Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Canım bişey sorucam Karatay diyetinde pakete giren herşey yasakya ben bazen yulaf ezmesi yiyorum yoğurt yada süte koyup sence yenirmi bu diyette
Yada açıktan bulabilirmiyim yulaf ezmesini
paket ürünleri yasakliyo ama bulma imkanin yoksa paket al canim. ben yogurt sut tereyagi hepsini marketten alıyorum mecbur.
yulafi ve misir gevregini felan yasakliyodu diye hatırlıyorum karatay. yine de arastir canim sen. yulaf zarali bisey degil sonucta.

Kızlar bugün hiç fırsat bulamadım benim çocuklar hepsi hasta aşırı mide bulantısı kusma var üćç parçaya bölunüyorum
Kızlar mide bulantısı için bir öneriniz var mı

Cnm elini korkak alıştırma çık birax daha. Bnm aylık hedefim 4 kilo inşallah ulaşırım

Menü
Sabah 9.30
1 yumurta
5 zeytin
3 tk tahin pekmez
Yeşillik 2 dilim ekmek
Öglen 12.45
4 yk pırasa eşim bana ayırmayı unutmuş yemeğin sonuna yetiştim :)
1 dilim ekmek
Ara 15.30
2 elmalı kurabiye
Akşam 18.30
3 tane kuzu köftw
3 yk bulğur pilavı
Karnıbahar yarım tabak
Su 2.5 lt spor yok
LAydLiNe cankizzzz

Canım bişey sorucam Karatay diyetinde pakete giren herşey yasakya ben bazen yulaf ezmesi yiyorum yoğurt yada süte koyup sence yenirmi bu diyette
Yada açıktan bulabilirmiyim yulaf ezmesini

Canım Karatay hanımefendicimiz maalesef tüm paket ürünleri yasak diyor yulafla ilgili bir lafı var demeyim şimdi
Bende bugün alacaktım bıraktım nede olsa kahvaltı yapıyorum diye ama şimdi pişman oldum acelem varken kahvaltı da yerdim neden almadım diye

Kızlar bugün hiç fırsat bulamadım benim çocuklar hepsi hasta aşırı mide bulantısı kusma var üćç parçaya bölunüyorum
Kızlar mide bulantısı için bir öneriniz var mı

Hamileyken mahvoldum mide bulantısından soda çubuk kareler naneli şekerli sakız iyi geliyordu sanki İbrahim saraçoğlı zencefil öneriyor ama.

Şuan tamda hayalim olan beslenme tarzı özellikle tatlı kısmı

Dermişiiimmmm

Ellerine sağlık cnm geçends pizzasını yapmışlardı denemek lzm bende yarın yapayım kısırı merak ettim

Afiyet olsun cnm

Zencefil acı diye çayını vs ağızlarına sürmüyorlar
Çok sağol canım önerin için

Ellerine sağlık cnm geçends pizzasını yapmışlardı denemek lzm bende yarın yapayım kısırı merak ettim

Ben çok beğendim canım en azından nefsimi körükledi takımda da oldukça kısırsever var
Canım ben kaçırdım seni galiba kaç kiloydun yaşın kaçtı
Yenisin sanırım yada gözümden kaçtı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…