Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

haklısın canım o konuda katılıyorum
hem kurallara uymazlar
hem de karşısındaki bayansa küçük hatada basarlar kornayı
kendileri sinyalsiz önüne kırıverirler arabalarını
onlar erkek ya yapabilirler
İki yıl oldu diyelim ama aktif olarak 5-6 ay oldu.
Ben iki kere kaldırıma girdim
Bir kere park yerinden çıkarmaya çalıekwn arabaya vurdum bir kere başkasının arabasını çizdim.
Onun için korkuyorum
bunların hepsi tecrübe oluyor işte

Allah yardimciniz olsun canim. hakkinda hayirlisi olsun kardesinin. gecmis olsun tekrar

hayirli olsun canim. kiyamam bebisin de alisir zamanla

haklisin canim düşünceni yönlendireceğin bi durum olmuyo. senin adina sevindim

Canım sağol, kimya bölümü gerçekten atanması zır ama ülkenin durumu belli olmuyor. Bazı branşlarda bazı dönemler alım çok oluyor. Umarım bir seçim dönemi falan artış olur da atanırsın. Normalde çalışmayı çok seviyorum ama oğlum daha çok küçük. Bıgün babası aradı kayınvalidem hoparlöre vermiş sesini duyunca dudak büzüp ağlamış. Biberondan da ememiyor. Çalışmasam borç çok. Çocuğunu lendim yetiştirmek istiyorum, o da olmuyor. O yğzden moralim bozuktu ama tabi buna da şükür. Mesleğimin kıymetini biliyorum

Cnm alisirsin yavaş yavaş korkma
Hergün tek başına biryere gitmeye çalış korkma

evet canim bana cok yardimci oluyo. bazen de cildirtiyo cok karisiyo
çok bilen çok karışıyor
kayınpederde öyle
herşeyde fikri var
iyiki kaynanam olmamış diyorum
dogru diyosun canim. ne gorsem duysam canim cekiyo. bu aralar patlama yasiyorum. bi basladin mi devami geliyo. insallah dikkat edelim iyice
ara ara ben dede oluyor o patlamalardan
maşallah etna yanardağı gibi benimki
Alllah kabul etsin cani
sağol tatlım
Kızlar sabahtan beri internet yok deli olucam vallahi kızım ağlıtor sevimli dostları izlemedi diye ben takımın msjlarını okuyamadım neyseki sorun giderildi eski düzene kavuştuk
internete çok bağlandık

Bizimde borç çoktu onun için 3 yıllık evliydim hamile kaldğmda canım
Branşın nedir?
Neyseki yarım gün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…