- 15 Ocak 2014
- 5.992
- 5.203
- 398
Ben galibaKızlar yaaaa benim profilimde ki öncesi sonrası fotoğrafları görmeyen var mı?
Cnm sicak suya 2 kasik bal 2 kasik sirke tarcin limon karistir. iyi gelirKizlar , bogazim fena sisti cook halsizim bugun pek aranizda olamiyacam...menu yazip cikacam...
Acilden geldik doktor önemli birşey olmadığını söyledi ilaçları antibiyorik yazmadı ağrı kesici ateş düşürücü verdilerGeçmiş olsun canım çok kötü olmuş. Limon yatıştırır sanırım. Ama doktora gitseniz daha mantıklı. Gittiniz mi?
Ben bakmaya çalıştım foto yok diyorBen galiba
ben girdim profiline de canim gorunmuyo.Kızlar yaaaa benim profilimde ki öncesi sonrası fotoğrafları görmeyen var mı?
4 Mart 2018
saat:08:30
Filtre kahve+ 1 küp şeker
saat : 10
elma
saat:13 : 30
1 kase tarhana çorbası
saat: 15 : 00
3-4 çilek
saat: 19 : 00
bulgur pialvı
yoğurt
2 lt su içtim, 2 buçuğa tamamlayacağım yatana kadar
spor yok
4 Mart 2018
saat:08:30
Filtre kahve+ 1 küp şeker
saat : 10
elma
saat:13 : 30
1 kase tarhana çorbası
saat: 15 : 00
3-4 çilek
saat: 19 : 00
bulgur pialvı
yoğurt
2 lt su içtim, 2 buçuğa tamamlayacağım yatana kadar
spor yok
Merak ettim ne diyorCanım Karatay hanımefendicimiz maalesef tüm paket ürünleri yasak diyor yulafla ilgili bir lafı var demeyim şimdi
Bende bugün alacaktım bıraktım nede olsa kahvaltı yapıyorum diye ama şimdi pişman oldum acelem varken kahvaltı da yerdim neden almadım diye
Hamileyken mahvoldum mide bulantısından soda çubuk kareler naneli şekerli sakız iyi geliyordu sanki İbrahim saraçoğlı zencefil öneriyor ama.
ben girdim profiline de canim gorunmuyo.
Tüm paket ürünleri yasak diyorMerak ettim ne diyor
Bende deniycem yarın eline sağlıkKızlar karnabahar Kısırı yaptım çok nefis oldu bir buçuk tabak yedim
Bulgur gbi şişirmez hemde daha az kalorili.
Karnabahar ı seven biri için lezzet müthiş...
Geçende böreğini yaptım oda nefisti..
Tavsiye ederim
Geçmiş olsun canımKizlar , bogazim fena sisti cook halsizim bugun pek aranizda olamiyacam...menu yazip cikacam...
bende göremedim izlemeye aldım amaCnm seni izlemesi gerekiyor kaptanımızın görmen için galiba
Hımm tamam canım daha dikkat edeyimTüm paket ürünleri yasak diyor
hmm tamam canim ben izledim simdi.Cnm seni izlemesi gerekiyor kaptanımızın görmen için galiba
Bende deniycem yarın eline sağlık
Geçmiş olsun canım
bende göremedim izlemeye aldım ama
gecmis olsun canimAcilden geldik doktor önemli birşey olmadığını söyledi ilaçları antibiyorik yazmadı ağrı kesici ateş düşürücü verdiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?