iyi kalori yakmalar canımada huzurlarınızdan ayrılıp spora kaçarkennnnnnn hepinizi kocaman öperrrrresen kalın diyette kalınnnnn
ben yoruldum kızzzzzevett
Bugün hava güzel camlar silincek
Kapılar silincek
Banyo ve tuvalet fayansları silincek
Yerler silincek
Mutfak dolapları silincek ici dışı
Çocuk odası temizlencek
Buzlugu boşaltım temizlicem
Aklıma gelenler bunlar şimdilik
Kız çok isim var cooook
Kızımı okuldan alıyım sonra başlıcam
bencede dengelemek lazım o şekildeYa dün öğlende küçük bi kase sütlaç yedim de ama o gün hiç ekmek yemedim ben olur diye biliyordum oyuzd3n ama arkadaşlar olmaz dedi.
kolay gelsin canımBende yarım saat mecburi sporumu yaptım kızlar 15 dk.yürüyüş 15dk.egzersiz..artık yatmadan da bi yarım saat yaparsam çok süper olur bakalım.şimdi yeşil çayımı içip işime bakicam öptüm sizi.
çok saçma sadece salataKızlar bişey soracağım bi hafta da 5 kilo verilir mi ya...diyet yaptığımı bilen bi tanıdık bana sordu da dedim imkanı yok ben aralıktan beri diyet yapıyorum ancak 7 kilo verdim.bi akrabamız 1 hafta sadece salata yemiş şu içmiş 5 kilo vermiş dedi bende mutlaka bi çay falan kullanıyordum ama onlarda hiç sağlıklı değil ondan gitse gitse şu ödem vs.gitmiştir dedim yani. 3 aydır gruptayim çok şey öğrendik burdan.bi de bi anda verilen bi anda geri gelir.benim 8 kilo fazlam kaldı allah nasip ederse ozman 2 hafta salata yiyeyim bitsin gitsin ne ala memleket.
Bende sadece uyuturken emzik veriyorum. Emzik aclik hislerini bastırıyor bence.Canım emzik veriyor musun?
Ben çok emZik vermeye çalıştım almadı ve devamlı beni emmek istiyor. Sonuç 8 kilo :) emzik alan bebekler daha az anneyi emiyor ve daha zayıf oluyor. Benimkine lazımdı ama zayıf bebekse emzik vermemek lazım sanırımBende sadece uyuturken emzik veriyorum. Emzik aclik hislerini bastırıyor bence.aylahl canim her firsatta emzirmeye calis aradaki fark hemen duzeliyor. Birde unuttum bebis kac aylikti ek gida verme zamanina gectimi yani
iyi kalori yakmalar canım
bende yürüdüm geldim
ben yoruldum kızzzzz
kendi haline bırak dursun
bencede dengelemek lazım o şekilde
kolay gelsin canım
Masallah canim aynen oyle devamBen çok emZik vermeye çalıştım almadı ve devamlı beni emmek istiyor. Sonuç 8 kilo :) emzik alan bebekler daha az anneyi emiyor ve daha zayıf oluyor. Benimkine lazımdı ama zayıf bebekse emzik vermemek lazım sanırım
Döner yenmez miii yaaa
4 aylıkMasallah canim aynen oyle devamkac aylikti bebegin? Onceden yazdiysan kusura bakma unutuyorum da
evet bu daha mantikliymis canim aynen ya da ne kadar yersek o kadar spor. spor yapmamak için yemem ki
Bak bak bir de kaçamağa arka çıkıyorBana da öyle geliyor canım ama gerçekten uyuya kalıyorum.
Canım,
Benim arkadaşım spor a gidiyordu hocası emziren anne haftada bir iki kere sütlü tatlı yiyebilir demiş.
Ayrıca zaten hepimiz haftada bir kaçamak yapıyorz.
Bence bir günlük sütlaç tan bişey olmaz :) @umudum2
Gelisimi gayet iyi masallah canim. Emzirmeye devam ek gidaya simdi basla falan diyenleri dinleme sakin. Emzirebildigin kadar emzir4 aylıkbenimki 4 kilo doğdu. Biraz da ondan iri ama boyuda uzun. Çok şişko görünmüyor, 69 cm boyu
Bencede, peki bu tatlı isteğimi nasıl yeniceö ben reğlde yaklaşıyor
Gelisimi gayet iyi masallah canim. Emzirmeye devam ek gidaya simdi basla falan diyenleri dinleme sakin. Emzirebildigin kadar emzir
cok guzel mutlu oldum da kontrolum dısında gercekleşince istemsiz sorguluyrum canım. neden oldu bileyim de hep onu yapayım demi amaCnm süperrrrr daha ne istiyorsun
emzik bazen veriyorum dışarıdayken. Zaten pek de sevmiyor. Bizimkinin kusması çok fazla ondan kaynaklanıyor büyük ihtimalleCanım emzik veriyor musun?
4 aylık canım sürekli emziriyorum 3 gündür bu aralar her şey dikkatini çekiyor emerken birden kafasını çevirip diğer yöne bakıyor tekrar tekrar aynı şey ve emmeyi unutuyor.Bende sadece uyuturken emzik veriyorum. Emzik aclik hislerini bastırıyor bence.aylahl canim her firsatta emzirmeye calis aradaki fark hemen duzeliyor. Birde unuttum bebis kac aylikti ek gida verme zamanina gectimi yani
benimki 3 kilo doğdu minyon bir bebek boyu 64 cm fena değil ama kilosu az dediğim gibi 5.5 kg. Seninkine de maşallah diyeyim Allah nazarlardan saklasın4 aylıkbenimki 4 kilo doğdu. Biraz da ondan iri ama boyuda uzun. Çok şişko görünmüyor, 69 cm boyu
bilmiyodum canım aklım da bulunsunonun üstünede 3 yk yoğurt ekle çok güzel wc çalıştırıyor .. benim ara öğünüm ben yparım ara sıra
ooo canım bile cektı simdimrskulkedisi ben tatlı krizimde bir elmayı minik minik doğruyorum. Üzerine üç kaşık yoğurt ve tarçın koyup karıştırıyorum. Öyle yiyorum. Bir iki çiğ fındık ezip koyabilirsin de. Yavaş yavaş yediğinde tatlı krizini alıyor hatta elmalı pasta yiyormuş gibi hissediyorum. Çok lezzetli ve doyurucu oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?