Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Anlaşılan laf dinlemeden karataya başlanmış ama menü süper. O kadar saat hiç bir şey yemeden nasıl dayandın bu bir? Bünyeni bu kadar zorlamaya ne gerek var bu iki?
inanamazsiniz kaptanim acikmadim. dun sok oldum 7 gibi aciktim. inanamadim yani nasil olur. hic de zorlanmadim. bem evdeyim yorucu bi iste calissam dayanamazdim belki.

Yaa ben çayı şekersiz içemiyorum. Artık içmeye çalışacağız napalım Benim saatlerim geç kalabiliyor yemek konusunda. Bebeğimin kalkma saatleri bazen değişiyor, gece geç yatmış oluyorum, o zaman da sabah geç kalkıyorum doğal olarak.
LAydLiNe

Günaydın bizimde burda heryer kar icinde
ne güzelll bize de gönder

el alışkanlığı
ekmek yok yemedim canm

liseden bu yana şekersiz içerim çayımı kahvemi insan çayın tadını şekersiz inan daha iyi alıyor... hatta biri yanlışlıkla çayıma şeker koysa içemiyorum döküyorum ...
eşimde benim gibi şekersiz içer çayı kahveyi bi misafir gelince şekeri hep unuturuz... misafir kendi söyler şeker yokmuydu

bugün boğazlarm fena şişmiş yutkunamıyorum ( ada çayı gargarası yaptım biraz yumuşadı gibi .. ben hep mart ayında boğaz ağrısı yaşıyorum

Evet maalesef çok az giriryorum, müthiş yoğunum, haftasonu şehir dışındaydım, bu hafta da nerdeyse her gün bebek görmeye geliyorlar, çünkü haftaya işe başlıyorum. Yoğunum ama yine de mümkün olduğu kadar çok girmeye çalışacağım kaptanım

Bir yıldır şekersiz çay içiyorum, çaydan nefret eder hale geldim

Bu grubu daha da sevmeye başladım

Kızlar karnıbahar yapayım diyorum akşama şişirir mi acaba ne yapsam bilemedim

Yap yap bişey olmaz. Brokoli karnabahar candır. Ben de yapsam mı diye düşünüyordum şimdi senden gaza geldim akşama ben de yapayım. Çocuklara kızartırım kendime haşlarım.

Tatlım diyet yaparken öğün saatleri çok önemli. Zamanla ne demek istediğimi daha iyi anlayacaksın. Takımın yarısının küçük bebeği var zaten Dilimde tüy bitiyor erken yatın erken kalkın demekten. Takımın anası gibi oldum. Akşam yatmıyon, sabah kalkmıyon diye başlayacam yakında

bugün boğazlarm fena şişmiş yutkunamıyorum ( ada çayı gargarası yaptım biraz yumuşadı gibi .. ben hep mart ayında boğaz ağrısı yaşıyorum
Geçmiş olsun canım. Ihlamur iç çok faydası olacaktır.

şekerli içmeyi denedin mi çünkü uzun bir süre olmuş bir yıl acaba şeker koyunca içebilecekmisin.
Her iddiasına girerim içemez

Yap yap bişey olmaz. Brokoli karnabahar candır. Ben de yapsam mı diye düşünüyordum şimdi senden gaza geldim akşama ben de yapayım. Çocuklara kızartırım kendime haşlarım.
Ben fırına atıyorum cnm havuçla güzel oluyor kızartma gibi ellerine sağlık şimdiden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…