- 24 Ocak 2018
- 1.039
- 2.194
- 133
paket ürünleri yasakliyo ama bulma imkanin yoksa paket al canim. ben yogurt sut tereyagi hepsini marketten alıyorum mecbur.Canım bişey sorucam Karatay diyetinde pakete giren herşey yasakya ben bazen yulaf ezmesi yiyorum yoğurt yada süte koyup sence yenirmi bu diyette
Yada açıktan bulabilirmiyim yulaf ezmesini
Teşekkür ederimpaket ürünleri yasakliyo ama bulma imkanin yoksa paket al canim. ben yogurt sut tereyagi hepsini marketten alıyorum mecbur.
yulafi ve misir gevregini felan yasakliyodu diye hatırlıyorum karatay. yine de arastir canim sen. yulaf zarali bisey degil sonucta.
Cnm elini korkak alıştırma çık birax daha. Bnm aylık hedefim 4 kilo inşallah ulaşırım***13.TAKIM Mart ayı aylık hedefler***
cankizzzz 92.5 - 89.9
@zerra 64 - 61.5
@umudum2 64.7 - 62,5
LAydLiNe 64.1 - 62
Nurdan1616 65.7 - 63
@aylahl 81.5 - 78,5
@ada81 68.4 - 66
@Bilmece811 60.1 - 58
@polekey2244 71.2 - 69
mrskulkedisi 73.5 - 71
@burcugncy 68.3 - 66
@Kriziantemcicegi 77.4 - 75
F fanur 75.3 - 73
@merryangel 73 - 70
@pitanesi 76.5 - 74
@My Jale 76.4 - 74
T Toprakliyagmur 111 - 108
@mozak 73 - 70
Kızlar bunlar Mart ayı hedeflerimiz. Mart ayının son tartı günü yani 30 Mart' ta yukarıda yazdığım hedeflerden aşağıda olmanızı ya da en kötü ihtimal hedefi tutturmanızı istiyorum. En az düzeyde belirledim hedefleri. Herkeste yapabilecek potansiyel var. Fazlası olabilir ama eksiği olmasın lütfen
Geçmiş olsun canımKızlar bugün hiç fırsat bulamadım benim çocuklar hepsi hasta aşırı mide bulantısı kusma var üćç parçaya bölunüyorum
Kızlar mide bulantısı için bir öneriniz var mı
Geçmiş olsun canım
Nane
Çok sağol canım önerini hemen yyapacağım
Canım bişey sorucam Karatay diyetinde pakete giren herşey yasakya ben bazen yulaf ezmesi yiyorum yoğurt yada süte koyup sence yenirmi bu diyette
Yada açıktan bulabilirmiyim yulaf ezmesini
Kızlar bugün hiç fırsat bulamadım benim çocuklar hepsi hasta aşırı mide bulantısı kusma var üćç parçaya bölunüyorum
Kızlar mide bulantısı için bir öneriniz var mı
malesef canim dugunden sonra 6 ayda 12 kilo aldigimda da böyleydi. dur 1 gunumu ozetliyim.
kahvalti da mutlaka milfoy veya borek, sucuk salam sosis turu 1 cesit.
kahvaltidan kalkinca cay yanina tatli tercihen tramisu ,ekmek kadayifi buyuk dilim.
1 2 saat sonra turk kahvesi yanina küçük lokum ya da cikolata ikiside olur. 2 saate neskafe yaninda bir dilim daha tatli. aksam yemek kesinlikle fast food tarzi. bulasik bitince tatli. aksam tv karşında cerezler yanina biskuviler varsa cikolata, cay ya da neskafe saat 9 civari oluyo bu. 11 e yakin bitiyo bunlar meyve getiriyoruz. ortalam 2 3 tane meyve. yatmadan hazmetmek icin bitki cayi. spor yok yuryus yok, tek hareketlilik ev isleri. 6 ay boyle beslendim.Taki 75 i gecip 76.8 bulana kadar.
boyle soyleyince herkes garip garip bakiyodu, moralimi bozuyodu. bence cokta kotu degildi. belki porsiyonlari azaltsam olurdu. arada aklima geliyoda nasil yemisim insan gibi yememisim diyorum. garip bakanlar az bile bakmislar. icinde olunca bu kadar kotu gelmiyodu.
suan oyle bi evreye gelmisim ki memnunum bu durumdan. gecende arkadasla goruntulu konuştuk, konusurken hosbes yedi bi tane, baktim 1 2 3 kitir kitir yiyo bitti paket yanina N**** (Siyahi) acti aksam 9 gibi. fenalik gecirdim. insan kendine bunu nasil yapar dedim. en fazla nefsim korelsin diye 1 isirik alirim ki paketli urun oldugundan yemek bile istemem. uzuldum onun adina.
Ellerine sağlık cnm geçends pizzasını yapmışlardı denemek lzm bende yarın yapayım kısırı merak ettimKızlar karnabahar Kısırı yaptım çok nefis oldu bir buçuk tabak yedim
Bulgur gbi şişirmez hemde daha az kalorili.
Karnabahar ı seven biri için lezzet müthiş...
Geçende böreğini yaptım oda nefisti..
Tavsiye ederim
Menü
Sabah 9.30
1 yumurta
5 zeytin
3 tk tahin pekmez
Yeşillik 2 dilim ekmek
Öglen 12.45
4 yk pırasa eşim bana ayırmayı unutmuş yemeğin sonuna yetiştim :)
1 dilim ekmek
Ara 15.30
2 elmalı kurabiye
Akşam 18.30
3 tane kuzu köftw
3 yk bulğur pilavı
Karnıbahar yarım tabak
Su 2.5 lt spor yok
LAydLiNe cankizzzz
Zencefil acı diye çayını vs ağızlarına sürmüyorlarCanım Karatay hanımefendicimiz maalesef tüm paket ürünleri yasak diyor yulafla ilgili bir lafı var demeyim şimdi
Bende bugün alacaktım bıraktım nede olsa kahvaltı yapıyorum diye ama şimdi pişman oldum acelem varken kahvaltı da yerdim neden almadım diye
Hamileyken mahvoldum mide bulantısından soda çubuk kareler naneli şekerli sakız iyi geliyordu sanki İbrahim saraçoğlı zencefil öneriyor ama.
Ellerine sağlık cnm geçends pizzasını yapmışlardı denemek lzm bende yarın yapayım kısırı merak ettim
6 mart menüm
11:30
1 tereyağlı omlet
3 zeytin
Bir avuç peynir
Bir avuç kuru üzüm
Akşam
20:00
Bir buçuk tabak karnıbahar kısırı
Lahana turşusu
Yatmadan bir kahve içerim sanırım
Aralarda bitki çayı
Su:2.5 lt
Spor :
Afiyet olsun cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?