Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

ada huzurlarınızdan ayrılıp spora kaçarkennnnnnn hepinizi kocaman öperrrrr esen kalın diyette kalınnnnn
iyi kalori yakmalar canım
bende yürüdüm geldim
ben yoruldum kızzzzz
kendi haline bırak dursun
Ya dün öğlende küçük bi kase sütlaç yedim de ama o gün hiç ekmek yemedim ben olur diye biliyordum oyuzd3n ama arkadaşlar olmaz dedi.
bencede dengelemek lazım o şekilde
kolay gelsin canım

çok saçma sadece salata
kilosu fazlaysa verir
ama normal düzene girdiğinde fazlasıyla alır
uzun süreli devam ettirilebilir birşy değil
devam edersede sağlık sorunları yaşamaya başlar

Bende sadece uyuturken emzik veriyorum. Emzik aclik hislerini bastırıyor bence. aylahl canim her firsatta emzirmeye calis aradaki fark hemen duzeliyor. Birde unuttum bebis kac aylikti ek gida verme zamanina gectimi yani
Ben çok emZik vermeye çalıştım almadı ve devamlı beni emmek istiyor. Sonuç 8 kilo :) emzik alan bebekler daha az anneyi emiyor ve daha zayıf oluyor. Benimkine lazımdı ama zayıf bebekse emzik vermemek lazım sanırım

Masallah canim aynen oyle devam kac aylikti bebegin? Onceden yazdiysan kusura bakma unutuyorum da

Bak bak bir de kaçamağa arka çıkıyor Kilo verene kadar hepsi sakıncalı bence tatlıların. Pirinç ve şeker var içinde. Normal de bile çok sık tüketilmemeli bence

Kızlar yaaa alıntı yaptım bir sürü. Mesaim bitmek üzere. Umarım eve gittiğimde alıntıları ekle dediğimde hepsi çıkar yoksa bir daha geri dönüp alıntı yapamam.

Gelisimi gayet iyi masallah canim. Emzirmeye devam ek gidaya simdi basla falan diyenleri dinleme sakin. Emzirebildigin kadar emzir

6 aydan önce zaten kesinlikle hiç bir şekilde başlamayın ek gıdaya. En iyisi anne sütü o da yoksa anne sütüne en yakın mama. Millet erkenden yedirmeye başlıyor. Hem de neler yediriyorlar bazen aklım almıyor.

Kızlar paylaşım topiğin de yeni bir oylama yapıldı. Haberi olan vardır mutlaka. Oylamanın sonucuna göre her hafta kilo verenler arasından birinci seçildiği gibi artık bir de sonuncu seçilecek. Sonuncu olan kişi nerede yanlış yaptığını anlatacak. Ve sağlıklı bir tarif paylaşacak. Lütfen artık herkes dikkat etsin bizim takımdan kimsenin sonuncu olmasını istemem

Canım emzik veriyor musun?
emzik bazen veriyorum dışarıdayken. Zaten pek de sevmiyor. Bizimkinin kusması çok fazla ondan kaynaklanıyor büyük ihtimalle
Bende sadece uyuturken emzik veriyorum. Emzik aclik hislerini bastırıyor bence. aylahl canim her firsatta emzirmeye calis aradaki fark hemen duzeliyor. Birde unuttum bebis kac aylikti ek gida verme zamanina gectimi yani
4 aylık canım sürekli emziriyorum 3 gündür bu aralar her şey dikkatini çekiyor emerken birden kafasını çevirip diğer yöne bakıyor tekrar tekrar aynı şey ve emmeyi unutuyor.
4 aylık benimki 4 kilo doğdu. Biraz da ondan iri ama boyuda uzun. Çok şişko görünmüyor, 69 cm boyu
benimki 3 kilo doğdu minyon bir bebek boyu 64 cm fena değil ama kilosu az dediğim gibi 5.5 kg. Seninkine de maşallah diyeyim Allah nazarlardan saklasın

ooo canım bile cektı simdi
sagol canım ben de sutle karıstıryorum robottan gecirip hem yogurt tok da tutar denıycem canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…