Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kötü bir ceza olmalı ki bir daha kaçamak yapma ama henüz karar veremedim
mrskulkedisi beni affet ceza sunumu yapicam asmak kesmek kelle uçurmak kirk haramileerr şaka şaka 500 ip atlama olsun hem onun da faydasına olur ama cok yorulacagi icin bi daha yapmaz

Kızlar geçmiş yaptım geldim. O kadar çok yorulmuşum ki hafta sonu çok geç kalktım bugün 11 gibi kızımın 4. Ay kontrolü vardı ctesi günü bu ay sadece 350gr almış Bilmece811 ben de üzüldüm. Doktor idrar tahlili istemişti dün de afyondan kütahyaya kadar çiş bekledik ama yok bizim cimcime yapmadı. Gece 1de eve ancak gelebildik. Birazdan sağlık ocagına gidicem tahlil için. İdrar alma önerileriniz varsa fikirlere açığım kızlar yardım edin

En zor şey çocuktan idrar almak hele kız çocuğundan almak işkence gibi resmen ben altını açıp yapıştırıp bekliyordum

ebruya katılıyorum çok zor oluyor
poşeti takarsın kayar gider tekrar tekrar
ama sonunda başarıyorlar
1 saat yürüyüş yapıp geldik kızımla..
Her annenin bir kızı olmalı
En iyi arkadaşım..
kesinlikle haklısın
benimde 1 kızım var
inşallah üniversiteyi kazanırsa gidecek yanımdan
kayseri istemiyor ankara istanbul
hakkımızda hayırlısı olsun
Evet araba kullanmak bana terapi gibi seviyor acayip seviyorum ama maalesef park edemiyorum oda olacak inşallah
yeni mi başladın canım araba kullanmaya
bende sevmiyorum geriliyorum
mecbur değilsem kullanmıyorum
park konusunda iyiyim ama
ilk trafiğe çıktığımda parkederken kaza yaptım
benim için büyük tecrübe oldu

Evet cnm bende çok seviyorum araba kullanmayı
Türkiyede park sorunu çok var demi
Bizim buralarda sıkıntı olmuyor

Bence çok var birde bayan sürücülere karşı baylar biraz anlayışsız azcık hata yap hemen korna ya yüklenirler.
Biraz zor park et seni izler millet.
Ben park edemediğim için çok endişeleniyorum.
Bir yere gitmek işkence resmen ya edemezsem diye

İki yıl oldu diyelim ama aktif olarak 5-6 ay oldu.
Ben iki kere kaldırıma girdim
Bir kere park yerinden çıkarmaya çalıekwn arabaya vurdum bir kere başkasının arabasını çizdim.
Onun için korkuyorum

Hemen söylüyorum canim. Bezini ters bağlarsan idrari cok rahat alirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…