iyi olur canım sevdim ben
amayavaş pişirdiğim için zaman alıyor biraz
afiyet olsun canım güzel
cankızzzzzzzz bu neeeeeeeee
afiyet olsun canım güzel
öğlen akşam yer değişse güzel olcakmış
güzel canım afiyet olsun
afiyet olsun canım acıkmadın aralık çok fazla olmuş
günaydın canım..kabak güzel fikir barsaklara çok iyi geliyor
sizinkilerde yumurta canavarı anlaşılan
günaydın kızlar
yağmurlu bir günden hepinize merhaba
umarım keyifler iyidir
sabahı şerifler hayrola fit olmak için güzel adımlar atmış biz bayanlara ilk bir kaç günde göbek sönünce hemencicik giyilir azcık dar olan kıyafetlerle sabah bir yürüyorum sanırsın kırmızı halı serili altımdabiz kadınlar ne güzel yaratılmışız giden bir kaç gramcık bile havamızı değiştirmeye yetiyor bekle bizi yaz ince kıyafetler göbeğimi çekmeyeceğim korse giymeyeceğim çocukta yaparım fitte gezerim sloganı ile inşallah gelelim dün ki menümün devamına sabah haşlanmış bir yumurta demiştim öğlen süt ile kuru meyveler akşam mecimek çorbası azcık haşlanmış patates kavurması ve bir mandalina. bu sabahta yumurtacımı haşlayıp geldim işyerime tabi limonlu suyumuda içtim kadın isterse herşeyi yapar
sağol canımsabahı şerifler hayrola fit olmak için güzel adımlar atmış biz bayanlara ilk bir kaç günde göbek sönünce hemencicik giyilir azcık dar olan kıyafetlerle sabah bir yürüyorum sanırsın kırmızı halı serili altımdabiz kadınlar ne güzel yaratılmışız giden bir kaç gramcık bile havamızı değiştirmeye yetiyor bekle bizi yaz ince kıyafetler göbeğimi çekmeyeceğim korse giymeyeceğim çocukta yaparım fitte gezerim sloganı ile inşallah gelelim dün ki menümün devamına sabah haşlanmış bir yumurta demiştim öğlen süt ile kuru meyveler akşam mecimek çorbası azcık haşlanmış patates kavurması ve bir mandalina. bu sabahta yumurtacımı haşlayıp geldim işyerime tabi limonlu suyumuda içtim kadın isterse herşeyi yapar
En azindan haftasonu bi kahvaltiya yapabilirim cnm
Evet bagirsaklarim bende degil dunden beri
Gunaydin baby
Kalkip halay cekesim geldi
günaydın kızlar
yağmurlu bir günden hepinize merhaba
umarım keyifler iyidir
iyi olur canım sevdim ben
amayavaş pişirdiğim için zaman alıyor biraz
afiyet olsun canım güzel
cankızzzzzzzz bu neeeeeeeee
afiyet olsun canım güzel
öğlen akşam yer değişse güzel olcakmış
güzel canım afiyet olsun
canım cevap yazmayı unuttum simdi aklıma geldi filtre kahveyi kahve dünyasından aldım kahvesini az koyuyorum bir de sut ısıtıp ekliyorum çok güzel oluyor hem de hafifsoyle tavsiyede bulunayim canim. arzum un renkli serisi varya pembis mavis tatlis renklerde. onun cezvesini alma ben onu kullaniyorum cok kopurtmuyo, kopurene kadar ugrastiriyo. haberin olsun.
ve evet ben de kahveye bayiliyorum. her turlusu. neskafenin bi makinesi var canim 5 cesit kahve yapiyo (expresso kapucino latte felan) onu almayi dusunuyorum.
bir de filtre kahve olarak hangi marka kullaniyosun canim bana biraz sert geldi de.
Olur mu canım hemen pes etmek. Mutlaka ödem vardır yoksa imkanı yok iki günde bu kadar kilo alabilmenin. Pes edersen ayrıca o 80 en kısa zaman da 100 olarak geri döner sana.Yok canım ne idolü cuma 77.4 tüm bugün 80 çıktım
Bu ne ya böyle bişey mümkün mü moralim sıfır yapamıcam ben galiba.
