Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

tatli meyvelerden yiyebilirsin canim, ya da kuru meyve felan. instagramda gormustum. elmaları kup kup dogramis ve her yuzeyini tarcina batirmis. krizi oyle dengeliyodu. belki begenirsin. ben denemedim.
onun üstünede 3 yk yoğurt ekle çok güzel wc çalıştırıyor .. benim ara öğünüm ben yparım ara sıra

Aslında tavuk fln çok tok tutuyor
Ama bende sabah ekmek yiyorum

Valla herhalde aliskanlik olmis oglen is yerinde herkes gidince yemege fikri bile sekerimi dusuruo

Guzel menu cnm

Kek.disinda sknti yok cnm

Selam kizlar gelemedim sabahtan cok asiri bir bas agrisiyla uyandim migrenim titacak galiba gozlerim filan yanio kahvaltimi yaptim oglen yemekte ne var bi fikrim yok ama aksama kofte var hazirladim bi firina girecek yaninada sole guzel bir salata sporumu da bas agrim gecerse gun icinde kesinlikle yapicm cunki en azindan nisan basina kadar 4 kilo vermis olmak istiyorum yani en kotu 65 i gormem lazim ramazana kadar da ideale dusmem lazim ramazanda cunki cok davetlere gidiyotum diyet zor oluyo. Sukur ama yillardir kilo almam ramazanda

Velhasil kelam ne kadar cok konustum suan ramazan bayraminda sigarette pantolon giymek istiyorum. Hedef 60 ama yinede bu sefer bi 55 56 zorlicam

Oglen olmamis bebisim ceza gelcektir buna

Gayet guzel afiyet olsun cnm

Cok iyi

Karatay en sevdigim

Gayet iyi bebegim

Cok iyi cnm

En azindan yogurt salata yeseydin cnm

Ogleni begenmedim

Guzel cnm
Dün oğlumu doktora götürdük, ilçede oturuyorum. 1 saat uzakta hastane, git gel düzgün beslenemedim

LAydLiNe ben 1 haftadır spor yapamıyorum çünkü leslie yapmaya başladığımdan beri sırtım mithüş ağrıyor. Sezeryandan dolayı sanırım. Bir de oğlum bu aralar kucağa taktı, bana dönük bir şekilde sarılarak evde gezmek istiyor. 8 kilo bir de. On dakkadan sonra sırtım belim kopacak gibi oluyor. Vücudum pek elvermiyyor. Bebek arabasını alıp dışarı çıksam arabada durmuyor. Naaıl yapacağız?

Niyetliydim canım
Mecburen

3. Çocukda çok daha rahat oluyor insan
Mutluluk kaynağım benim küçük oğlum
İyiki rabbim vermiş diyorum her zaman
Olunca Rabbim veriyor kolaylığını şimdi hele kucaktan inmez eminim ev halkı bebek özledi ama yinede karar veremiyorum
Orucunu Allah kabul etsin canım

Atlayabildin mi canım

Kız senin çatalı merak ettim 200 kalorilik

Karatay o yüzden bana hitap etmiyor
Ekmek ve meyve seviyorum ben

Çok güzel canım afiyet olsun

O şekerle kek bozmuş menünü
Afiyet olsun canım
İp atladım canım sen atlayabiliyomusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…