Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Yeniyim cnm takımın en şişkosuyum 111 kilo 1.75 boy :) adım zeynep 26 yaşındayım başarılar diliyorum :)

Bugünkü menüm

Sabah 8de
Kahve

Öğlen 2de
2tane küçük bohça kebabı
1kase kadar bulgur pilavı
1minik kurabiye ısırdım
1catal pasta tadına bakmak için

Akşam 6da
Yarım poğaça çok küçüktü

2litre su
Spor yok

LAydLiNe ada81

Yeniyim cnm takımın en şişkosuyum 111 kilo 1.75 boy :) adım zeynep 26 yaşındayım başarılar diliyorum :)

Ah canım hemen hemen çoğumuz o yaşlsrdayız bende 28 in içindeyim.
Üzüleme bende 94 tüm inan kilon çokken dha da hızlı gidiyor.
Evlimsiin bebiş falan varmı.
Bende başarılar dilerim canım

Ah canım hemen hemen çoğumuz o yaşlsrdayız bende 28 in içindeyim.
Üzüleme bende 94 tüm inan kilon çokken dha da hızlı gidiyor.
Evlimsiin bebiş falan varmı.
Bende başarılar dilerim canım
122 den düştüm 111 e doğum filandı çok aldım. 8 aylık oğlum var cnm sen kimlerdesin anlat hele :)

Bugun menu
Sabah 10.00
1 haslanmis yumurta
1 dilim beyaz peynir
4 yeşil zeytin
Yesillik
1 adet kizarmis form ekmek

Ara
8 badem
8 findik

Ara
1 turk kahvesi

Aksam17.00
1 tabak patlican yemegi
1 kase yogurt
1 kizarmis form ekmek

2 kuru kayisi
1.5 lt su icildi LAydLiNe
cankizzzz spor yok canim..

Afiyet olsun cnm

İkisinin de tarifini istiyorum canım
Afiyet olsun
Kizlar , bogazim fena sisti cook halsizim bugun pek aranizda olamiyacam...menu yazip cikacam...
Geçmiş olsun adacım
Yat dinlen güzelce
Yatmadan bi daha adaçayı ile gargara iyi gelir

O fırında elma dilim patates bütün olayı bozmuş canım. Diyette patatesin her türlüsü haşlama dahil yasak. Haberin olsun. Su çok az olmuş.

Kızlar bugün hiç fırsat bulamadım benim çocuklar hepsi hasta aşırı mide bulantısı kusma var üćç parçaya bölunüyorum
Kızlar mide bulantısı için bir öneriniz var mı

Geçmiş olsun canım çok kötü olmuş. Limon yatıştırır sanırım. Ama doktora gitseniz daha mantıklı. Gittiniz mi?

Bugün menü
Saat 10 00
2 kibrit kutusu Beyaz peynir
3 adet zeytin
5 adet domates

Ara menü
Saat 15 00
1 elma
8 adet badem

Akşam yemeği
Saat 19 00
1 adet tavuk but
5 kaşık bulgur pilavı
Bol salata

1 saat spor yapıldı
2 lt su içildi

122 den düştüm 111 e doğum filandı çok aldım. 8 aylık oğlum var cnm sen kimlerdesin anlat hele :)

Benimde 13 aylık kızım var canım.
Doğumdan sonra 94 oldum artık dur dedim ve bir hışımla başladım 3 ayda 81-82 oldum
Sonrasında iki üç ay o kiloda kaldım şimdi 81.9 ile buraya geldim.
Güzel oluyor burda takılması motive oluyor cuma yu bekliyorum mesela
27 Yaşındayım yarışmaya Ankara dan katılıyorum istabuldan geldim İstanbul aşığıyım çok özlüyorum ama artık eşimin işi dolayısıyla diyar diyar gezeceğiz Ankara seçenekler arasında en iyisi dua istiyorum inşallah hayırlısı ile kalırız.
Herkese başarılar

Hedefler güzel beğendim inşallah ulaşırız

Sen muhtemelen şekerle besleniyormuşsun canım

Sabah öğlen kötü akşam iyi
Ekmek var ama kilon fazlaydı sanırım o zaman
Neler değişiyor değil mi
Aynen canım. O zamanlar 80 li kilolardaydım takıma ilk 82 küsürle başladım. Şimdi hayal gibi. Düşünsenize 85,5 kilo ile diyete başladım ikinci hamileliğimde 83 kiloya ancak çıkabildim. O kadar kiloyu nasıl almışım hala şaşkınlığı var üzerimde ki ben şimdiye kadar hep zayıf bir insandım. Evlenene kadar 38 beden giydiğimi hatırlamıyorum. O zamanlar belimin içine girdiği pantolanlara şuan bir bacağım sığmaz. Ama azmedip kararlı olunca yapılmayacak hiç bir şey yok. Sen benim öncesi sonrası fotoğraflarımı gördün mü?

