Ye nolcak ki
Günaydın kızlar
Bir kaç gündür eve gidince gitar çalışıyorum. Sonrasında yemekti, çocuklardı bir bakıyorum saat geç olmuş o yüzden dün gece gelemedim. Gözlerim kapanıyordu. En son bir kaç sayfa okuyup uyumuşum.
Bu hafta hepimiz için berbattı. Bugünden itibaren herkes toparlanıyor. Kimseye göz açtırmayacağım ona göre. Geçen hafta mesajlarımızı da saymadık. Mesajlarınızı sayıp her akşama bana özelden yazın lütfen. Mesaj sayma işini ben alıyorum üzerime. Düşünsenize 100 gr 200 gr koca bir haftamız boşa gitti. Yazık oldu zamana.
Haftaya cumaya ilk üçe gireceğiz hedefimiz bu tamam mı?
haklısın kaptanım bu hafta kötü geçti inşallah haftaya daha güzel olurGünaydın kızlar
Bir kaç gündür eve gidince gitar çalışıyorum. Sonrasında yemekti, çocuklardı bir bakıyorum saat geç olmuş o yüzden dün gece gelemedim. Gözlerim kapanıyordu. En son bir kaç sayfa okuyup uyumuşum.
Bu hafta hepimiz için berbattı. Bugünden itibaren herkes toparlanıyor. Kimseye göz açtırmayacağım ona göre. Geçen hafta mesajlarımızı da saymadık. Mesajlarınızı sayıp her akşama bana özelden yazın lütfen. Mesaj sayma işini ben alıyorum üzerime. Düşünsenize 100 gr 200 gr koca bir haftamız boşa gitti. Yazık oldu zamana.
Haftaya cumaya ilk üçe gireceğiz hedefimiz bu tamam mı?
tamam canımada81 Kız ada akşamları gelmediğim zaman bi dürtüver beni
Ne güzel muhabbetti kaçırmışım valla
mezun mu olmak istiyorsun canım ?
Canın sağolsun canım, öncelik sağlık.kızlar üzülerek söylüyorum sabitim 68.400 bu hafta hastalıktan dolayı hiç hareket edemedim .... ama artık haftaya bu 68lerden kurtulmak istiyorum.... hareket katacam kendime benim bünye hareket etmeyince yakmıyor ....
yokkkkk istemiyorummezun mu olmak istiyorsun canım ?
en azından sabitsin canımkızlar üzülerek söylüyorum sabitim 68.400 bu hafta hastalıktan dolayı hiç hareket edemedim .... ama artık haftaya bu 68lerden kurtulmak istiyorum.... hareket katacam kendime benim bünye hareket etmeyince yakmıyor ....
Vermen gereken kilonun %80 nini vermiş olman gerekiyor canım
Valla bu kez gözüm üzerinizde. Haftanın 3 günü toplu şekilde spor yapacağız. Geri kalan günler isteyen fazla yapabilir. Ama en az 3 gün spor yapacağız. Kaçamak yapana da spor cezası vereceğim. Kötü kaptan olacağım yoksa yerimizde sayıp duracağızhaklısın kaptanım bu hafta kötü geçti inşallah haftaya daha güzel olur.... ilk üçe gireriz çoook çalışalaım kızlarrrr
İnşallah canım hep beraber vereceğiz bu kiloları. Yaza mutlu gireceğiz.Yaz da geliyor tatillere de gidilecek hemencik vermeli fazlalıkları dimii hep beraber yaza fit girelim inşallah
Ben 122 idim eaki kıyafetler olmuodu ama şimdi 110 la oluyor yeni kıyafet almak istiyorum bende
Ah bnmde babam kızım kilo mu versen dedi yüzüme tokat gibi geldi babam hiç kiloma takılmazdı bi baktım 122 olmuşum babam haklı dedim başladım arada direncim düşüyor bi el atın bana :)
Cnm ben evlendiğim kilodayım şimdi boy da olunca çok kilomu göstermiyorum eşim hiç sıkıntı etmezdi kilomu diyete başlayınca anladım ki oda istiyormuş onun için vermek istiyorum bende.
İnşallah cnm bende hiç bişey almadım 2 yıldır yaza yeni ciciler almak istiyorum ama kilo vermem gerek ve hep beraber veririz inşallah
%80 ni verince zorunluluk yok değil mi canım ben 60 olmadan hatta 59.9 da olabilirVermen gereken kilonun %80 nini vermiş olman gerekiyor canım
tebrikler canım harikasınKilo bildirimi
Geçen hafta 73
Bugün 71.7
Giden 1300 gr
Harikasın canım maşallahKilo bildirimi
Geçen hafta 73
Bugün 71.7
Giden 1300 gr
Hedefin kaçtı senin canım?%80 ni verince zorunluluk yok değil mi canım ben 60 olmadan hatta 59.9 da olabilir
mezun olmak istemiyorum
tebrikler canım harikasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?