- 24 Ocak 2018
- 1.039
- 2.194
- 133
ayy bu muhteşem bi haberPidesi yenilmediği takdirde adana yenilebilir.
Bilemiyorum ama rkmeksiz yedim canımafiyet olsun canim menun gayet güzel. adana için bi sey diyemiyorum yeniliyo mu diyette?
Sen yemeyeceksen pilav :)Kızlar aksama kemikli et hasliyim diyorum yanina ne önerirsiniz?
eksik yazmisim canim benim monarch millicano yazicaktimben Monarch bayiliyorum aromasi kojusu beni benden aliyo. Enflasyon mafetti uzun suredir alamiyorum.
ben aksehirdeyim canim konyaya bagli ama afyona daha yakin. parkafyon a gidiyoruz skildikca.
ekmeksiz yenilebiliyormus canim. en iyisini yapmissin.Bilemiyorum ama rkmeksiz yedim canım
BendeTamam kaptan
Daha fazlasini istiyorum
Bulgur pilavı güzel olur salata ve yoğurtla hem sağlıklı hem de güzel bir menü.Kızlar aksama kemikli et hasliyim diyorum yanina ne önerirsiniz?
Umarım bende o durumda olabilirim. Benim eşimde şekerli içiyor. Ama azaltacağız beraber. Sağlık açısından şeker çok zararlı zaten.liseden bu yana şekersiz içerim çayımı kahvemi insan çayın tadını şekersiz inan daha iyi alıyor... hatta biri yanlışlıkla çayıma şeker koysa içemiyorum döküyorum ...
eşimde benim gibi şekersiz içer çayı kahveyi bi misafir gelince şekeri hep unuturuz... misafir kendi söyler şeker yokmuydu
***13.TAKIM Mart ayı aylık hedefler***
cankizzzz 92.5 - 89.9
zerra 64 - 61.5
@umudum2 64.7 - 62,5
LAydLiNe 64.1 - 62
@Nurdan1616 65.7 - 63
aylahl 81.5 - 78,5
@ada81 68.4 - 66
Bilmece811 60.1 - 58
@polekey2244 71.2 - 69
mrskulkedisi 73.5 - 71
B burcugncy 68.3 - 66
@Kriziantemcicegi 77.4 - 75
@fanur 75.3 - 73
merryangel 73 - 70
@pitanesi 76.5 - 74
@My Jale 76.4 - 74
@Foreverlife 111 - 108
@mozak 73 - 70
Kızlar bunlar Mart ayı hedeflerimiz. Mart ayının son tartı günü yani 30 Mart' ta yukarıda yazdığım hedeflerden aşağıda olmanızı ya da en kötü ihtimal hedefi tutturmanızı istiyorum. En az düzeyde belirledim hedefleri. Herkeste yapabilecek potansiyel var. Fazlası olabilir ama eksiği olmasın lütfen
canim ben sekeri biraktigim ay 2 kilo verdim hic bir sey yapmadan
Ben de şekeri bıraktıktan sonra sade çay içemiyorumBir yıldır şekersiz çay içiyorum, çaydan nefret eder hale geldim
Ne şekerli ne şekersiz tadı kalmadışekerli içmeyi denedin mi çünkü uzun bir süre olmuş bir yıl acaba şeker koyunca içebilecekmisin.
İyi canım acıkmadıysan demekki çok yemek acıktırıyorzerra canim yok acikmadim valla. Ben normaldede cabuk acikan biri değilim. Demekki zamaninda cok yemisim depolar full dolu ki aclik olmuyo o depolari bi an once bosaltmam laziimm
Güzel olur dün ben de yaptımKızlar karnıbahar yapayım diyorum akşama şişirir mi acaba ne yapsam bilemedim
Böreği kısırı hiç yapmadımÇok severim. Karnıbahar candır.
Kısırı böreği herşryini çok severim
Cısss uzak dur canım krema varKızlar 2si 1 arada kilo yaparmı?
Eşim saolsun indirim var diye bir poşet ondan bir poşet latte almış.
Latte nin Kalorisi vardır epey. Ama acaba 2si 1 arada da onun kadar tehlikelimi
Hedefler güzel beğendim inşallah ulaşırız***13.TAKIM Mart ayı aylık hedefler***
cankizzzz 92.5 - 89.9
zerra 64 - 61.5
@umudum2 64.7 - 62,5
LAydLiNe 64.1 - 62
@Nurdan1616 65.7 - 63
aylahl 81.5 - 78,5
@ada81 68.4 - 66
Bilmece811 60.1 - 58
@polekey2244 71.2 - 69
mrskulkedisi 73.5 - 71
B burcugncy 68.3 - 66
@Kriziantemcicegi 77.4 - 75
@fanur 75.3 - 73
merryangel 73 - 70
@pitanesi 76.5 - 74
@My Jale 76.4 - 74
@Foreverlife 111 - 108
@mozak 73 - 70
Kızlar bunlar Mart ayı hedeflerimiz. Mart ayının son tartı günü yani 30 Mart' ta yukarıda yazdığım hedeflerden aşağıda olmanızı ya da en kötü ihtimal hedefi tutturmanızı istiyorum. En az düzeyde belirledim hedefleri. Herkeste yapabilecek potansiyel var. Fazlası olabilir ama eksiği olmasın lütfen
Sen muhtemelen şekerle besleniyormuşsun canımcanim ben sekeri biraktigim ay 2 kilo verdim hic bir sey yapmadan
Sabah öğlen kötü akşam iyiKızlar bu benim takıma başladığımda yazdığım ilk menü. Bakın bakalım ne kadar kötü.
esim de başladı diyete pilav yokkk cisssSen yemeyeceksen pilav :)
Bugün menü konusunda bende kararsızımKızlar aksama kemikli et hasliyim diyorum yanina ne önerirsiniz?
bulgur pişirebilirim de ikimiz de az yemeliyiz bir cay bardağından yapsam miktarı nasıl olurBulgur pilavı güzel olur salata ve yoğurtla hem sağlıklı hem de güzel bir menü.
düşün düşün bunu buldum en son buzluktaBugün menü konusunda bende kararsızım
Sen yemeğin birini bulmuşsun
Pilav salata güzel olur
Umarım bende o durumda olabilirim. Benim eşimde şekerli içiyor. Ama azaltacağız beraber. Sağlık açısından şeker çok zararlı zaten.
Tamamdır kaptan. Daha fazla olur inşallah bu hedeflerden verdiğimiz kilolar.
Şeker çok sıkıntı gerçekten. Bırakacağım bırakacağım bırakacağım :)
Sağol canım yedim bilezerra sana da bulalım yemek evde ne var?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?