- 24 Ocak 2018
- 1.039
- 2.194
- 133
inanamazsiniz kaptanim acikmadim. dun sok oldum 7 gibi aciktim. inanamadim yani nasil olur. hic de zorlanmadim. bem evdeyim yorucu bi iste calissam dayanamazdim belki.Anlaşılan laf dinlemeden karataya başlanmış ama menü süper. O kadar saat hiç bir şey yemeden nasıl dayandın bu bir? Bünyeni bu kadar zorlamaya ne gerek var bu iki?
Kızlar duydunuz mu?Terlikte neymişş
Vericen elentiriğii bak bidaha kaçamak yapıyolar mı
inanamazsiniz kaptanim acikmadim. dun sok oldum 7 gibi aciktim. inanamadim yani nasil olur. hic de zorlanmadim. bem evdeyim yorucu bi iste calissam dayanamazdim belki.
ne güzelll bize de gönderGünaydın bizimde burda heryer kar icinde
Menüm cnm
el alışkanlığıOlur mu canım hemen pes etmek. Mutlaka ödem vardır yoksa imkanı yok iki günde bu kadar kilo alabilmenin. Pes edersen ayrıca o 80 en kısa zaman da 100 olarak geri döner sana.
Canım benim büyük kızım 12 yaşında olan sanki doğuştan uyku eğitimli gibiydi. Onda hiç zorlanmadım. Yatağına yatırdım poposunu pışpışladım ve uyudu. Hiç sorun çıkarmadı. Küçük kızımda sanırım 1 yaşından sonraydı. BBYO ydu sanırım bir grupla tanıştım. Ordan gördüm ilk uyku eğitimini. Hatta evde babaannesi felanda vardı başladığımda. Bir hafta zorluk çıktı. İlk gün yanlış hatırlamıyorsam 45 dk ya yakın uğraştım. Sonra giderek düzeldi ama ağlamalarına tepinmelerine hep sabrettim. Biraz yürek burkuyor ama çocuğun büyümesi ve gelişmesi için uyku eğitiminin şart olduğuna inanıyorum. Senin sıkıntın bence uyandığı zaman emzirmen. Bence gece emzirmelerini bırak önce. Zaten 13 aylık ek gıda alıyor. Yatmadan önce ve uyandıktan sonra emzirmen daha mantıklı. Meme de uyumayı seviyor anladığım kadarıyla çünkü bütün bebekler bayılıyor emerken uyumaya. Annelerinde kolayına geliyor. Ama büyüyünce sorun çıkıyor işte uyurken çünkü öyle alıştırıyoruz. Tekrar dene canım. Pes etme. Zor olacak ama olacak. Emzirme olayını iyi düşün. Bence o yüzden zorlanıyorsun dişten felan değil. Benimki de diş çıkardı ama hiç uyanmadı çıkartırken.
Cevizli sucuk dışında çok güzel bir menü. Artık listedesin Burcu ne o öyle cevizli sucuk felan
Kısır yemekte sorun yok canım ama ertesin gün tartılma sakın insanın moralini alt üst ediyor. Yoksa ben kısıra karşı değilim aksine çok sağlıklı bir yiyecek olduğunu düşünüyorum. Menün çok güzel afiyet olsun.
Kahvaltıdaki ekmekler dışında güzel bir menü. Krep varken ekmek yemesen olurdu. Su ve spor mükemmel senin de öyle T Toprakliyagmur
Afiyet olsun canım harika bir menü. 65 kiloya kadar sana kahvaltıda ekmek yemeye izin veriyorum. 65 ten sonra o kahvaltıda ki bir dilim form ekmek kalkacak olur mu
liseden bu yana şekersiz içerim çayımı kahvemi insan çayın tadını şekersiz inan daha iyi alıyor... hatta biri yanlışlıkla çayıma şeker koysa içemiyorum döküyorum ...Yaa ben çayı şekersiz içemiyorum. Artık içmeye çalışacağız napalımBenim saatlerim geç kalabiliyor yemek konusunda. Bebeğimin kalkma saatleri bazen değişiyor, gece geç yatmış oluyorum, o zaman da sabah geç kalkıyorum doğal olarak.
LAydLiNe
bize elektrikli oda lazım
Olur olur benim terlik pek işe yaramıyor
Evet maalesef çok az giriryorum, müthiş yoğunum, haftasonu şehir dışındaydım, bu hafta da nerdeyse her gün bebek görmeye geliyorlar, çünkü haftaya işe başlıyorum. Yoğunum ama yine de mümkün olduğu kadar çok girmeye çalışacağım kaptanımDolmaları bi anlat bakim büyük müydü? Pirinçli miydi? Ona göre yorumlayacağım. Ayrıca akşam yemeğin çok geç olmuş canım. Mümkün olduğunca saat 20:00 ye yemek işini bırakma. Önümüz yaz. 19:00 en son akşam yemeği saatin olsun. Önce biraz zorlanırsın ama sonradan alışınca çok iyi oluyor.
Anlaşılan laf dinlemeden karataya başlanmış ama menü süper. O kadar saat hiç bir şey yemeden nasıl dayandın bu bir? Bünyeni bu kadar zorlamaya ne gerek var bu iki?
