Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

LAydLiNe
normal kısır gibi.
Karnabahar ı hşladım elimle bulgur gibi ezdim.
Diğer yandan yağ soğan salça yı iyice kavurup bulgur gibi olan karnıbahar ı karışma koydum birazda öle kavurmak gerek ben kavurmadm unuttum yani
Sonrasında mor lahana, marul, domates, salatalık, Sarımsak, limon, tuz, bol acı karıştırdm afiyet olsun

Ben beğendim ama siz beğenmesiz karışmam

Ah LAydLiNe maalesef saatlerim hep öle oluyor bana kızmasan Bi süre benim saatleri görmezden gelsen olmamzmı

Ama tatlım saatlerin sana zararı var. Metabolizmana zararı var. Benim için bir sıkıntı yok. Ama düzenli beslenmeyi öğrenmemiz lazım. Aslında biraz zorlasan kendini eminim hiç zorlanmazsın. Sen düzeltene kadar benim çenemi çekersin artık. Çünkü ben her gördüğümde olmamış diyeceğim

Ya öylemi diyorsun
Denicem inşaAllah düzene girerim..
Peki kahvaltı erken yapınca öğlen 1-2 saat uyumak zararlı olurmu

O fırında elma dilim patates bütün olayı bozmuş canım. Diyette patatesin her türlüsü haşlama dahil yasak. Haberin olsun. Su çok az olmuş.
haklisin canim da kalamrin yanina ne yapicagimi bilemedim. internette hep patates oneriliyodu. firinda yapim bari dedim

Ya öylemi diyorsun
Denicem inşaAllah düzene girerim..
Peki kahvaltı erken yapınca öğlen 1-2 saat uyumak zararlı olurmu

zararlı olmaz ama hemen arkasından uyuma derim. Ben öyle uyursam uyandığım da midem çok fena oluyor. Ama yine iki öğün yapmış olacaksın. Ara ara denesene üç öğünü. Mesela yarın dene. Yavaş yavaş düzelt bence.

haklisin canim da kalamrin yanina ne yapicagimi bilemedim. internette hep patates oneriliyodu. firinda yapim bari dedim

Kalamarı nasıl yaptın tarif etsene Bugün tarif günü

Bundan sonra aklında olsun canım. Vardır mutlaka bir alternatifi.

ayy insallah hadi. o doneme bi daha donmek istemiyorum. yataktan cikamiyodum yorgunluktan halsizlikten.
kucuk 1 tane cikolata bile bana zarar vericek diye yemiyorum artik. Zaten 1 2 saate bisey yeme hissi veriyor.

Ama ben dha önce ara öğün yaparak çok diyet yaptım veremedim

Ama ben dha önce ara öğün yaparak çok diyet yaptım veremedim

Ara öğün değil canım. 3 ana öğün. Bir de hareket etmen lazım tabii sadece yemekle olmuyor kilo vermek. O zamanlar mutlaka yanlış yaptığın bir şeyler vardır ki verememişsindir. Deneyelim bence.

@Kriziantemcicegi senin şuan ki kilonla başlamıştım ben takıma. Ve 61,8 kilo ile mezun oldum. Hem de sadece 6 ay gibi kısa bir sürede. Yerine olsam tavsiyelerimi can kulağıyla dinlerdim. Çünkü sizlere verdiğim tavsiyeler hep deneme yanılma yöntemiyle bulunan doğru yollar. Ve mezuniyetimden sonra da bir çok kişiyi mezun ettim. Tekrar niye burda olduğum ise kendi istikrarsızlığım ve hareket eksikliğim.

Tmm cnm yarın söz kahvaltı yapicam
Ama akşam hiç ac olmuyorum bari akşam yemesem olmazmi

Tmm cnm yarın söz kahvaltı yapicam
Ama akşam hiç ac olmuyorum bari akşam yemesem olmazmi

Canım daha öncede söyledim. Şimdi 3 öğün yapmazsan yarın daha düşük kilolara indiğinde kilo veremez duruma geleceksin. Çok acelecisin. Yavaş gitsin ama sağlıklı gitsin. Madem acıkmıyorsun biraz miktarlarını azalt. Porsiyonlarını küçült ama mutlaka üç öğün sağlıklı bişeyler ye. Metabolizmanı bozarsan bi daha düzeltemezsin. Zor bişey değil emin ol sen bu kiloları bir günde almadın bir günde de veremezsin.

Tmm cnm dediğin gibi üç öğün yicem
Dikkat edicem saol iyiki varsın

Kalamarı nasıl yaptın tarif etsene Bugün tarif günü

Bundan sonra aklında olsun canım. Vardır mutlaka bir alternatifi.
1 gece onceden marineledim canim. 1 limon 1 tatli kasigi karbonat maden suyu 15 dk ovdum sut katip biraz daha ovdum. bekledi 1 gun.
pisirmeden once unladim tavada kizardi canim.
ilk kez denedim ben bayildim. yanina da sarmisakli yogurda biraz ceviz 3 yk ekmek kurusu 2 yk zeytinyagi bol bol limon suyu. kalamarin yagini felan aldi yogurt iyi oldu.
kizartirkende hemen kizariyo canim tavaya az az attik ki yag sogumasin diye.

İlk menüye göre süper bir menü kocaman tebrik ediyorum seni canım maşallah Ama saatlere dikkat. Kahvaltın geç olmuş.

Ben gördüm
Çok değişmişsin
Ah ah bende zayifliyabilcekmiyim
Tabii ki zayıflayacaksın.

Tmm cnm dediğin gibi üç öğün yicem
Dikkat edicem saol iyiki varsın
Böyle ne bileyim acayip bi sempatikliğin var. Çok cana yakın geliyorsun bana kızamıyorum da düzgünce

Ayy bana hiç kizilir mı ya
Şeker gibi kadınım

Tabiki kaptanım elbette dikkate almalıyız netice de kaptnmzsn
3 öğün yapalım ama işte kahvaltı geç olunca pek acıkmadıpm için gerek duymadım sanki.

Ama kahvaltımı erkn yapınca 3 öğün denicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…