Bana yaradı sanırım karatay
Geçen hafta 500 grNekadar verdin cnm karatayla
Geçen hafta 500 gr
Ama bugünde eksilerdeyim 300 gr
Sende eksilerdesin dimi devam ediyor musun karatayaIyi cnm süper bende bol bol tavuk yiyorum
Balık et fln
Sende eksilerdesin dimi devam ediyor musun karataya
Canım mesaj sayısı nı kime yolluyorduk
tesekkur ederim tatlimGayet iyi bebegim
tesekkur ederim canim. vucudum alismaya basladi. gecen gun yagli yedim rahatsiz etti sevindim. bugun spor gunuydu degil mi yaa unuttum ki ben onu. diger 3 gun yaptim cok yoruldum dinlenim demistim. insallah ceza yemem.Masallah canım senin menüler çok düzene girdi sporda olsa iyiymiş ama daha yaparsın ins.haftada 3 gün mecburi
Ya benimde belli olmuyor canım duraklıyor aradaEvet cnm ama ben tam yapmıyorum
Sabah simit yedim bugün yada ekmek yiyorum öğlen ve akşam ekmeksiz genelde fırında tavuk yada haşlama tavuk yiyorum köfte balık et gibi protein yemeye çalışıyorum
tesekkur ederim canim. vucudum alismaya basladi. gecen gun yagli yedim rahatsiz etti sevindim. bugun spor gunuydu degil mi yaa unuttum ki ben onu. diger 3 gun yaptim cok yoruldum dinlenim demistim. insallah ceza yemem.
evet bu daha mantikliymis canim aynen ya da ne kadar yersek o kadar spor. spor yapmamak için yemem kiBende yicem ama 2 hafta olmasın
2 gün yiyip 5 gün dikkat edicem
O kadar emek veriyoruz kızzz
Ya benimde belli olmuyor canım duraklıyor arada
Hareketim çoğalınca kolay veriyorum
İyi geceler hanımlar yarın görüşürüz bende ip atlıycam şimdi 150 tanecik
Yarın görüşürüz nasipse
aynen canim alma alimca yeniliyo. evde olsaydi 1 catal yerdim. 1 catali 100 200 kalori vardir herhalde o da 1 2 saat yuruyus demek. ya da yarim saat kosu.Bende çarşamba sanırım kaçamak yapcam ama pasta falan almak istemiyorum.
Alırsam hepsini yerim en iyisi almamk
Menun ve spor guzel canım ama sabah saati yine çok geç kaptan kesin kızar sana haberin ola.bende sutlacin hesabını vericem.
Cnm hem şeker var içinde hemde pirinç
Bence olmaz
meyve al canim tatli ihtiyacina iyi gelir. 1 oturusta 2 armut yiyodum normalde gecen gun tadi cok tatli geldi yarimini zor yedim. sanki serbetli gibiydi.Yazmıştım ya çarşamba eşimle hava güzel olursa göl kısyına gidecez diye..
Çok yapmam artık mangal yaparsak o.
Tatlı almayım diyorum :)
aynen canim alma alimca yeniliyo. evde olsaydi 1 catal yerdim. 1 catali 100 200 kalori vardir herhalde o da 1 2 saat yuruyus demek. ya da yarim saat kosu.
Bana da öyle geliyor canım ama gerçekten uyuya kalıyorum.
Canım,
Benim arkadaşım spor a gidiyordu hocası emziren anne haftada bir iki kere sütlü tatlı yiyebilir demiş.
Ayrıca zaten hepimiz haftada bir kaçamak yapıyorz.
Bence bir günlük sütlaç tan bişey olmaz :) @umudum2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?