Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

mrskulkedisi ben tatlı krizimde bir elmayı minik minik doğruyorum. Üzerine üç kaşık yoğurt ve tarçın koyup karıştırıyorum. Öyle yiyorum. Bir iki çiğ fındık ezip koyabilirsin de. Yavaş yavaş yediğinde tatlı krizini alıyor hatta elmalı pasta yiyormuş gibi hissediyorum. Çok lezzetli ve doyurucu oluyor

aaa bu zor vermis halin mi. neden acaba. metabolizman hizli demek ki canim.
Hızlı alıp hızlı verirdim kiloyu şu an hızlı alıyorum ama vermek yavaşladı havaların ısınmasıyla oda kolaylaşır inşaallah
E ramazanda geliyor orucu sahursuz tutuyorum sağlıksız ama yiyemiyorum bir hurma su yatarım kilo almam ramazanda çok şükür tabi bünye değişiyor bu sene nasıl olcak bakıcaz

haşlama tavuk beni direkt kabız yapıyor sırf bu yüzden tavuk sadece fırında yiyebiliyorum
fırında daha güzel
soğan sarmısak sebze çok güzel oluyor
yanına dafırında patates olaydı iyiydi ama azcık daha dikkat edelim bakalım
Dikkatimden kaçtı galiba.azar bekliyordum senden de oyuzden sordum canım...
umudum niye deşeliyon kızz

Mantarlı yumurta yedim canım
iyiymiş afiyet olsun canım
işin zor yorum yapamadım
Olunca Rabbim veriyor kolaylığını şimdi hele kucaktan inmez eminim ev halkı bebek özledi ama yinede karar veremiyorum
Orucunu Allah kabul etsin canım

İp atladım canım sen atlayabiliyomusun
sağol canım
50 zor atladım
bugün daha iyiyim artırabilirim
bu karışımı bende seviyorum
bide portakallı yoğurt çok güzel oluyor

Canim oyun halisi var mi benim kizimda oleydi ben oyun halisi almistim skilana kadar sporumu yapiodum

bend eiki yıl önceki ramazan ayında 4 kilo vermiştim üstelik iftarda pide üzeri sarelle yemiştim her iftar istinasız ..bende sahursuz tutarım ama geçen son ramazanda sadece 1 kilo vermniştim oda zorla iftarda bile kısmıştım.sarelle bile yememiştim ..bünye değişiyor bakalım bu yıl ne diyecek yine bi 4 kilo gitseee ahh ahhhh sarelleimi yesem aceppp

ben patates sevmiyorum o yüzden hiç aramam diyet yapmasamda patates yemem, bir tek misafirliğe gitmişsem patates salatası ikram etmişlerse onu yerim ama evde kendime yapmam...
zaten pirinç yemem , patates yemem , kola tarzı hiç bir içeçek içmem , meyve yemem ben kiloyu tatlıdan alıyorum şerbetli tatlıda pek sevmem künefe hariç.... versinler çikolata kiloyu buradan alıyorum işte birde ekmek ...

meyve yeni yeni anans yiyiorum sevdiğimden değil wcden dolayı yiyiorum....

Canım bugün doktora gittik , bu çok çok iyi bir doktor. O bize 3. Aydan itibaren 300. 400 alması gerekir dedi, o yüzden için rahat olsun.
canım benim kız zayıf zaten ondan moralim bozuldu biraz.şu an 5.5 kilo. Seninki maşallah 8 kilo olmuş. İdrar alabildim sabah çok şükür öğleden sonra sonuçları almaya gidicem.
Kolay gelsin canım geçmiş olsun
sağol canım

Canım 4 Aydan sonra zaten az kalıyor ilk aylar çok alıyordu.
Daha sonra hiç almıyor
Kızım 6 aylıkken 9 kilo ya yakındı
Şuan 13 aylık 10 kilo
benim cimcime zayıf biraz 6 olsaydı sevinecektim ama olmamış sorun da o zaten. Daha sık emzirmeye başladım 3 gündür bakalım açığı kapatabilecek miyiz
geçmiş olsun canım

Hahaaa kız sarelleye nasıl bağladın mevzuyu kaptan duymasınsonra ip atlasanda yok fayda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…