Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Bizim takım gececi tayfa LAydLiNe

Sagol canim ihlamur aksam yapayim

***13.TAKIM Mart ayı aylık hedefler***

cankizzzz 92.5 - 89.9
zerra 64 - 61.5
@umudum2 64.7 - 62,5
LAydLiNe 64.1 - 62
Nurdan1616 65.7 - 63
aylahl 81.5 - 78,5
ada81 68.4 - 66
Bilmece811 60.1 - 58
@polekey2244 71.2 - 69
mrskulkedisi 73.5 - 71
B burcugncy 68.3 - 66
@Kriziantemcicegi 77.4 - 75
F fanur 75.3 - 73
merryangel 73 - 70
P pitanesi 76.5 - 74
M My Jale 76.4 - 74
@Foreverlife 111 - 108
mozak 73 - 70

Kızlar bunlar Mart ayı hedeflerimiz. Mart ayının son tartı günü yani 30 Mart' ta yukarıda yazdığım hedeflerden aşağıda olmanızı ya da en kötü ihtimal hedefi tutturmanızı istiyorum. En az düzeyde belirledim hedefleri. Herkeste yapabilecek potansiyel var. Fazlası olabilir ama eksiği olmasın lütfen

Kızlar 2si 1 arada kilo yaparmı?
Eşim saolsun indirim var diye bir poşet ondan bir poşet latte almış.
Latte nin Kalorisi vardır epey. Ama acaba 2si 1 arada da onun kadar tehlikelimi
Var canım var içme. Gelen giden misafire yaparsın. Eşine yaparsın ama sen içme. Benim kilolarımın en büyük nedeniydi bunlar ilk başta. Hatta bir ara geçmişe gidip size takıma ilk başladığımdaki menülerimi bulayım. Ne kadar yanlış olduğunu görün örnek alın.

O zaman Türk kahvemize devam

nerede oturuyorsun canım? Ben de ilçedeyim kütahyaya gidince alıyorum filtre kahveyi. Jacobs granul alıyorum canım filtresini denemedim hic

Son düzenleme:
gayet güzel canim afiyet olsun.

Bence hiç birseye ihtiyacı yok
Baksana gene kilo almışım morelim bozuldu yemedim bende
Sabahtan beri mutfakta kek kurabiye fln yaptım bir lokma dahi almadım ağzıma
Kendime ceza verdim
ellerine saglik canim. en iyisini yapmissin hatta odul vermissin kendine
esim de kurabiye istedi benden. dayanamaz 1 tane olsun yerim diye erteliyorum.

afiyet olsun canim menun gayet güzel. adana için bi sey diyemiyorum yeniliyo mu diyette?

biz de seker kullanmiyoruz eşimle misafirler de şekersiz kalıyor hep sonradan koyuyoruz

bize elektrikli oda lazım
aynen belki de daha fazlası

bugün boğazlarm fena şişmiş yutkunamıyorum ( ada çayı gargarası yaptım biraz yumuşadı gibi .. ben hep mart ayında boğaz ağrısı yaşıyorum
geçmiş olsun canım hava değişimi başladığı için oluyordur

hedefime ulaşırsam çok sevinirim halay cekerim buralarda

Bence gitmicek ztn reglim gelicek cuma günü
asil simdi iyi beslenmelisin canim regl olunca halsiz düşersin. bu haftayi dusunme takma tartini zaten regli olucaksin. beklentiye girme gelecek hafta icin cabala. bozma kuzum morelini bosuna. onemli olan mutlu olman az ya da cok veriyoruz iste birlikte.

supersin canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…