Kızlar iyi geceler
Mesaj sayımını yarın yaparım çok uykum var
12 mart EA
11.30
7 zeytin 1 incir
1 haşlanmış yumurta
Maydonoz
1 dilim ekmek
12.30
1 küçük muz
14.30
1 elma
1 kase yoğurt
17.00
Yarım tabak tavuk döner
20.00
1 adet çupra
Salata
2 litre su
45 dk bebek arabasıyla yürüyüş
Ben yinede bir sınır koyuyorum kendime yoksa iştahım çok malesefne guzel. bana da kilo olarak yaradi galiba. karatay yapali yerimde sayiyorum. diyor ya saglikli besinlerden sinirsiz yiyebilirsin diye. benim sorun orda basliyo bence
20 kilo muBen 20 kilo vermistim ama suan dayanamiyorum sekerim filan dusuo
Teşekkür ederim canım bu ara yürüyüş ip atlama falan derken biraz daha kolaylaştı eksiler ama hiç belli olmuyor heran duraklayabilirmasallah canim tebrik ederim. ben cuma gunu +100 du. bugunu hatirlamiyorum ama +300 olabilir.
Niyetliydim canımMenu saatleri çok düzensiz canım.
3. Çocukda çok daha rahat oluyor insanCanım rahatlığa alıştım zor geliyor şimdi
Atlayabildin mi canımİyi geceler hanımlar yarın görüşürüz bende ip atlıycam şimdi 150 tanecik
Yarın görüşürüz nasipse
Kız senin çatalı merak ettim 200 kalorilikaynen canim alma alimca yeniliyo. evde olsaydi 1 catal yerdim. 1 catali 100 200 kalori vardir herhalde o da 1 2 saat yuruyus demek. ya da yarim saat kosu.
Karatay o yüzden bana hitap etmiyorben de ekmek olmayonca da doyarim sandim olmuyo yapamdim. sabit kaldim. karatayi hedef kiloma dusunce yaparim artik diyorum.
Çok güzel canım afiyet olsun12 mart EA
11.30
7 zeytin 1 incir
1 haşlanmış yumurta
Maydonoz
1 dilim ekmek
12.30
1 küçük muz
14.30
1 elma
1 kase yoğurt
17.00
Yarım tabak tavuk döner
20.00
1 adet çupra
Salata
2 litre su
45 dk bebek arabasıyla yürüyüş
O şekerle kek bozmuş menünü12 mart menü
9.30
yarım simit
4 zeytin
beyaz peynir
domates
maydonoz
yeşil çay
12.00
filtre kahve bir küp şeker ile
13.30
ıspanak yemeği
yoğurt
16.00
bir dilim kek
19.00
6-7 mantar
2 yemek kaşığı kavurma et
salata
21.00
bir kase yoğurt
2 litre su
Hasta olduğumdan spor yapamadım ama en yakın zaman da telafi edeceğim söz
insallah canim bugun cumaya gore -600 ayy 10 gundur bekledigim düşüş. nazar degirmesem bariBu hafta hergün yaptıysan ozm birşey olmaz cnm korkma
insallah canim. bakalimBence ondandir cnm
Yarın tavuk ye ekmeksiz bide spor yap erir gider cnm
ben koyamiyorum galiba. ekmek de yemeyince doymuyorum sanki. en iyisini yapiyosun canimBen yinede bir sınır koyuyorum kendime yoksa iştahım çok malesef
aaa bu zor vermis halin mi. neden acaba. metabolizman hizli demek ki canim.Teşekkür ederim canım bu ara yürüyüş ip atlama falan derken biraz daha kolaylaştı eksiler ama hiç belli olmuyor heran duraklayabilir
Her sene iki kere falan diyet yaparım ama ilk defa bu kadar zor veriyorum
ayyy nebileyim 1 dilimi 500 600 ya. cok mu tahmin etmisimKız senin çatalı merak ettim 200 kalorilik
maşallah canminsallah canim bugun cumaya gore -600 ayy 10 gundur bekledigim düşüş. nazar degirmesem baridune gore -1.200 noluyo vucudumda anlamiyorum.
Günaydın kızlar
insallah canim bugun cumaya gore -600 ayy 10 gundur bekledigim düşüş. nazar degirmesem baridune gore -1.200 noluyo vucudumda anlamiyorum.
Günaydın kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?