Canım benim büyük kızım 12 yaşında olan sanki doğuştan uyku eğitimli gibiydi. Onda hiç zorlanmadım. Yatağına yatırdım poposunu pışpışladım ve uyudu. Hiç sorun çıkarmadı. Küçük kızımda sanırım 1 yaşından sonraydı. BBYO ydu sanırım bir grupla tanıştım. Ordan gördüm ilk uyku eğitimini. Hatta evde babaannesi felanda vardı başladığımda. Bir hafta zorluk çıktı. İlk gün yanlış hatırlamıyorsam 45 dk ya yakın uğraştım. Sonra giderek düzeldi ama ağlamalarına tepinmelerine hep sabrettim. Biraz yürek burkuyor ama çocuğun büyümesi ve gelişmesi için uyku eğitiminin şart olduğuna inanıyorum. Senin sıkıntın bence uyandığı zaman emzirmen. Bence gece emzirmelerini bırak önce. Zaten 13 aylık ek gıda alıyor. Yatmadan önce ve uyandıktan sonra emzirmen daha mantıklı. Meme de uyumayı seviyor anladığım kadarıyla çünkü bütün bebekler bayılıyor emerken uyumaya. Annelerinde kolayına geliyor. Ama büyüyünce sorun çıkıyor işte uyurken çünkü öyle alıştırıyoruz. Tekrar dene canım. Pes etme. Zor olacak ama olacak. Emzirme olayını iyi düşün. Bence o yüzden zorlanıyorsun dişten felan değil. Benimki de diş çıkardı ama hiç uyanmadı çıkartırken.LAydLiNe ne zaman kızlarına uyku eğitimi verdin.
Ben yapıyorum tam oldu diyorum hoop diş çıkıyor biz yine başa sarıyıruz.
Mesela dün akşam erken den uyudu ohh dedim sonra sırayla 12-1 - 2 de uyandı hemen uyudu emzirince.
Sormasında 3 te uyandı 5 e kadar uyumadı bıraksam kendi kendine oturuyor ama onu öyle bırakıp uyumak ne mümkün..
Sanırım yine bir diş geliyor..
Gerçekten enerjim düştü
Cevizli sucuk dışında çok güzel bir menü. Artık listedesin Burcu ne o öyle cevizli sucuk felan
Kısır yemekte sorun yok canım ama ertesin gün tartılma sakın insanın moralini alt üst ediyor. Yoksa ben kısıra karşı değilim aksine çok sağlıklı bir yiyecek olduğunu düşünüyorum. Menün çok güzel afiyet olsun.İlk menü yazayım
Sabah9
1 domates 1 yumurtadan menemen
5 zeytin
3 marul
2 dilim ekmek
2 tk tahin pekmez
Öglen 12.00
1 tabak kabak kavurması
1 dilim ekmek
Ara 16.00
Yarım armut
Akşam 19.
1 tabak bamya
Her şey yolunda giderken salata yapıyordum dedim dur kısır yapayım yapma dedim kendime ama yaptım yarım tabak ortalama 6 ksk yedim bol yeşillikli az bulğurlu
3.5lt su
40 dk yürüyüş
LAydLiNe cankizzzz
Kahvaltıdaki ekmekler dışında güzel bir menü. Krep varken ekmek yemesen olurdu. Su ve spor mükemmel senin de öyle @ForeverlifeBugünkü menüm sabah krep 8:30 (Üç yemek kaşı lor iki yemek kaşıı yulaf kepeği yarım çay bardağı süt maydanoz dereotu )
Beş zeytin
İki dilim Çavdar ekmek domates salatalık
10:30 1 hurma sade Türk kahvesi
11:00 yeşil çay
13:00
2 kepçe yayla çorbası
16 :00 1 avuç çiğ badem
1 portakal
18:30
1 kase domates çorbası
Haşlanmış karnabahar
3 dilim yağsız pastırma
3 lt su
45 dakika tempolu yürüyüş
Afiyet olsun canım harika bir menü. 65 kiloya kadar sana kahvaltıda ekmek yemeye izin veriyorum. 65 ten sonra o kahvaltıda ki bir dilim form ekmek kalkacak olur mu
Bugünkü menüm
Sabah 8de kahve
Öğlen 2de mantarlı tavuk sarma ve bulgur pilavı
Akşam kahve
Spor yok
1bucuk litre su
Dolmaları bi anlat bakim büyük müydü? Pirinçli miydi? Ona göre yorumlayacağım. Ayrıca akşam yemeğin çok geç olmuş canım. Mümkün olduğunca saat 20:00 ye yemek işini bırakma. Önümüz yaz. 19:00 en son akşam yemeği saatin olsun. Önce biraz zorlanırsın ama sonradan alışınca çok iyi oluyor.Bugün menü
Sabah 09:00
3 zeytin
2 kibrit kutusu beyaz peynir
6 tana domates
1 bardak çay
2 dilim çavdar ekmeği
Saat 12 00 yeşil çay
Ara menü
saat 15 00 1 elma
8 adet badem
Akşam yemeği 6 adet dolma
Bol salata
Yarım saat spor yarım saatten fazla temizlik.
