- 15 Ocak 2014
- 5.992
- 5.203
- 398
LAydLiNe
normal kısır gibi.
Karnabahar ı hşladım elimle bulgur gibi ezdim.
Diğer yandan yağ soğan salça yı iyice kavurup bulgur gibi olan karnıbahar ı karışma koydum birazda öle kavurmak gerek ben kavurmadm unuttum yani
Sonrasında mor lahana, marul, domates, salatalık, Sarımsak, limon, tuz, bol acı karıştırdm afiyet olsun
Ben beğendim ama siz beğenmesiz karışmam
AhLAydLiNe maalesef saatlerim hep öle oluyor bana kızmasan Bi süre benim saatleri görmezden gelsen olmamzmı
Ama tatlım saatlerin sana zararı var. Metabolizmana zararı var. Benim için bir sıkıntı yok. Ama düzenli beslenmeyi öğrenmemiz lazım. Aslında biraz zorlasan kendini eminim hiç zorlanmazsın. Sen düzeltene kadar benim çenemi çekersin artık. Çünkü ben her gördüğümde olmamış diyeceğim
haklisin canim da kalamrin yanina ne yapicagimi bilemedim. internette hep patates oneriliyodu. firinda yapim bari dedimO fırında elma dilim patates bütün olayı bozmuş canım. Diyette patatesin her türlüsü haşlama dahil yasak. Haberin olsun. Su çok az olmuş.
Ya öylemi diyorsun
Denicem inşaAllah düzene girerim..
Peki kahvaltı erken yapınca öğlen 1-2 saat uyumak zararlı olurmu
haklisin canim da kalamrin yanina ne yapicagimi bilemedim. internette hep patates oneriliyodu. firinda yapim bari dedim
ayy insallah hadi.Başkaları bile rahatsızlık veriyor dimi artık sana. Çok güzel bir karar vermişsin. Eminim mezun olduğunda iyi ki diyeceksin. Önümüz yaz istediğin her türlü kıyafeti giyeceksin emin ol aynada kendini istediğin kiloda görmek kadar hiç bir şey mutlu etmiyor insanı.
zararlı olmaz ama hemen arkasından uyuma derim. Ben öyle uyursam uyandığım da midem çok fena oluyor. Ama yine iki öğün yapmış olacaksın. Ara ara denesene üç öğünü. Mesela yarın dene. Yavaş yavaş düzelt bence.
Ama ben dha önce ara öğün yaparak çok diyet yaptım veremedim
Aynen canım. O zamanlar 80 li kilolardaydım takıma ilk 82 küsürle başladım. Şimdi hayal gibi. Düşünsenize 85,5 kilo ile diyete başladım ikinci hamileliğimde 83 kiloya ancak çıkabildim. O kadar kiloyu nasıl almışım hala şaşkınlığı var üzerimde ki ben şimdiye kadar hep zayıf bir insandım. Evlenene kadar 38 beden giydiğimi hatırlamıyorum. O zamanlar belimin içine girdiği pantolanlara şuan bir bacağım sığmaz. Ama azmedip kararlı olunca yapılmayacak hiç bir şey yok. Sen benim öncesi sonrası fotoğraflarımı gördün mü?
Harika bir menü Burcu. Senin bu güzel menülerine bayılıyorum. Maşallah
Başkaları bile rahatsızlık veriyor dimi artık sana. Çok güzel bir karar vermişsin. Eminim mezun olduğunda iyi ki diyeceksin. Önümüz yaz istediğin her türlü kıyafeti giyeceksin emin ol aynada kendini istediğin kiloda görmek kadar hiç bir şey mutlu etmiyor insanı.
Yooo fazla olmamış aran. Arada bir bana da olur neden bilmiyorum ama kendimi hiç doymayacakmışım gibi hissediyorum. Su ve spor gayet güzel. Menünü de beğendim.
Bak yaaa bi de hiç zorlamadı diyor elenktrinkli sandalyeye ilk seni oturtacağım haberin olsun
Afiyet olsun canım. Seni iki öğünle iki cuma daha takip edeceğim. Eğer sonuçlarında istediğim rakamları göremezsek üç öğüne geçmeni isteyeceğim haberin olsun.
