Simit tamam da yanındaki iki dilim ekmek olmamış yaaa simit yiyeceksin ya ekmek ikisi bir arada fazla olur15.03.18
persembe
10.00
yarim simit
domates
peynir
yesil cay
2 dilim çavdar ekmeği
12.30
sutlu turk kahvesi
S17.30
mantar çorbası
tavuk döner
2 dilim çavdar ekmeği
turk kahvesi
3 4 tane uzum
21.00 neskafe
2.lt su
2.5 saat yuruyus
LAydLiNe
Hep bu bi kaşıklardan geliyor başımıza ne gelirse bu işi çözmemiz lazım. Su çok az olmuş15 Mart menüm
Sabah 8 buçuk
1 haşlanmış yumurta
Saat 10 da yarim kase yogurt
2 dilim armut
Saat 1de öğle yemeği
1 kase tarhana
Yarım kase yoğurt
Saat 6 da akşam yemeği
1 kase corba
1 tabak salata
2 kaşık pırasa yemeği
1 kaşık makarna
Yoğurt
Saat 9 da çay ve biraz fıstık
Şu 1 buçuk lt.
Spor yok dün çok yoruldum ayaklarımın altı ağrıyordu yoksa yapacaktım
LAydLiNe
85 kilo olduğumda bir tane 44 beden pantolon almıştım kendime o gün dedim ki başka kıyafet almayacağım zayıflayana kadar. Şimdi evdeki en büyük beden kıyafet 38 beden. 36 bedenlerime de az kaldı rahat rahat girmeme. Zayıfladılar sonra en güzel duygu evdeki bütün büyük gelen kıyafetleri dağıtmak. Çok mutlu oluyor insan.
Ayyy yazık adama ama haketmiş sevaba girmişsiniz iyi olmuş
Ben alıştırdım canım eşimi bence sen de cankızın dediği gibi yap alıştır çünkü akşam geç yersen kilo vermen çok zorlaşıyor
Şimdi sana kızacağım da benimde senden kalır yanım olmayacak tartıda. Bu arada artık tarif felan yasaklıyorum valla takımda bugün herkes poğaça derdine düştü valla. Toparlanın artık biran önce kendimize gelmeliyiz
Berbat bi menü olmuş bu ne yaaaaa
Kahvaltı yok zamansız düzensiz hiç bişey yememişsin
Afiyet olsun canım
Yok cnm 1tatli kasığı kadar hepsi birlikte
@@ ederim coook güzell olmuş ama kendimi tuttum yemedim
Hadi bakalım o kadar kaçamağa iyi valla :)
Kötü olmuş yaaaa keşke yemeseydin ben öyle bi davranırım ki yedim mi yemedim mi kimse anlamaz
Kıyamam sana ama tartı öncesi fena olur cankızın dediği bi ısırık yeter sanki
Ayy ne güzel olur tanışırdık iptal olmasaydı.
Güzel olmuş menün. Ben şimdiden tebrik edeyim seni yarın tartı da berbat bir sonuç bekliyorum ben
Hımm o zaman benim aklımda yanlış kalmış. Cici bebe ve balık kraker de hatırlıyorum sankiSüperdi
Hayır hayır sadece bir kere yaptım koca haftada oda azcık pasta :)
Bi de menü yazmazsam eğer bundan sonra menümü isteyin lütfen
Hımm o zaman benim aklımda yanlış kalmış. Cici bebe ve balık kraker de hatırlıyorum sanki
Kızlar bu hafta diyetim açısından çok berbat bir hafta geçirdim. Büyük ihtimal reglin çok etkisi oldu ama bu hiç bir şey için bahane olamaz. İrademe sahip çıkamadım ve tartı beni çok üzdü. Burda sizlerin huzurunda kendi kendime söz veriyorum.Şu dakikadan itibaren Hedefime ulaşana kadar ağzıma lokma kaçamak almayacağım. Siz de şahit olun
Uyudum ben menü yok hatırlamıyorum yerken kendimde değildim kuzenim yediEvet menünü istiyoruz hani nerde
Uyudum ben menü yok hatırlamıyorum yerken kendimde değildim kuzenim yedi
Hıııkkkkk piş hıkkkkk pişşşşş
Şu dakikadan sonra demiştim ondan sonra da yarım litreye yakın su içtim hiç bişey yemedim
aaa ekmek yok ki simit yedim diye ekmek yememistim. el aliskanligi olmusSimit tamam da yanındaki iki dilim ekmek olmamış yaaa simit yiyeceksin ya ekmek ikisi bir arada fazla olur
sagol canim. sabah ekmek yemedim ki el aliskanligi olmus. hergun 2 tane yiyorum yaAfiyet olsun canim aksam 1 dilim ekmek olaymis daha iyi olurmus)
aaa ekmek yok ki simit yedim diye ekmek yememistim. el aliskanligi olmus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?