yapmadim kayinvalidemdeydim o yapmis. Cok yagli olmayacak sekilde bezelye, dereotu Falan doldurmus icini. Hafifti baya.

. Hosbulduk

. O olmadi iste.
Evet işte o bir dilim pastayı diyorum cıssssss

Ne güzel yazmışsın canım. Ama menülerini liste şeklinde yazman gerekiyor. Saatlerini ve miktarlarını da yazman lazım. Bir de diyetteyken patatesin her türlüsünden uzak duruyoruz.

Günaydın bizimde burda heryer kar icinde
Kara bayılırım yaaaaaaa bu sene hiç yağmadı Kırıkkale'ye. Allahtan Kars' a gittim de bol bol gördüm.

Selamlarrr sevgili rakibelerimizzzz
Nasılsınız nasıl gidiyorrr
Benim bu hafta aç geçiyor sizi yenebilmek için
Hoş geldin kaptişim. Biz de durumlar vahim valla size kıyamadığımızdan bol bol artılardayız. Yani sırf sizin için sizde çok şeeeyapmayın

tamam canım anlaştık

canım cevap yazmayı unuttum simdi aklıma geldi filtre kahveyi kahve dünyasından aldım kahvesini az koyuyorum bir de sut ısıtıp ekliyorum çok güzel oluyor hem de hafif
hmm tamam canim sagolasin. ben ilcede oturuyorumda pek gelismemis bi yer. Franchise işletmeler hic yok diyebilirim. hep yerel isletmeler var. en yakin afyon bize. insallah oraya gittigimde unutmazsam bakayim. tesekkur ederim. Jacobs denedin mi suan ulasabilcegim tek marka o.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…