Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Bugun menu
Sabah 10.00
1 yağda yumurta
4 yeşil zeytin
Biraz cecil peynir
Salatalik
Domates
Yesillik
1 adet kizarmis form ekmek

Ara
10 badem
3 yk yogurt
Biraz kuru uzum

Aksam 16.45
1 tabak tavuk sote
Yoğurt
2 kuru kayisi

2 lt su icildi .. LAydLiNe

Catalin ucuysa hepsi bir kasik dolusu bile yapmaz... menun gayet guzel )

Canim pembe sultan neki ?

ben reçel yemem normalde kendisi toplayıp yapmış bayıldım engel olamadım kendime
ben de dun sofradaki bal bitmis onu doldurdum kasigi hep yikardim bu sefer kasikta kalan bali yedim nasil ozlemisim nasıl 3 5 sn mutluluk yasadim.
psikolojimiz bozuldu bence bir de havalar kötüleşti yine belki de ondandır
olabilir canim mevsim gecisleri vücudumuzu da etkiliyor.
Hayır canım fazla su 3 litreden sonrası zararlı. O da böbreklere zarar vermez ayrıca suyun faydası vardır böbreklere zararı olmaz. Asıl susuzluğun zararı var.
benim de vucudum yavas yavas suya alismaya basladi artik 2 gune 1 susuyorum onceden 5 gun ya da haftada 1 susardim.
simdi 1 gun 3.5 4 lt iciyorum diger gun 1.5 2 lt sonraki gun yine 3.5 civari. zamanla o da duzene girer insallah.

Afiyet olsun cnm
Canın çekti demi
Suyun az olmus
Pembe sultan ne
Sagol canim. Mor lahanayi ince ince dograyip uzerine limon sıkıyosun onu oyle 15 dk falan bekletiyon. Daha sonra yogurdu cirpip uzerine dokuyorsun en ustede pulbiber serpiyon oldu bittiii

15.03.18
persembe

10.00
yarim simit
domates
peynir
yesil cay
2 dilim çavdar ekmeği

12.30
sutlu turk kahvesi

17.30
mantar çorbası
tavuk döner
2 dilim çavdar ekmeği
turk kahvesi
3 4 tane uzum

21.00 neskafe

2.lt su
2.5 saat yuruyus
LAydLiNe

Cok hafif bi salata canim. Mor lahanayi ince ince dograyip uzerine limon sıkıyosun onu oyle 15 dk falan bekletiyon. Daha sonra yogurdu cirpip uzerine dokuyorsun en ustede pulbiber serpiyon oldu bittiii
Oyle güzel anlatmışsinki olsada yesem modundayim yarin bende yapacam..

Afiyet olsun canim aksam 1 dilim ekmek olaymis daha iyi olurmus )

15 Mart menüm
Sabah 8 buçuk
1 haşlanmış yumurta

Saat 10 da yarim kase yogurt
2 dilim armut

Saat 1de öğle yemeği
1 kase tarhana
Yarım kase yoğurt

Saat 6 da akşam yemeği
1 kase corba
1 tabak salata
2 kaşık pırasa yemeği
1 kaşık makarna
Yoğurt

Saat 9 da çay ve biraz fıstık

Şu 1 buçuk lt.
Spor yok dün çok yoruldum ayaklarımın altı ağrıyordu yoksa yapacaktım

LAydLiNe

Afiyet olsun cnm

Afiyet olsun canim ) bi makarna 1 kasikta olsa olmayaydi iyiydi..

Yarın cuma.
Kimler kendini ekside hissediyor.
Bu hafta kendime çok güveniyorum :)
Hadi bakalım o kadar kaçamağa iyi valla :)

Kötü olmuş yaaaa keşke yemeseydin ben öyle bi davranırım ki yedim mi yemedim mi kimse anlamaz

Yorgunluğuma rağmen yaptım, eşime bir güzellik olsun diye. LAydLiNe akşam yemeği yemesem de bir tane poğaça yesem nassı olur Sütüm çekilecek valla
Kıyamam sana ama tartı öncesi fena olur cankızın dediği bi ısırık yeter sanki

Ayy ne güzel olur tanışırdık iptal olmasaydı.

Güzel olmuş menün. Ben şimdiden tebrik edeyim seni yarın tartı da berbat bir sonuç bekliyorum ben

85 kilo olduğumda bir tane 44 beden pantolon almıştım kendime o gün dedim ki başka kıyafet almayacağım zayıflayana kadar. Şimdi evdeki en büyük beden kıyafet 38 beden. 36 bedenlerime de az kaldı rahat rahat girmeme. Zayıfladılar sonra en güzel duygu evdeki bütün büyük gelen kıyafetleri dağıtmak. Çok mutlu oluyor insan.

Kızlar eşim kocaman Paket 1 kilo civarı tatlı almış güya oda diyette kızdım sinirden agladım
Zavallı parkta ki çocukları çağırdı onlara verdi.
İstediğin oldu ağlama artk diyor
Ayyy yazık adama ama haketmiş sevaba girmişsiniz iyi olmuş

Iyi yapmışsınız cnm sevinmiştir çocuklar
Ama ucundan yedin demiiii

Benim akşam yemekleri çok geçe kalıyor eşim eve geç geldiği için tek yemesini de sevmiyor niye beni beklemedin diye naz yapıyor
Ben alıştırdım canım eşimi bence sen de cankızın dediği gibi yap alıştır çünkü akşam geç yersen kilo vermen çok zorlaşıyor

Şimdi sana kızacağım da benimde senden kalır yanım olmayacak tartıda. Bu arada artık tarif felan yasaklıyorum valla takımda bugün herkes poğaça derdine düştü valla. Toparlanın artık biran önce kendimize gelmeliyiz

Berbat bi menü olmuş bu ne yaaaaa
Kahvaltı yok zamansız düzensiz hiç bişey yememişsin
Afiyet olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…