- 15 Ocak 2014
- 5.992
- 5.203
- 398
Tatlım diyet yaparken öğün saatleri çok önemli. Zamanla ne demek istediğimi daha iyi anlayacaksın. Takımın yarısının küçük bebeği var zatenDilimde tüy bitiyor erken yatın erken kalkın demekten. Takımın anası gibi oldum. Akşam yatmıyon, sabah kalkmıyon diye başlayacam yakında
Geçmiş olsun canım. Ihlamur iç çok faydası olacaktır.
Her iddiasına girerim içemez
Sagol canim ihlamur aksam yapayimTatlım diyet yaparken öğün saatleri çok önemli. Zamanla ne demek istediğimi daha iyi anlayacaksın. Takımın yarısının küçük bebeği var zatenDilimde tüy bitiyor erken yatın erken kalkın demekten. Takımın anası gibi oldum. Akşam yatmıyon, sabah kalkmıyon diye başlayacam yakında
Geçmiş olsun canım. Ihlamur iç çok faydası olacaktır.
Her iddiasına girerim içemez
Yapar canim kalorisi fazlaKızlar 2si 1 arada kilo yaparmı?
Eşim saolsun indirim var diye bir poşet ondan bir poşet latte almış.
Latte nin Kalorisi vardır epey. Ama acaba 2si 1 arada da onun kadar tehlikelimi
Var canım var içme. Gelen giden misafire yaparsın. Eşine yaparsın ama sen içme. Benim kilolarımın en büyük nedeniydi bunlar ilk başta. Hatta bir ara geçmişe gidip size takıma ilk başladığımdaki menülerimi bulayım. Ne kadar yanlış olduğunu görün örnek alın.Kızlar 2si 1 arada kilo yaparmı?
Eşim saolsun indirim var diye bir poşet ondan bir poşet latte almış.
Latte nin Kalorisi vardır epey. Ama acaba 2si 1 arada da onun kadar tehlikelimi
Var canım var içme. Gelen giden misafire yaparsın. Eşine yaparsın ama sen içme. Benim kilolarımın en büyük nedeniydi bunlar ilk başta. Hatta bir ara geçmişe gidip size takıma ilk başladığımdaki menülerimi bulayım. Ne kadar yanlış olduğunu görün örnek alın.
nerede oturuyorsun canım? Ben de ilçedeyim kütahyaya gidince alıyorum filtre kahveyi. Jacobs granul alıyorum canım filtresini denemedim hichmm tamam canim sagolasin. ben ilcede oturuyorumda pek gelismemis bi yer. Franchise işletmeler hic yok diyebilirim. hep yerel isletmeler var. en yakin afyon bize. insallah oraya gittigimde unutmazsam bakayim. tesekkur ederim. Jacobs denedin mi suan ulasabilcegim tek marka o.
canim nasil dayandin zor olmadi mi? hicbir sey yememissin.Bugünkü menüm
Sabah 8de kahve
Öğlen 2de mantarlı tavuk sarma ve bulgur pilavı
Akşam kahve
Spor yok
1bucuk litre su
gayet güzel canim afiyet olsun.5 mart menüm
8.00 sabah
1 haşlanmış yumurta
1dilim ekmek
5 zeytin
12.00 chia tohumlu yoğurt
14.30 öğlen
Yoğurt
5 kaşık dünden kalan ıspanak
17.00 1 elma
18.00 1 potakal
20.00 akşam
4 adet lahana sarması
Yoğurt
Çay 2 hurma
2 lt su
LAydLiNe
ellerine saglik canim. en iyisini yapmissin hatta odul vermissin kendineBence hiç birseye ihtiyacı yok
Baksana gene kilo almışım morelim bozuldu yemedim bende
Sabahtan beri mutfakta kek kurabiye fln yaptım bir lokma dahi almadım ağzıma
Kendime ceza verdim
afiyet olsun canim menun gayet güzel. adana için bi sey diyemiyorum yeniliyo mu diyette?Bugün kü menü
Uyandığımda 08:000
Bir elma
Kahvaltı 09;30
1tabak menemen
3 yk lor
5 zeytin
Ara 12:30
1 elma
1 kase yoğurt
Öğle 14:30
5 köfte
Salata
Ara 17:00
2 hurma
1 b süt
akşam 19:30
Şiş adana
1 domates
Ara 23:00
1 mandalina
2 öil leslie
1 buçuk lt su
biz de seker kullanmiyoruz eşimle misafirler de şekersiz kalıyor hep sonradan koyuyoruzliseden bu yana şekersiz içerim çayımı kahvemi insan çayın tadını şekersiz inan daha iyi alıyor... hatta biri yanlışlıkla çayıma şeker koysa içemiyorum döküyorum ...
