kaptanim ben 1 kupaya 10 tane atiyodumOooooo ooooo küp şeker gördüm. Yıllardır görmemiştim hiç bir menüde. İlk diyete başladığım da bir kupa çaya 6 (altı) tane emin olun diye hem rakamla hem de yazıyla yazdımatan bir insan olarak konuşuyorum şekersiz bütün içecekler mükemmel. Sana tavsiyem bu günden itibaren şekersiz içmeye çalış canım çayı eğer içemiyorsan hiç içme daha iyi. Menün gayet güzel. Saatlerin biraz geç kalmış. Kahve serbest şekersiz içtiğin müddet günün her saati sınırsız içebilirsin bence ama çok içince su içemiyorsun en azından ben de öyle oluyor. Suyunu yazmamışsın ne kadar içtiğini? Ayrıca o akşam yaptığın kaçamakta olmamış
canim ben sekeri biraktigim ay 2 kilo verdim hic bir sey yapmadanYaa ben çayı şekersiz içemiyorum. Artık içmeye çalışacağız napalımBenim saatlerim geç kalabiliyor yemek konusunda. Bebeğimin kalkma saatleri bazen değişiyor, gece geç yatmış oluyorum, o zaman da sabah geç kalkıyorum doğal olarak.
LAydLiNe
kiyamamne güzelll bize de gönder
el alışkanlığı
ekmek yok yemedim canm
aynen bizde de oyle oluyo ailemde sadece babam kullanir. esmin ailesinde de kayinbabam kullanir. ailecek onlarin şekerleri unutuyoruz.liseden bu yana şekersiz içerim çayımı kahvemi insan çayın tadını şekersiz inan daha iyi alıyor... hatta biri yanlışlıkla çayıma şeker koysa içemiyorum döküyorum ...
eşimde benim gibi şekersiz içer çayı kahveyi bi misafir gelince şekeri hep unuturuz... misafir kendi söyler şeker yokmuydu
Olur mu canım hemen pes etmek. Mutlaka ödem vardır yoksa imkanı yok iki günde bu kadar kilo alabilmenin. Pes edersen ayrıca o 80 en kısa zaman da 100 olarak geri döner sana.
Canım benim büyük kızım 12 yaşında olan sanki doğuştan uyku eğitimli gibiydi. Onda hiç zorlanmadım. Yatağına yatırdım poposunu pışpışladım ve uyudu. Hiç sorun çıkarmadı. Küçük kızımda sanırım 1 yaşından sonraydı. BBYO ydu sanırım bir grupla tanıştım. Ordan gördüm ilk uyku eğitimini. Hatta evde babaannesi felanda vardı başladığımda. Bir hafta zorluk çıktı. İlk gün yanlış hatırlamıyorsam 45 dk ya yakın uğraştım. Sonra giderek düzeldi ama ağlamalarına tepinmelerine hep sabrettim. Biraz yürek burkuyor ama çocuğun büyümesi ve gelişmesi için uyku eğitiminin şart olduğuna inanıyorum. Senin sıkıntın bence uyandığı zaman emzirmen. Bence gece emzirmelerini bırak önce. Zaten 13 aylık ek gıda alıyor. Yatmadan önce ve uyandıktan sonra emzirmen daha mantıklı. Meme de uyumayı seviyor anladığım kadarıyla çünkü bütün bebekler bayılıyor emerken uyumaya. Annelerinde kolayına geliyor. Ama büyüyünce sorun çıkıyor işte uyurken çünkü öyle alıştırıyoruz. Tekrar dene canım. Pes etme. Zor olacak ama olacak. Emzirme olayını iyi düşün. Bence o yüzden zorlanıyorsun dişten felan değil. Benimki de diş çıkardı ama hiç uyanmadı çıkartırken.
Cevizli sucuk dışında çok güzel bir menü. Artık listedesin Burcu ne o öyle cevizli sucuk felan
Kısır yemekte sorun yok canım ama ertesin gün tartılma sakın insanın moralini alt üst ediyor. Yoksa ben kısıra karşı değilim aksine çok sağlıklı bir yiyecek olduğunu düşünüyorum. Menün çok güzel afiyet olsun.