Oooooo ooooo küp şeker gördüm. Yıllardır görmemiştim hiç bir menüde. İlk diyete başladığım da bir kupa çaya 6 (altı) tane emin olun diye hem rakamla hem de yazıyla yazdımatan bir insan olarak konuşuyorum şekersiz bütün içecekler mükemmel. Sana tavsiyem bu günden itibaren şekersiz içmeye çalış canım çayı eğer içemiyorsan hiç içme daha iyi. Menün gayet güzel. Saatlerin biraz geç kalmış. Kahve serbest şekersiz içtiğin müddet günün her saati sınırsız içebilirsin bence ama çok içince su içemiyorsun en azından ben de öyle oluyor. Suyunu yazmamışsın ne kadar içtiğini? Ayrıca o akşam yaptığın kaçamakta olmamış
Bu gün herkes pilav yemiş galibaBir karataycı daha. Valla Canan hocayı severim ama beni el birliğiyle karatay düşmanı yapacaksınız Genel anlamda menün güzel canım. Akşamın biraz fazla olmuş. Ama iki öğün olduğu için ses etmiyorum. Su ve spor çok güzel
Akşam yemeğinin saati geç olmuş canım ekmekleri de yemesen olurmuş. Hem salata hem çorba var öğünde. Ekmek fazla olmuş. Su iyi. Spor yok galiba?
Akşam saati yine geç olmuş canım. Bir de üzerine hurma yemişsin. O aralarda ki meyvelerden biri de fazla. Spor ?
En son saat 23:00 de yediğin mandalina tüm menüyü bozmuş. Ama emzirdiğin için ses etmiyorum. Bu aralar seni göremez oldum sanki çok az geliyorsun. Ben mi yanlış hatırlıyorum? Bir de suyun çok az olmuş canım. Senin bol bol su içmen lazım.
Acılı şalgam suyu mu kendisi mi? Menün güzel ama sende mi karatay yapıyorsun diyeceğim menü de ekmek var. İki öğünün arası çok açık olmuş.
Evet işte o bir dilim pastayı diyorum cıssssss
Ne güzel yazmışsın canım. Ama menülerini liste şeklinde yazman gerekiyor. Saatlerini ve miktarlarını da yazman lazım. Bir de diyetteyken patatesin her türlüsünden uzak duruyoruz.
Kara bayılırım yaaaaaaa bu sene hiç yağmadı Kırıkkale'ye. Allahtan Kars' a gittim de bol bol gördüm.
Bir yıldır şekersiz çay içiyorum, çaydan nefret eder hale geldimliseden bu yana şekersiz içerim çayımı kahvemi insan çayın tadını şekersiz inan daha iyi alıyor... hatta biri yanlışlıkla çayıma şeker koysa içemiyorum döküyorum ...
eşimde benim gibi şekersiz içer çayı kahveyi bi misafir gelince şekeri hep unuturuz... misafir kendi söyler şeker yokmuydu
şekerli içmeyi denedin mi çünkü uzun bir süre olmuş bir yıl acaba şeker koyunca içebilecekmisin.Bir yıldır şekersiz çay içiyorum, çaydan nefret eder hale geldim
Bu grubu daha da sevmeye başladımKısır yemekte sorun yok canım ama ertesin gün tartılma sakın insanın moralini alt üst ediyor. Yoksa ben kısıra karşı değilim aksine çok sağlıklı bir yiyecek olduğunu düşünüyorum. Menün çok güzel afiyet olsun.
Bende şekerli çay içemiyorum şeker koyunca midem bulanıo çaydan ne garipBir yıldır şekersiz çay içiyorum, çaydan nefret eder hale geldim
Kızlar karnıbahar yapayım diyorum akşama şişirir mi acaba ne yapsam bilemedim
Tatlım diyet yaparken öğün saatleri çok önemli. Zamanla ne demek istediğimi daha iyi anlayacaksın. Takımın yarısının küçük bebeği var zatenYaa ben çayı şekersiz içemiyorum. Artık içmeye çalışacağız napalımBenim saatlerim geç kalabiliyor yemek konusunda. Bebeğimin kalkma saatleri bazen değişiyor, gece geç yatmış oluyorum, o zaman da sabah geç kalkıyorum doğal olarak.
LAydLiNe
Geçmiş olsun canım. Ihlamur iç çok faydası olacaktır.bugün boğazlarm fena şişmiş yutkunamıyorum( ada çayı gargarası yaptım biraz yumuşadı gibi .. ben hep mart ayında boğaz ağrısı yaşıyorum
Her iddiasına girerim içemezşekerli içmeyi denedin mi çünkü uzun bir süre olmuş bir yıl acaba şeker koyunca içebilecekmisin.
Ben fırına atıyorum cnm havuçla güzel oluyor kızartma gibi ellerine sağlık şimdidenYap yap bişey olmaz. Brokoli karnabahar candır. Ben de yapsam mı diye düşünüyordum şimdi senden gaza geldim akşama ben de yapayım.Çocuklara kızartırım kendime haşlarım.
Tarif versene nasıl yapıyorsun fırında denemedim hiç. Belki denerimBen fırına atıyorum cnm havuçla güzel oluyor kızartma gibi ellerine sağlık şimdiden
Kızlar karnıbahar yapayım diyorum akşama şişirir mi acaba ne yapsam bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?