- 15 Ocak 2014
- 5.991
- 5.202
- 398
Spor hocası dediyse birşey diyemem cnm
ne guzel. bana da kilo olarak yaradi galiba. karatay yapali yerimde sayiyorum. diyor ya saglikli besinlerden sinirsiz yiyebilirsin diye. benim sorun orda basliyo benceBana yaradı sanırım karatay
Bana yaradı sanırım karatay
Canım senin kızlar büyüktü dimi emzirme dönemin bitti :)
masallah canim tebrik ederim. ben cuma gunu +100 du. bugunu hatirlamiyorum ama +300 olabilir.Geçen hafta 500 gr
Ama bugünde eksilerdeyim 300 gr
kaptana ozel mesaj yolluyosun canimCanım mesaj sayısı nı kime yolluyorduk
Ben 20 kilo vermistim ama suan dayanamiyorum sekerim filan dusuo
uykum acilir ki o zaman da yarin erken kalkicam olmadi sabahtan bi yaparim ogleden sonra bi yaparim. hem kacamak da yapmadim bugun.Kalk kız 10dk bari birşeyler yap ceza yeme
masallah canim tebrik ederim. ben cuma gunu +100 du. bugunu hatirlamiyorum ama +300 olabilir.
uykum acilir ki o zaman da yarin erken kalkicam olmadi sabahtan bi yaparim ogleden sonra bi yaparim. hem kacamak da yapmadim bugun.
Bugün yapamasanda yarın yaparsin canımtesekkur ederim canim. vucudum alismaya basladi. gecen gun yagli yedim rahatsiz etti sevindim. bugun spor gunuydu degil mi yaa unuttum ki ben onu. diger 3 gun yaptim cok yoruldum dinlenim demistim. insallah ceza yemem.
tatli meyvelerden yiyebilirsin canim, ya da kuru meyve felan. instagramda gormustum. elmaları kup kup dogramis ve her yuzeyini tarcina batirmis. krizi oyle dengeliyodu. belki begenirsin. ben denemedim.Bencede, peki bu tatlı isteğimi nasıl yeniceö ben reğlde yaklaşıyor
aynen canim yarin bi fazla yaparim artik.Bugün yapamasanda yarın yaparsin canım
ben de ekmek olmayonca da doyarim sandim olmuyo yapamdim. sabit kaldim. karatayi hedef kiloma dusunce yaparim artik diyorum.Ben 20 kilo vermistim ama suan dayanamiyorum sekerim filan dusuo
yaptim canim pazar gunu yagli yedim fast food. ondan olabilir mi hemen etki yapar mi kiEkmek fln yedin mi yada kaçamak fln yaptinmi cnm
bu hafta cok yoruldum spordan canim cikti. bi de cezayi kaldiramam ki. off bi daha yemiycemTmm cnm ozm yarin yaparsın
Ama cezayı yersin benden söylemesi
bu hafta cok yoruldum spordan canim cikti. bi de cezayi kaldiramam ki. off bi daha yemiycem
yaptim canim pazar gunu yagli yedim fast food. ondan olabilir mi hemen etki yapar mi ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?