2 lt su içildi
Anlaşılan laf dinlemeden karataya başlanmış ama menü süper. O kadar saat hiç bir şey yemeden nasıl dayandın bu bir? Bünyeni bu kadar zorlamaya ne gerek var bu iki?
Oooooo ooooo küp şeker gördüm. Yıllardır görmemiştim hiç bir menüde. İlk diyete başladığım da bir kupa çaya 6 (altı) tane emin olun diye hem rakamla hem de yazıyla yazdım05.03.18
pazartesi
09:30
bir dilim ekmek
2-3 zeytin
biraz beyaz peynir
çay+ 1 küp şeker
Ara öğün 11:30
Bir elma
Öğle
Bir kase yoğurtlu çorba
Akşam 20:00
Yarım enginar
bir kase çorba
salata
Spor yapamadım. Kahveye dayanamıyorum. O nedenle akşam planım filtre kahve :):)
Yine de bugün kaçamak yapmadım. Umarım akşamda yapmam.
LAydLiNe @cankizzz ada81
Bu gün herkes pilav yemiş galiba
Akşam yemeğinin saati geç olmuş canım ekmekleri de yemesen olurmuş. Hem salata hem çorba var öğünde. Ekmek fazla olmuş. Su iyi. Spor yok galiba?5 mart
08.30
7 zeytin 1 incir
2 haşlanmış yumurta
Bir parca peynir
Maydonoz
11.00
10 adet çiğ badem
1 hurma
13.30
1buçuk tabak bamya
1 kase yoğurt
Bol salata
17.00
Yarim elma
20.00
1 kase tarhana çorbası
Bir tabak yumurtalı beyin
2 dilim ekmek
Salata
2.5 litre su
LAydLiNe
Akşam saati yine geç olmuş canım. Bir de üzerine hurma yemişsin. O aralarda ki meyvelerden biri de fazla. Spor ?5 mart menüm
8.00 sabah
1 haşlanmış yumurta
1dilim ekmek
5 zeytin
12.00 chia tohumlu yoğurt
14.30 öğlen
Yoğurt
5 kaşık dünden kalan ıspanak
17.00 1 elma
18.00 1 potakal
20.00 akşam
4 adet lahana sarması
Yoğurt
Çay 2 hurma
2 lt su
LAydLiNe
En son saat 23:00 de yediğin mandalina tüm menüyü bozmuş. Ama emzirdiğin için ses etmiyorum. Bu aralar seni göremez oldum sanki çok az geliyorsun. Ben mi yanlış hatırlıyorum? Bir de suyun çok az olmuş canım. Senin bol bol su içmen lazım.Bugün kü menü
Uyandığımda 08:000
Bir elma
Kahvaltı 09;30
1tabak menemen
3 yk lor
5 zeytin
Ara 12:30
1 elma
1 kase yoğurt
Öğle 14:30
5 köfte
Salata
Ara 17:00
2 hurma
1 b süt
akşam 19:30
Şiş adana
1 domates
Ara 23:00
1 mandalina
2 öil leslie
1 buçuk lt su
Acılı şalgam suyu mu kendisi mi? Menün güzel ama sende mi karatay yapıyorsun diyeceğim menü de ekmek var. İki öğünün arası çok açık olmuş.4 mart listem
Kahvalti 8.30
Ilik su
Peynir
5 zeytin
1 tk pekmez
Sekersiz cay
1 dilim ekmek
Aksam 19.45
Balik
Havuc salatasi
Roka
Acili şalgam
10 dk zumba
Yarim saat evde spor
2 litre su
Evet işte o bir dilim pastayı diyorum cıssssssAksam bir dilim pasta kacirdim AMA malesef Tesekkurler canim. Ben yapmadim kayinvalidemdeydim o yapmis. Cok yagli olmayacak sekilde bezelye, dereotu Falan doldurmus icini. Hafifti baya.
. Hosbulduk
. O olmadi iste.