Normalde zaten ayda 4 kilo en ideali canım. Hedefleri bilerek kısa tuttum ki kolay ulaşılabilir olsun. Nisan ayında daha da hızlanacağız. Ama senden daha iyi performans bekliyorum haberin olsun. Çünkü senin kilolarında çok hızlı gider. Keyfini çıkart. Ben son 5 kilom sürünüp duruyorum
O elmalı kurabiyeler hiç ama hiç olmamış cıssssss
Tarif istiyorum canım ben hiç yemedim denesem fena olmaz çünkü bulgur beni çok şişiriyor aslında tartılmasam sıkıntı yok ama dayanamıyorumBu arada ben tartı demişken yarından itibaren sadece cumaları bir de pazartesileri tartılacağım. Tartıyı kendime yasaklıyorum.
Ben de elime sopayı alıp seni kovalıyorum dermişimmmmm
Saatlerin berbat berbat. Başka da hiç bişey demiyorum.
Ben de öyle demişim takıma ilk geldiğimde. Deme öyle deme yarın bi gün en zayıfı sen olacaksın.
Cankız eğer bir daha uyarılarıma kulak asmazsan seninle külahları değişeceğiz haberin olsun. Bu ne yaaaa böyle diyet olmaz. Çok kızıyorum sana. Şaka gibi gelmesin gayet ciddiyim
Sen böyle beslenmeye devam edersen bırak hızlı gitmeyi kilo bile alırsın haberin olsun. Demedi deme. Düzelt artık şu menülerini. Aç kalınarak kilo verilseydi emin ol tek lokma yemezdim.
Geçmiş olsun canım dikkat et miniğe bulaştırma. Umarım kriptik değildir.
Çok güzel bir menü olmuş afiyet olsun. Kahvaltın biraz geç sadece. Su da az olmuş.
Tmm cnm yarın söz kahvaltı yapicam
Ama akşam hiç ac olmuyorum bari akşam yemesem olmazmi
Kızlar yaaaa benim profilimde ki öncesi sonrası fotoğrafları görmeyen var mı?
Canım daha öncede söyledim. Şimdi 3 öğün yapmazsan yarın daha düşük kilolara indiğinde kilo veremez duruma geleceksin. Çok acelecisin. Yavaş gitsin ama sağlıklı gitsin. Madem acıkmıyorsun biraz miktarlarını azalt. Porsiyonlarını küçült ama mutlaka üç öğün sağlıklı bişeyler ye. Metabolizmanı bozarsan bi daha düzeltemezsin. Zor bişey değil emin ol sen bu kiloları bir günde almadın bir günde de veremezsin.
1 gece onceden marineledim canim. 1 limon 1 tatli kasigi karbonat maden suyu 15 dk ovdum sut katip biraz daha ovdum. bekledi 1 gun.Kalamarı nasıl yaptın tarif etseneBugün tarif günü
Bundan sonra aklında olsun canım. Vardır mutlaka bir alternatifi.
İlk menüye göre süper bir menü kocaman tebrik ediyorum seni canım maşallahBugün menü
Saat 10 00
2 kibrit kutusu Beyaz peynir
3 adet zeytin
5 adet domates
Ara menü
Saat 15 00
1 elma
8 adet badem
Akşam yemeği
Saat 19 00
1 adet tavuk but
5 kaşık bulgur pilavı
Bol salata
1 saat spor yapıldı
2 lt su içildi
Tabii ki zayıflayacaksın.Ben gördüm
Çok değişmişsin
Ah ah bende zayifliyabilcekmiyim
Böyle ne bileyim acayip bi sempatikliğin var. Çok cana yakın geliyorsun bana kızamıyorum da düzgünceTmm cnm dediğin gibi üç öğün yicem
Dikkat edicem saol iyiki varsın
İlk menüye göre süper bir menü kocaman tebrik ediyorum seni canım maşallahAma saatlere dikkat. Kahvaltın geç olmuş.
Tabii ki zayıflayacaksın.
Böyle ne bileyim acayip bi sempatikliğin var. Çok cana yakın geliyorsun bana kızamıyorum da düzgünce
kuru tuk kahvesine limon skinca benim mideme iyi geliyo canim.Kızlar bugün hiç fırsat bulamadım benim çocuklar hepsi hasta aşırı mide bulantısı kusma var üćç parçaya bölunüyorum
Kızlar mide bulantısı için bir öneriniz var mı
@Kriziantemcicegi senin şuan ki kilonla başlamıştım ben takıma. Ve 61,8 kilo ile mezun oldum. Hem de sadece 6 ay gibi kısa bir sürede. Yerine olsam tavsiyelerimi can kulağıyla dinlerdim. Çünkü sizlere verdiğim tavsiyeler hep deneme yanılma yöntemiyle bulunan doğru yollar. Ve mezuniyetimden sonra da bir çok kişiyi mezun ettim. Tekrar niye burda olduğum ise kendi istikrarsızlığım ve hareket eksikliğim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?