Kahvaltıdaki ekmekler dışında güzel bir menü. Krep varken ekmek yemesen olurdu. Su ve spor mükemmel senin de öyle @Foreverlife
Afiyet olsun canım harika bir menü. 65 kiloya kadar sana kahvaltıda ekmek yemeye izin veriyorum. 65 ten sonra o kahvaltıda ki bir dilim form ekmek kalkacak olur mu
***13.TAKIM Mart ayı aylık hedefler***
@cankizzzz 92.5 - 89.9
@zerra 64 - 61.5
@umudum2 64.7 - 62,5
LAydLiNe 64.1 - 62
@Nurdan1616 65.7 - 63
@aylahl 81.5 - 78,5
@ada81 68.4 - 66
@Bilmece811 60.1 - 58
@polekey2244 71.2 - 69
mrskulkedisi 73.5 - 71
B burcugncy 68.3 - 66
@Kriziantemcicegi 77.4 - 75
@fanur 75.3 - 73
@merryangel 73 - 70
@pitanesi 76.5 - 74
M My Jale 76.4 - 74
@Foreverlife 111 - 108
@mozak 73 - 70
Kızlar bunlar Mart ayı hedeflerimiz. Mart ayının son tartı günü yani 30 Mart' ta yukarıda yazdığım hedeflerden aşağıda olmanızı ya da en kötü ihtimal hedefi tutturmanızı istiyorum. En az düzeyde belirledim hedefleri. Herkeste yapabilecek potansiyel var. Fazlası olabilir ama eksiği olmasın lütfen
Tamam kaptan
Daha fazlasini istiyorum
ayyy hic gulesim yoktubize elektrikli oda lazım
Tamam canımbu liste çok güzelmiş haberim yoktu. Hedef belirleyebiliriz buradan aslında
geçmiş olsun canım Allah şifalar versin
ne güzel dilekler kaptanım bunlar inşaallah
ben de çok severim yumurtaaa
diyet açısından zararlı olduğundan değil. Çözülebilir olması için bir suru işlemden geçiyor ya o yüzden çözünmeyen kahve daha doğalmış. Bana da düşününce mantıklı geldi amacım sağlıksız olan şeylerden uzaklaşmak
ben kahveyi daha çok seviyorum caya nazarankeyif veriyor bana
hoşgeldin canım
aslında onu da düşünmedim değil ama araştırayım bakalım
canım menünü yazarken öğün aralirana boşluk bırakır mısın daha kolay okunuyor
Dilimde tüy bitiyor erken yatın erken kalkın demekten. Takımın anası gibi oldum. Akşam yatmıyon, sabah kalkmıyon diye başlayacam yakında
Günaydın kızlar. Sanırım artıkk buraların en erkencisi ben olacağım. Sabah kalkar kalmaz ilk işim tartılmaktı. Ama canım sıkıldı tartılınca. Hedefim 1 kg'di. Ben 500 gr vermişim. Sanırım 3,5 kg dan sonra vücut kendini korumaya başladı. Demekki bu hafta çok uğraşmam gerekecek. Ne olursa olsun, 1 gr bile veremesem vazgeçmeyeceğim. İnşallah Cumaya tartıldığımda 1 kg gider :)
Dünkü menümü bende yazayım. Çok detaylı tutmuyorum ama elimden geldiği kadar:
Sabah
1 fincan kahve (3'ü bir arada)
3 yemek kaşığı mantar sote
1 dilim ekmek
Ara
1 paket (6 adet eti form bisküvi)
2 yemek kaşığı yoğurt
Öğle
2 dilim ekmek
5-6 zeytin (Aslında acıkmamıştım ama mide problemim var onu bastırmak amacıyla atıştırdım)
Ara
1 fincan nescafe (Maalesef yine 3'ü bir arada, mecburen çünkü evde başka yoktu.)
Akşam:
1 Kase (2 kepçe) yaylı çorbası
5-6 top diyeyim haşlanmış karnıbahar (Limon, zeytinyağı ve sarmısaklı)
2 dilim tam buğday ekmeği
1 fincan nescafe(bu kez ikisi bir arada)
1 bardak yeşilçay
Bol su (Suyu ölçemedim, çünkü su içmeyi çok severim ne zaman aklıma gelse içerim)
40 dk tempolu yürüyüş
Sanırım şuan aranızda ki en kilolu kişi benim
Cuma günleri kilo bildirimlerimizi nereye yazıyoruz. Burayamı?