Ne güzel yazmışsın canım. Ama menülerini liste şeklinde yazman gerekiyor. Saatlerini ve miktarlarını da yazman lazım. Bir de diyetteyken patatesin her türlüsünden uzak duruyoruz.sabahı şerifler hayrola fit olmak için güzel adımlar atmış biz bayanlara ilk bir kaç günde göbek sönünce hemencicik giyilir azcık dar olan kıyafetlerle sabah bir yürüyorum sanırsın kırmızı halı serili altımdabiz kadınlar ne güzel yaratılmışız giden bir kaç gramcık bile havamızı değiştirmeye yetiyor bekle bizi yaz ince kıyafetler göbeğimi çekmeyeceğim korse giymeyeceğim çocukta yaparım fitte gezerim sloganı ile inşallah gelelim dün ki menümün devamına sabah haşlanmış bir yumurta demiştim öğlen süt ile kuru meyveler akşam mecimek çorbası azcık haşlanmış patates kavurması ve bir mandalina. bu sabahta yumurtacımı haşlayıp geldim işyerime tabi limonlu suyumuda içtim kadın isterse herşeyi yapar
Kara bayılırım yaaaaaaa bu sene hiç yağmadı Kırıkkale'ye. Allahtan Kars' a gittim de bol bol gördüm.Günaydın bizimde burda heryer kar icinde
Hoş geldin kaptişim. Biz de durumlar vahim valla size kıyamadığımızdan bol bol artılardayız. Yani sırf sizin için sizde çok şeeeyapmayınSelamlarrr sevgili rakibelerimizzzz
Nasılsınız nasıl gidiyorrr
Benim bu hafta aç geçiyor sizi yenebilmek için
tamam canım anlaştıkOlur mu canım hemen pes etmek. Mutlaka ödem vardır yoksa imkanı yok iki günde bu kadar kilo alabilmenin. Pes edersen ayrıca o 80 en kısa zaman da 100 olarak geri döner sana.
Canım benim büyük kızım 12 yaşında olan sanki doğuştan uyku eğitimli gibiydi. Onda hiç zorlanmadım. Yatağına yatırdım poposunu pışpışladım ve uyudu. Hiç sorun çıkarmadı. Küçük kızımda sanırım 1 yaşından sonraydı. BBYO ydu sanırım bir grupla tanıştım. Ordan gördüm ilk uyku eğitimini. Hatta evde babaannesi felanda vardı başladığımda. Bir hafta zorluk çıktı. İlk gün yanlış hatırlamıyorsam 45 dk ya yakın uğraştım. Sonra giderek düzeldi ama ağlamalarına tepinmelerine hep sabrettim. Biraz yürek burkuyor ama çocuğun büyümesi ve gelişmesi için uyku eğitiminin şart olduğuna inanıyorum. Senin sıkıntın bence uyandığı zaman emzirmen. Bence gece emzirmelerini bırak önce. Zaten 13 aylık ek gıda alıyor. Yatmadan önce ve uyandıktan sonra emzirmen daha mantıklı. Meme de uyumayı seviyor anladığım kadarıyla çünkü bütün bebekler bayılıyor emerken uyumaya. Annelerinde kolayına geliyor. Ama büyüyünce sorun çıkıyor işte uyurken çünkü öyle alıştırıyoruz. Tekrar dene canım. Pes etme. Zor olacak ama olacak. Emzirme olayını iyi düşün. Bence o yüzden zorlanıyorsun dişten felan değil. Benimki de diş çıkardı ama hiç uyanmadı çıkartırken.
Cevizli sucuk dışında çok güzel bir menü. Artık listedesin Burcu ne o öyle cevizli sucuk felan
Kısır yemekte sorun yok canım ama ertesin gün tartılma sakın insanın moralini alt üst ediyor. Yoksa ben kısıra karşı değilim aksine çok sağlıklı bir yiyecek olduğunu düşünüyorum. Menün çok güzel afiyet olsun.
Kahvaltıdaki ekmekler dışında güzel bir menü. Krep varken ekmek yemesen olurdu. Su ve spor mükemmel senin de öyle @Foreverlife
Afiyet olsun canım harika bir menü. 65 kiloya kadar sana kahvaltıda ekmek yemeye izin veriyorum. 65 ten sonra o kahvaltıda ki bir dilim form ekmek kalkacak olur mu
Ayy demeHoş geldin kaptişim. Biz de durumlar vahim valla size kıyamadığımızdan bol bol artılardayız. Yani sırf sizin için sizde çok şeeeyapmayın
bulgurdan olmuştur o zaman canim. hic uzulmeyelimBende bulgur yemiştim bugün gene yedim
Ayy deme
Yok canım artıda olmayın şöyle çekişmeli yarış olsun
Elektirikli sandalyemi ödünç verebilirim sana
bak ya bide ödünç veriyor elektrikli sandalyeyiAyy deme
Yok canım artıda olmayın şöyle çekişmeli yarış olsun
Elektirikli sandalyemi ödünç verebilirim sana
Terlikte neymişş
Olur olur benim terlik pek işe yaramıyor
hmm tamam canim sagolasin. ben ilcede oturuyorumda pek gelismemis bi yer. Franchise işletmeler hic yok diyebilirim. hep yerel isletmeler var. en yakin afyon bize. insallah oraya gittigimde unutmazsam bakayim. tesekkur ederim. Jacobs denedin mi suan ulasabilcegim tek marka o.canım cevap yazmayı unuttum simdi aklıma geldi filtre kahveyi kahve dünyasından aldım kahvesini az koyuyorum bir de sut ısıtıp ekliyorum çok güzel oluyor hem de hafif
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?