eşimde benim gibi şekersiz içer çayı kahveyi bi misafir gelince şekeri hep unuturuz... misafir kendi söyler şeker yokmuydu
aynenbize elektrikli oda lazım
geçmiş olsun canım hava değişimi başladığı için oluyordurbugün boğazlarm fena şişmiş yutkunamıyorum( ada çayı gargarası yaptım biraz yumuşadı gibi .. ben hep mart ayında boğaz ağrısı yaşıyorum
***13.TAKIM Mart ayı aylık hedefler***
cankizzzz 92.5 - 89.9
zerra 64 - 61.5
@umudum2 64.7 - 62,5
LAydLiNe 64.1 - 62
Nurdan1616 65.7 - 63
aylahl 81.5 - 78,5
ada81 68.4 - 66
Bilmece811 60.1 - 58
@polekey2244 71.2 - 69
mrskulkedisi 73.5 - 71
B burcugncy 68.3 - 66
@Kriziantemcicegi 77.4 - 75
F fanur 75.3 - 73
merryangel 73 - 70
P pitanesi 76.5 - 74
M My Jale 76.4 - 74
@Foreverlife 111 - 108
mozak 73 - 70
Kızlar bunlar Mart ayı hedeflerimiz. Mart ayının son tartı günü yani 30 Mart' ta yukarıda yazdığım hedeflerden aşağıda olmanızı ya da en kötü ihtimal hedefi tutturmanızı istiyorum. En az düzeyde belirledim hedefleri. Herkeste yapabilecek potansiyel var. Fazlası olabilir ama eksiği olmasın lütfen
asil simdi iyi beslenmelisin canim regl olunca halsiz düşersin. bu haftayi dusunme takma tartini zaten regli olucaksin. beklentiye girme gelecek hafta icin cabala. bozma kuzum morelini bosuna. onemli olan mutlu olman az ya da cok veriyoruz iste birlikte.Bence gitmicek ztn reglim gelicek cuma günü
Günaydın kızlar eşimle bana kahvaltı hazırladım 3 yumurta kırdım oğlanın kahvaltıyı hazırlayana kakadar bi baktım yumurta bitmiş maşallah dedim eşime. Şimdi oğlanı uyutup yeniden hazırlıcam
supersin canimsabahı şerifler hayrola fit olmak için güzel adımlar atmış biz bayanlara ilk bir kaç günde göbek sönünce hemencicik giyilir azcık dar olan kıyafetlerle sabah bir yürüyorum sanırsın kırmızı halı serili altımdabiz kadınlar ne güzel yaratılmışız giden bir kaç gramcık bile havamızı değiştirmeye yetiyor bekle bizi yaz ince kıyafetler göbeğimi çekmeyeceğim korse giymeyeceğim çocukta yaparım fitte gezerim sloganı ile inşallah gelelim dün ki menümün devamına sabah haşlanmış bir yumurta demiştim öğlen süt ile kuru meyveler akşam mecimek çorbası azcık haşlanmış patates kavurması ve bir mandalina. bu sabahta yumurtacımı haşlayıp geldim işyerime tabi limonlu suyumuda içtim kadın isterse herşeyi yapar
aaa konyadaydin demi canim sen. ben aksehirdeyim. buralar güneşli 1 kac gune burayada yagar o zmanGünaydın bizimde burda heryer kar icinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?