Sanırım bi süre daha benden başka kimse gelmeyecek. Fırsatım varken bende biraz kendimden bahsedeyim. 26.12.2011 tarihinde zayıflamaya başladığımda 85,5 kg'dım. Bu tarihten sonra her hangi bir liste ve program uygulamadan, canım ne istiyorsa kendimi sıkmadan ve aç kalmadan 3,5 kg verdim. Buraya üye olmadan tartılma günü olarak kendime pazar'ı seçmiştim. Yani yarın tartılma günüm. Ama sanırım artık Cuma'ları tartılacağım. Hedefim haftada 1 kg, ayda 4 kg ve Mayıs - Haziran gibi 63 kg. Bu siteyi görmeden önce internette NLP yani düşünce gücüyle zayıflama hakkında birçok yazı okudum. Araştırmalarımın yararını fazlasıyla görüyorum. Kendimi hiç aç bırakmıyorum. Çünkü acıkınca duramayorum. Aslında beynim durmuyor. Doyduğum halde gözümü ve beynimi doyuramıyorum. Bende canım ne isterse ama azar azar yiyorum. Yatak odasındaki dolabıma eski ve zayıf (50 kg) olan bir fotoğrafımı astım. Aynanın üstüne. Ne zaman yemeğe otursam aklıma o resmi getiriyorum ve ben zayıflayacağım diyorum. Şevkim kırılacak gibi olduğunda da burayı açıp, başarılmış diyet hikayelerini okuyorum. Onlar başardıysa eğer, benim neyim eksik bende başarabilirim diyorum ve gerçekten işe yarıyor. Zayıflama konusunda anladımki en önemli unsur motivasyon. Umarım 5-6 ay sonra burda sizlerle birlikte hedefime ulaşmış olacağım. Şimdi çıkıyorum çünkü bekledim bekledim gelen giden yok. Tekrar görüşmek üzere :))
ne güzel hemen adapte oldun Ebru çok hoşuma gitti.
Ana okulları da karne alıyor mu kızın aldı mı ?
Şimdi yeni üye gelince benim çömezliğim geçtimi Hilal :)) Deneme sürem devam ediyormu hala? Gerçi ben sanki yıllardır bu gruptaymışım gibi hissediyorum ama :))
aynen canim ben de, daha iyi oluyo. karnibahar graten gibi yapıyorum ama sagliklisi hem guzel gorunuyo.Ben fırına atıyorum cnm havuçla güzel oluyor kızartma gibi ellerine sağlık şimdiden
icinde krema var canim cok da masum degil. gunduz icebilirsin belkiKızlar 2si 1 arada kilo yaparmı?
Eşim saolsun indirim var diye bir poşet ondan bir poşet latte almış.
Latte nin Kalorisi vardır epey. Ama acaba 2si 1 arada da onun kadar tehlikelimi
guzel olmus canim eline saglik. en kotu ihtimaliyle yazmissin zaten sagol anlayisin icin.***13.TAKIM Mart ayı aylık hedefler***
@cankizzzz 92.5 - 89.9
@zerra 64 - 61.5
@umudum2 64.7 - 62,5
LAydLiNe 64.1 - 62
@Nurdan1616 65.7 - 63
@aylahl 81.5 - 78,5
@ada81 68.4 - 66
@Bilmece811 60.1 - 58
@polekey2244 71.2 - 69
mrskulkedisi 73.5 - 71
B burcugncy 68.3 - 66
@Kriziantemcicegi 77.4 - 75
@fanur 75.3 - 73
@merryangel 73 - 70
@pitanesi 76.5 - 74
M My Jale 76.4 - 74
@Foreverlife 111 - 108
@mozak 73 - 70
Kızlar bunlar Mart ayı hedeflerimiz. Mart ayının son tartı günü yani 30 Mart' ta yukarıda yazdığım hedeflerden aşağıda olmanızı ya da en kötü ihtimal hedefi tutturmanızı istiyorum. En az düzeyde belirledim hedefleri. Herkeste yapabilecek potansiyel var. Fazlası olabilir ama eksiği olmasın lütfen
Normal de inebilirsin 3,5 kilo bir ay için normal bir kilo ama dediğim gibi bilerek hedefi az tuttum yeter ki ulaşılsın.guzel olmus canim eline saglik. en kotu ihtimaliyle yazmissin zaten sagol anlayisin icin.
benim hedefim de 6 li rakamlara inebilmek ama, insallah inebilirim
ben Monarch bayiliyorum aromasi kojusu beni benden aliyo. Enflasyon mafetti uzun suredir alamiyorum.nerede oturuyorsun canım? Ben de ilçedeyim kütahyaya gidince alıyorum filtre kahveyi. Jacobs granul alıyorum canım filtresini denemedim hic
afiyet olsun canim menun gayet güzel. adana için bi sey diyemiyorum yeniliyo mu diyette?
her mesajinda gordugum kararli ve istikrarlı olman. bu cok güzel basarilarin devamini dilerim kaptancim. darisi bizim basimiza olsun insallahAcemiliklerime bi bakın yaaaaa 6 yıl önce KK ile ilk tanıştığım günler
Çok severim ben nostaljiyi
hedefi asinca daha mutlu oluyo gaza geliyo insan. hadi insallah bakalimNormal de inebilirsin 3,5 kilo bir ay için normal bir kilo ama dediğim gibi bilerek hedefi az tuttum yeter ki ulaşılsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?