Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

kaptanim ben 1 kupaya 10 tane atiyodum 2012 de biraktim sekeri cok sukur.

canim ben sekeri biraktigim ay 2 kilo verdim hic bir sey yapmadan

aynen bizde de oyle oluyo ailemde sadece babam kullanir. esmin ailesinde de kayinbabam kullanir. ailecek onlarin şekerleri unutuyoruz.

Tamam kaptan

Daha fazlasini istiyorum

Tamam canım

Kızlar bu benim takıma başladığımda yazdığım ilk menü. Bakın bakalım ne kadar kötü.

Sanırım şuan aranızda ki en kilolu kişi benim

Cuma günleri kilo bildirimlerimizi nereye yazıyoruz. Burayamı?

ne güzel hemen adapte oldun Ebru çok hoşuma gitti.
Ana okulları da karne alıyor mu kızın aldı mı ?

Şimdi yeni üye gelince benim çömezliğim geçtimi Hilal :)) Deneme sürem devam ediyormu hala? Gerçi ben sanki yıllardır bu gruptaymışım gibi hissediyorum ama :))

Acemiliklerime bi bakın yaaaaa 6 yıl önce KK ile ilk tanıştığım günler

Çok severim ben nostaljiyi

guzel olmus canim eline saglik. en kotu ihtimaliyle yazmissin zaten sagol anlayisin icin.
benim hedefim de 6 li rakamlara inebilmek ama, insallah inebilirim

guzel olmus canim eline saglik. en kotu ihtimaliyle yazmissin zaten sagol anlayisin icin.
benim hedefim de 6 li rakamlara inebilmek ama, insallah inebilirim
Normal de inebilirsin 3,5 kilo bir ay için normal bir kilo ama dediğim gibi bilerek hedefi az tuttum yeter ki ulaşılsın.

nerede oturuyorsun canım? Ben de ilçedeyim kütahyaya gidince alıyorum filtre kahveyi. Jacobs granul alıyorum canım filtresini denemedim hic
ben Monarch bayiliyorum aromasi kojusu beni benden aliyo. Enflasyon mafetti uzun suredir alamiyorum.
ben aksehirdeyim canim konyaya bagli ama afyona daha yakin. parkafyon a gidiyoruz skildikca.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…