Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Cooook kötüyüm
Depresyondayım
Sinirlerim tepemde
Mutsuzum
Üzgünüm
Sen nasılsın cnm
Geçtiğimiz haftayı unut artık canım, Laydline e katılıyorum, bu iş hiçbirşey yemeden olmaz. Diyet listelerine baksan, birini kendine baz alsan nasıl olur ki?? Hem aç kalmaz hem de metabolizmanı çalıştırmış olursun

Tmm cnm tatlı ekmek fln yeme dikkat et
Bak bi ikimiz kilo almışız
Bu hafta ikiniz cezalısınız zaten mrskulkedisi bi de akşam ne yapacağım diye düşünüyor. Menüne özellikle bakacağım haberin olsun. Misafirlikte de olsa hayır demeyi öğrenmeliyiz. Bu konu da artık daha katıyım ona göre. Emoji koyamıyorum mobildeyim o yüzden yazdıklarımı sinirliymişim gibi okuyun :/

yemek sorun degil de kaptanim 2 3 lokmayla duyuyorum. sonrasinda cay fasli var yaa ikramdi cerezdi meyvedi. illa dicek tadina bak. insllah cok cesit yaommistir. diyette oldugumu biliyor.
spor konusunda da puanlama yapıyorduk ya bi ara onu tekrar yapalim bence. puan siralama felan gaza gelmistik.

Bende üzgünüm hemde çok
Evet ac kaldım boşu boşuna
Tutmayın beni ac karnımı güzel bi doyurayım bugün

Patliyana kadar yicem belki ozm veririm
Ama protein yicem yanlış anlaşılmasın ha

evet canim dogru diyosun. dikkat etmemisim suyu öyle gitti bu hafta. karatay yapan bazilaru oglen de yemis. yenilebilir diyolardi da ondan. karataydan duymamistim tabi, o dayanamazsaniz yogurt yiyin diyodu. olmazsa yogurt yerim canim sagol uyarin için.

Tmm biz anladık canik kızma

Patliyana kadar yicem belki ozm veririm
Ama protein yicem yanlış anlaşılmasın ha

Sana eve gidince diyetisyenin bana verdiği listeden yararlanıp bir liste yapacağım canım. Ama harfiyen uyacaksın o listeye. Sana 2 kilo garantisi veriyorum bir hafta da ne dersin?

tamam canim dikkat edicem
wc problemi yasiyorum zaten. hadi insallah. sisemi yanindan ayirmiycam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…