Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Sen muhtemelen şekerle besleniyormuşsun canım
malesef canim dugunden sonra 6 ayda 12 kilo aldigimda da böyleydi. dur 1 gunumu ozetliyim.
kahvalti da mutlaka milfoy veya borek, sucuk salam sosis turu 1 cesit.
kahvaltidan kalkinca cay yanina tatli tercihen tramisu ,ekmek kadayifi buyuk dilim.
1 2 saat sonra turk kahvesi yanina küçük lokum ya da cikolata ikiside olur. 2 saate neskafe yaninda bir dilim daha tatli. aksam yemek kesinlikle fast food tarzi. bulasik bitince tatli. aksam tv karşında cerezler yanina biskuviler varsa cikolata, cay ya da neskafe saat 9 civari oluyo bu. 11 e yakin bitiyo bunlar meyve getiriyoruz. ortalam 2 3 tane meyve. yatmadan hazmetmek icin bitki cayi. spor yok yuryus yok, tek hareketlilik ev isleri. 6 ay boyle beslendim. Taki 75 i gecip 76.8 bulana kadar.
boyle soyleyince herkes garip garip bakiyodu, moralimi bozuyodu. bence cokta kotu degildi. belki porsiyonlari azaltsam olurdu. arada aklima geliyoda nasil yemisim insan gibi yememisim diyorum. garip bakanlar az bile bakmislar. icinde olunca bu kadar kotu gelmiyodu.
suan oyle bi evreye gelmisim ki memnunum bu durumdan. gecende arkadasla goruntulu konuştuk, konusurken hosbes yedi bi tane, baktim 1 2 3 kitir kitir yiyo bitti paket yanina N**** (Siyahi) acti aksam 9 gibi. fenalik gecirdim. insan kendine bunu nasil yapar dedim. en fazla nefsim korelsin diye 1 isirik alirim ki paketli urun oldugundan yemek bile istemem. uzuldum onun adina.

6 Mart
Sabah 8:00
Krep
5 zeytin
Domates salatalık

10:30
Sade Türk kahvesi 1 hurma

11:00 bitki çayı

13:00
6 yk pırasa
1 kase yoğurt

17:00
1 portakal
11 çiğ badem ( ara fazla oldu ama niyeyse bir açlık var)
18:00
1 tavuk pirzola
Salata

3 lt su
45 dakika tempolu yürüyüş

Başım döndü aşırı kh dan
Bir ara bende de vardı ams bu kadar değil
İyi dönüş yapmışsın canım

Başım döndü aşırı kh dan
Bir ara bende de vardı ams bu kadar değil
İyi dönüş yapmışsın canım
tesekkur ederim canim
son zamanlar artik yesemde mutlu olmuyodum. bunu firsata cevirdim. diyete baslayinca 3. gun fenalasmistim. elim ayagim içinden seriyodu basim agriyodu. koltuktan kaldiramiyodum basimi agir geliyodu. bagimli gibi
sukur gecti, bi daha donmem insallah

Ya tabi öyle ama az kaldı tartıyi kiricam
Birkere kırmıştım da

Afiyet olsun cnm

Canım bişey sorucam Karatay diyetinde pakete giren herşey yasakya ben bazen yulaf ezmesi yiyorum yoğurt yada süte koyup sence yenirmi bu diyette
Yada açıktan bulabilirmiyim yulaf ezmesini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…