- 4 Mart 2017
- 466
- 1.059
- 63
Geçtiğimiz haftayı unut artık canım, Laydline e katılıyorum, bu iş hiçbirşey yemeden olmaz. Diyet listelerine baksan, birini kendine baz alsan nasıl olur ki?? Hem aç kalmaz hem de metabolizmanı çalıştırmış olursunCooook kötüyüm
Depresyondayım
Sinirlerim tepemde
Mutsuzum
Üzgünüm
Sen nasılsın cnm
Bu hafta ikiniz cezalısınız zatenTmm cnm tatlı ekmek fln yeme dikkat et
Bak bi ikimiz kilo almışız
yemek sorun degil de kaptanim 2 3 lokmayla duyuyorum. sonrasinda cay fasli var yaa ikramdi cerezdi meyvedi. illa dicek tadina bak. insllah cok cesit yaommistir. diyette oldugumu biliyor.Ooooo sen şimdiden cozuttun valla. Yok kaçamak felan mutlaka sofrada sağlıklı şeyler vardır. Uygun bir dille anlatırsın ev sahibine. Bi gün bi öğün derken bu hallerdeyiz. Yanlış şeyler yemek yok ona göre değişmeyelim külahları. Ayrıca menü takiplerinizi de ben yapacağım artık spor takiplerinizi de. Sizi sıkı tutmazsam olmayacak bu iş.
Bencede çok kişiyiz her gün herkese uymaz.
Canım Karatay zaten su içmeyen asla zayıflamaz diyor.
Birde menülerinde öğlen öğünü gördüm sanki.
Bu hafta ciddi Karatay yap suyunu iç azda spor eklersen eger yine vermezsen demekki bedeninin diyeti Karatay değil dicem ama yaparsan bence verirsin.
Üzgünüm
Duydum kaptanım. Gerçekten çok saçma bir hafta oldu benim için
Mehmet Aslantuğ onun cevabını verdi. Sırf o konuşmayı izlemek için youbeden açtım adama laf vermiyor ki adam dinliyor tam cevap verecek hülya hanım yine bik bik konusyur.
İyice sinir oldum o kadına zaten sevmiyorum..
Kaçamak yapmadın ama menülerinde berbattı canım örneğin akşam yarım poğaça yedin. Hem aç kaldın hem zayıflamsdın.. Bende üç gün yedim cezamı çekiyorum bir haftam çöpe gitti..
Seninde güzel kilo verdiğin haftalar oldu canım sıkma canını oluyor bazenMasallahhh diyimde nazar değmesin
Ben hayatta 2kilo veremem
Gidip biraz yağ çektiriyim bari
İşte sen bundan kaybediyorsun nasıl veremem senin haftaya hedefini 2 kiloya çıkartıyorum bak bakalım nasıl vereceksinMasallahhh diyimde nazar değmesin
Ben hayatta 2kilo veremem
Gidip biraz yağ çektiriyim bari
Geçtiğimiz haftayı unut artık canım, Laydline e katılıyorum, bu iş hiçbirşey yemeden olmaz. Diyet listelerine baksan, birini kendine baz alsan nasıl olur ki?? Hem aç kalmaz hem de metabolizmanı çalıştırmış olursun
SakınBende üzgünüm hemde çok
Evet ac kaldım boşu boşuna
Tutmayın beni ac karnımı güzel bi doyurayım bugün
evet canim dogru diyosun. dikkat etmemisim suyu öyle gitti bu hafta. karatay yapan bazilaru oglen de yemis. yenilebilir diyolardi da ondan. karataydan duymamistim tabi, o dayanamazsaniz yogurt yiyin diyodu. olmazsa yogurt yerim canim sagol uyarin için.Canım Karatay zaten su içmeyen asla zayıflamaz diyor.
Birde menülerinde öğlen öğünü gördüm sanki.
Bu hafta ciddi Karatay yap suyunu iç azda spor eklersen eger yine vermezsen demekki bedeninin diyeti Karatay değil dicem ama yaparsan bence verirsin.
Kibarca laf sokmadım kızdım sana kendini üzüyorsun sürekli yapabileceğine inanmıyorsun güven artık kendine yapabilirsin ama sağlıklı bir şekildeŞimdi bana kibarca laf soktun demi
Bu hafta ikiniz cezalısınız zatenmrskulkedisi bi de akşam ne yapacağım diye düşünüyor. Menüne özellikle bakacağım haberin olsun. Misafirlikte de olsa hayır demeyi öğrenmeliyiz. Bu konu da artık daha katıyım ona göre. Emoji koyamıyorum mobildeyim o yüzden yazdıklarımı sinirliymişim gibi okuyun :/
Birtek kahve iç tatlı yeme hatta ilk kapıdan girdiğinde çok fena dışım ağrıyor fln de
Kibarca laf sokmadım kızdım sana kendini üzüyorsun sürekli yapabileceğine inanmıyorsun güven artık kendine yapabilirsin ama sağlıklı bir şekilde
Seninde güzel kilo verdiğin haftalar oldu canım sıkma canını oluyor bazen
Vücut direnç gösteriyor benimde artık
Patliyana kadar yicem belki ozm veririm
Ama protein yicem yanlış anlaşılmasın ha
tamam canim dikkat edicemharika tebrikler
cısslara dikkat et canım emeklerimiz boşa gitmesin
tebrikler nurdancım
benimkide kısada 60 bana iyi
36 beden olma gibi hayalim yok
eşim zaten iri
adamın yanında küçücük kalmıyayım
iyi yapmışsın
su içtikçe susadığını göreceksin
içmeyi isteyeceksin
suyun çok etkisini görüyorum
wc olayı var tabi saat başı wc
allahtan odam wc nin karşısında
Tamam o zaman hemen geçsin lütfenGüveniyorum ama kilo veremeyince kısa süreli böyle biseyler oluyor bana birazdan geçer
hahaa bu cok iyiymis. tamam canim bulurum biseyler
İşte sen bundan kaybediyorsun nasıl veremem senin haftaya hedefini 2 kiloya çıkartıyorum bak bakalım nasıl vereceksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?