- 25 Mart 2014
- 2.906
- 5.510
- 158
Ama bişey itiraf edeyim mi bence sisman ken yüzün çok tatlıymış....sen yinede dengele çok aşırıya inme canım çünkü boyun uzun.bi de yüzden veriyorsun galiba.ben yüzden hiç kilo vermem.belki çok az ama farke dilmzYok canım etim sıkı değil aksine çok cıvık cıvıkBenim boyum uzun bir de kemiklerim iri değil. Boyuma göre ayaklarım ve ellerim çok küçük. 170 boya 36-37 numara giyiyorum. Belim ince basenimde yok. Şuan üzerimdeki kot 27 mesela. Şuan 65 kiloyum 38 giyiyorum 60 a indiğimde 36 beden giyiyorum. Şanslıyım galiba biraz
bazen kilo vücut kendini korumaya alıyorGunaydin kizlar dun aksam arkadaslarla eglenceye gittik hic bisi yemedigim halde bu hafta kilo veremedim cok mutsuzum hic kacamak yapmadim tuttum kendimi sporumu yaptim ama bu verememxligi ne ile aciklicam bilmiyorum artik stil degistirmrk gerekio sanirim karatay a baslicak 2 ogun meselesine bugun denetim var kizlar hastanede ugrayamazsam anlayin
Kilom gecen hafta 68
Bu hafta 68
Sabit
tebrikler canımGünaydın kızlar hayırlı cumalar hepinize
Geçen haftki kilom 75.3
Bu haftaki kilom 73.7
Geçen hafta kilo verememi regliye bağlıyorum bu hafta fark etti
tebrikler umudum
günaydın tatlımGünaydın kızlar
tebrikler canım
öğlen azıcık fazla mı ne15 mart menüm
7.30 kahvaltı
1 tane haşlanmış yumurta
1dilim ekmek
1dilim peynir
1 çay kaşığı kadar tahin pekmez
13.00 öğlen
4çorba k kısır 1 dilim kek
1 tane börek
20.00 akşam
1 kepçe etli nohut
1 tabak yoğurt
2.5 lt su
Pes etmek yok Burcu vücut direnç gösteriyor aynı direnci iradenin de göstermesi lazım. Eski düzene bir dönmeye çalış bakalım faydası olacak mıGunaydin kizlar dun aksam arkadaslarla eglenceye gittik hic bisi yemedigim halde bu hafta kilo veremedim cok mutsuzum hic kacamak yapmadim tuttum kendimi sporumu yaptim ama bu verememxligi ne ile aciklicam bilmiyorum artik stil degistirmrk gerekio sanirim karatay a baslicak 2 ogun meselesine bugun denetim var kizlar hastanede ugrayamazsam anlayin
Kilom gecen hafta 68
Bu hafta 68
Sabit
Harikasın valla maşallah.Günaydın kızlar hayırlı cumalar hepinize
Geçen haftki kilom 75.3
Bu haftaki kilom 73.7
Geçen hafta kilo verememi regliye bağlıyorum bu hafta fark etti
Tebrik ederim canım harika bir sonuç.
Zerracım tebrik ediyorum seni canım harikasınGünaydın kızlar
Hayırlı cumalar
Bildirim
Geçen hafta 63.5
Bu hafta 62.8
Giden 700 gr
%1.1
Hem öğlen kısır hem akşam nohut üzerine bir de kilo vermişsin. Şaka gibi15 mart menüm
7.30 kahvaltı
1 tane haşlanmış yumurta
1dilim ekmek
1dilim peynir
1 çay kaşığı kadar tahin pekmez
13.00 öğlen
4çorba k kısır 1 dilim kek
1 tane börek
20.00 akşam
1 kepçe etli nohut
1 tabak yoğurt
2.5 lt su
Bu hafta mesaj sayılarını sana yollasınlar canım. Çünkü kontrol edemeyeceğim. Listeyi sen tutarsın bana toplu şekilde gönderirsin.evet ebrucum artık senden de bekliyoruz menüleri
mesaj sayılarını göndermeye devam edelim mi
benim de geçenlerde öyle olmuştu
otomatiğe bağladık
benim düşüncem ekmek hakkımızı başka şekilde kullanmamız
önemli olan dengelemek diye düşünüyorum
boydan farkedebilir canım
Ama bişey itiraf edeyim mi bence sisman ken yüzün çok tatlıymış....sen yinede dengele çok aşırıya inme canım çünkü boyun uzun.bi de yüzden veriyorsun galiba.ben yüzden hiç kilo vermem.belki çok az ama farke dilmz
Pes etmek yok Burcu vücut direnç gösteriyor aynı direnci iradenin de göstermesi lazım. Eski düzene bir dönmeye çalış bakalım faydası olacak mı
Harikasın valla maşallah.Dünkü yediklerine göre yine iyi gitmiş. Ayrıca spor da yok. Demek ki daha düzenli beslensen her hafta 1 er kilo gidecek.