Sabah 08.15
1 haslanmis yumurta
1 kk suzme
5 zeytin

Ogle 12.30
1 tabak kabak yemegi
100 ml.yogurt

Ara 14.30
1 turk kahvesi
1 kuru erik

Aksam 17.30
1 tane firinda pirzola
3 tane firinda kanat derisiz
Salata
1 dilim ekmk

2.5 litre su
Spor yok
Harika bir menü Burcu. Senin bu güzel menülerine bayılıyorum. Maşallah

Başkaları bile rahatsızlık veriyor dimi artık sana. Çok güzel bir karar vermişsin. Eminim mezun olduğunda iyi ki diyeceksin. Önümüz yaz istediğin her türlü kıyafeti giyeceksin emin ol aynada kendini istediğin kiloda görmek kadar hiç bir şey mutlu etmiyor insanı.

Yooo fazla olmamış aran. Arada bir bana da olur neden bilmiyorum ama kendimi hiç doymayacakmışım gibi hissediyorum. Su ve spor gayet güzel. Menünü de beğendim.

Yok cnm hiç zor olmadi
Bak yaaa bi de hiç zorlamadı diyor elenktrinkli sandalyeye ilk seni oturtacağım haberin olsun

Afiyet olsun canım. Seni iki öğünle iki cuma daha takip edeceğim. Eğer sonuçlarında istediğim rakamları göremezsek üç öğüne geçmeni isteyeceğim haberin olsun.

Cnm elini korkak alıştırma çık birax daha. Bnm aylık hedefim 4 kilo inşallah ulaşırım
Normalde zaten ayda 4 kilo en ideali canım. Hedefleri bilerek kısa tuttum ki kolay ulaşılabilir olsun. Nisan ayında daha da hızlanacağız. Ama senden daha iyi performans bekliyorum haberin olsun. Çünkü senin kilolarında çok hızlı gider. Keyfini çıkart. Ben son 5 kilom sürünüp duruyorum

O elmalı kurabiyeler hiç ama hiç olmamış cıssssss

Tarif istiyorum canım ben hiç yemedim denesem fena olmaz çünkü bulgur beni çok şişiriyor aslında tartılmasam sıkıntı yok ama dayanamıyorum Bu arada ben tartı demişken yarından itibaren sadece cumaları bir de pazartesileri tartılacağım. Tartıyı kendime yasaklıyorum.

Şuan tamda hayalim olan beslenme tarzı özellikle tatlı kısmı

Dermişiiimmmm
Ben de elime sopayı alıp seni kovalıyorum dermişimmmmm

Saatlerin berbat berbat. Başka da hiç bişey demiyorum.

Ben de öyle demişim takıma ilk geldiğimde. Deme öyle deme yarın bi gün en zayıfı sen olacaksın.

Cankız eğer bir daha uyarılarıma kulak asmazsan seninle külahları değişeceğiz haberin olsun. Bu ne yaaaa böyle diyet olmaz. Çok kızıyorum sana. Şaka gibi gelmesin gayet ciddiyim

Yok cnm be hiçte hızlı gitmiyor
Sen böyle beslenmeye devam edersen bırak hızlı gitmeyi kilo bile alırsın haberin olsun. Demedi deme. Düzelt artık şu menülerini. Aç kalınarak kilo verilseydi emin ol tek lokma yemezdim.

Kizlar , bogazim fena sisti cook halsizim bugun pek aranizda olamiyacam...menu yazip cikacam...
Geçmiş olsun canım dikkat et miniğe bulaştırma. Umarım kriptik değildir.

Çok güzel bir menü olmuş afiyet olsun. Kahvaltın biraz geç sadece. Su da az olmuş.

zerra
normal kısır gibi.
Karnabahar ı hşladım elimle bulgur gibi ezdim.
Diğer yandan yağ soğan salça yı iyice kavurup bulgur gibi olan karnıbahar ı karışma koydum birazda öle kavurmak gerek ben kavurmadm unuttum yani
Sonrasında mor lahana, marul, domates, salatalık, Sarımsak, limon, tuz, bol acı karıştırdm afiyet olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…