ayyyy bacım bitmez o temizlik ben bugün sadece süpürdüm birde tuvalet banyo ovdum lavaboları ayyy yeter dedim hep aynı hergün yap bıktım ... birazdan spora kaçacam zaten bahar temizlik yapacam 10 gün sonra ne var ne yok dökecem bu 10 gün az yapacam temizlikEvet bi başladinmi yürümeye devamı geliyor
Ahh şu ev işleri bi olmasada rahatca bende yürüsen
Bugün gene temizlik yapicam tüm evi
kızlar öğle yemeğinde et döner vardı Allahım o nasıl bir yagyemedim çorba içiyorum salata yicem
perçembe kabak yemeği planlıyorum ... bugün ne yesem diye düşünür oldumBulgur yiyebilirsin cnm
Sadece perşembe günü yeme
ayyyy bacım bitmez o temizlik ben bugün sadece süpürdüm birde tuvalet banyo ovdum lavaboları ayyy yeter dedim hep aynı hergün yap bıktım ... birazdan spora kaçacam zaten bahar temizlik yapacam 10 gün sonra ne var ne yok dökecem bu 10 gün az yapacam temizlik)))
al canım katıl bizeKızlar ben de ip atlamak istiyorum ama ipim yok alayım haftasonu
hergün baharı yaşıyorsun deseneBen her temizliği bahar temizliği gibi yapıyorum o yüzden cook yoruluyorum
ben çok korkuyorum ölçmüyorum gerçi evimde mezuremde yokKizlar bir fikrim var. Kilo yazdigimiz gibi bel gobek basen olculerinide yazsak da her hafta en enn az 1 cm düşürmeye calissak?? Tabi bu benim düşüncem
İpi alana kadar hayali ip ile atla canimKızlar ben de ip atlamak istiyorum ama ipim yok alayım haftasonu
Bende cok korkuyodum ama olctukce daha bi moralim bozuluyor ve bu durum beni daha cok spor yapmaya itiyorben çok korkuyorum ölçmüyorum gerçi evimde mezuremde yok
hergün baharı yaşıyorsun desene
ada huzurlarınızdan ayrılıp spora kaçarkennnnnnn hepinizi kocaman öperrrrresen kalın diyette kalınnnnn
Ya dün öğlende küçük bi kase sütlaç yedim de ama o gün hiç ekmek yemedim ben olur diye biliyordum oyuzd3n ama arkadaşlar olmaz dedi.Geçmişi okuyamadım daha okuyunca gelir o azar merak etme
Ben kendim ölçüp not.umu alıyorum canım zaten de ölcelim mutlaka buraya yazalım dersen de yazarız farketmez.kendi adıma epey incelme var çünkü..Kizlar bir fikrim var. Kilo yazdigimiz gibi bel gobek basen olculerinide yazsak da her hafta en enn az 1 cm düşürmeye calissak?? Tabi bu benim düşüncem
ben severim pirinci patatesi kısacası bakla hariç yenebilecek herşeyiben patates sevmiyorum o yüzden hiç aramam diyet yapmasamda patates yemem, bir tek misafirliğe gitmişsem patates salatası ikram etmişlerse onu yerim ama evde kendime yapmam...
zaten pirinç yemem , patates yemem , kola tarzı hiç bir içeçek içmem , meyve yemem ben kiloyu tatlıdan alıyorum şerbetli tatlıda pek sevmem künefe hariç.... versinler çikolata kiloyu buradan alıyorum işte birde ekmek...
meyve yeni yeni anans yiyiorum sevdiğimden değil wcden dolayı yiyiorum....
ahafta bence ölçü için kısa bir süreKizlar bir fikrim var. Kilo yazdigimiz gibi bel gobek basen olculerinide yazsak da her hafta en enn az 1 cm düşürmeye calissak?? Tabi bu benim düşüncem
çok güzel oluyor ama başta zorlama canım fazlaKızlar ben de ip atlamak istiyorum ama ipim yok alayım haftasonu
Canım emzik veriyor musun?canım benim kız zayıf zaten ondan moralim bozuldu biraz.şu an 5.5 kilo. Seninki maşallah 8 kilo olmuş. İdrar alabildim sabah çok şükür öğleden sonra sonuçları almaya gidicem.
sağol canım
benim cimcime zayıf biraz 6 olsaydı sevinecektim ama olmamış sorun da o zaten. Daha sık emzirmeye başladım 3 gündür bakalım açığı kapatabilecek miyiz
geçmiş olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?