Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Evet bi başladinmi yürümeye devamı geliyor
Ahh şu ev işleri bi olmasada rahatca bende yürüsen
Bugün gene temizlik yapicam tüm evi
ayyyy bacım bitmez o temizlik ben bugün sadece süpürdüm birde tuvalet banyo ovdum lavaboları ayyy yeter dedim hep aynı hergün yap bıktım ... birazdan spora kaçacam zaten bahar temizlik yapacam 10 gün sonra ne var ne yok dökecem bu 10 gün az yapacam temizlik )))

Ben her temizliği bahar temizliği gibi yapıyorum o yüzden cook yoruluyorum

hergün baharı yaşıyorsun desene

evett
Bugün hava güzel camlar silincek
Kapılar silincek
Banyo ve tuvalet fayansları silincek
Yerler silincek
Mutfak dolapları silincek ici dışı
Çocuk odası temizlencek
Buzlugu boşaltım temizlicem
Aklıma gelenler bunlar şimdilik
Kız çok isim var cooook
Kızımı okuldan alıyım sonra başlıcam

Kizlar bir fikrim var. Kilo yazdigimiz gibi bel gobek basen olculerinide yazsak da her hafta en enn az 1 cm düşürmeye calissak?? Tabi bu benim düşüncem
Ben kendim ölçüp not.umu alıyorum canım zaten de ölcelim mutlaka buraya yazalım dersen de yazarız farketmez.kendi adıma epey incelme var çünkü..

ben severim pirinci patatesi kısacası bakla hariç yenebilecek herşeyi
Kizlar bir fikrim var. Kilo yazdigimiz gibi bel gobek basen olculerinide yazsak da her hafta en enn az 1 cm düşürmeye calissak?? Tabi bu benim düşüncem
ahafta bence ölçü için kısa bir süre
ben aylık alıyorum
ama başlangıç kilomda almamışım ne yazıkki
Kızlar ben de ip atlamak istiyorum ama ipim yok alayım haftasonu
çok güzel oluyor ama başta zorlama canım fazla

Canım emzik veriyor musun?

Kızlar bişey soracağım bi hafta da 5 kilo verilir mi ya...diyet yaptığımı bilen bi tanıdık bana sordu da dedim imkanı yok ben aralıktan beri diyet yapıyorum ancak 7 kilo verdim.bi akrabamız 1 hafta sadece salata yemiş şu içmiş 5 kilo vermiş dedi bende mutlaka bi çay falan kullanıyordum ama onlarda hiç sağlıklı değil ondan gitse gitse şu ödem vs.gitmiştir dedim yani. 3 aydır gruptayim çok şey öğrendik burdan.bi de bi anda verilen bi anda geri gelir.benim 8 kilo fazlam kaldı allah nasip ederse ozman 2 hafta salata yiyeyim bitsin gitsin ne ala memleket.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…