Tebrik ederim canım harika bir sonuç.
Zerracım tebrik ediyorum seni canım harikasınYarışmayı da sen kazandın Aramızdaki farkta epey açıldı Bu hafta ben kendime büyük kötülük yaptım yaaaa
Hem öğlen kısır hem akşam nohut üzerine bir de kilo vermişsin. Şaka gibi
Bu hafta mesaj sayılarını sana yollasınlar canım. Çünkü kontrol edemeyeceğim. Listeyi sen tutarsın bana toplu şekilde gönderirsin.
Kilo bildirim
Geçen hafta 77.3
Bu hafta 76.3
Artı regl im :)
Gelecek hafta 75 inşaAllah :) :)
aynen bende sevmiyorum biryerlerimin çıkmasınıAyyy evet yaaaaa şişmanlığın en güzel tarafı yüzünde güzelleşmesiAma ben kendimi 36 beden de çok mutlu hissediyorum. İnce olmayı seviyorum. Giydiğim kıyafetlerden sağımın solumun dışarı çıkması hoşuma gitmiyor.
tebrikler canımKilo bildirim
Geçen hafta 77.3
Bu hafta 76.3
Artı regl im :)
Gelecek hafta 75 inşaAllah :) :)
ben senin yerinde olsam hiç düşünmezdim kilo vermeyiBen böyle kendimi yerden yere vura vura ağlamak istiyorum. Böyle bir haftada herkes süper kilolar vermişken benim yaptıklarıma bakın yauuuuuu
haftaya 1 kilo bekliyoruz eksiGunaydin kizlar
Atin beni denizlereregli olamadim bekiyorum
Gecen hafta 68.400
Bu hafta 68.800
Gelen : +400
Yüzde -0.58
Haftaya daha iyi olacak kizlar if diyeti yapacam 1 ay if diyeti yapmayi planliyorum...
tebrikler iyi gidiyorsun tatlım
Kötü olmuş canım haftaya bunu telafi etmemiz lazım. if ne demek?Gunaydin kizlar
Atin beni denizlereregli olamadim bekiyorum
Gecen hafta 68.400
Bu hafta 68.800
Gelen : +400
Yüzde -0.58
Haftaya daha iyi olacak kizlar if diyeti yapacam 1 ay if diyeti yapmayi planliyorum...
Senin zaten son kiloların az gitmesi normal. Bir de yeni bir düzene geçtin onun da etkisi vardır.
O zaman bu hafta spora biraz daha ağırlık veriyorsun.LAydLiNe dün ki menüyü yazamadım misafir geldi geç gitti, sonra oğlum 1 de uyudu, onu uyuturlen uyuyakalmışım. Birazdan yaacağım menüyü, poğaçayı yemedim ama benimde kilolar dirençlendi sanki, spor yapmayınca vermek zorlaşto
Evdeki sevdiğim bütün kıyafetlerim 36 beden canım. Son 7-8 aydır hiç birisini giyemiyorum. Yeni kıyafet almakta istemiyorum. Çok fena takıldı şu son 5 kilo ve ben sürekli bir ileri iki geri gidiyorum. Öz eleştirimi yapacağım birazdan. Çok saçmaladım bu aralar. Aslında çok önemsemem bu kiloyu ama üzüldüğüm nokta takımı kötü etkileyeceğim.ben senin yerinde olsam hiç düşünmezdim kilo vermeyi
ama herkesin kendini iyi hissdeceği bir kilo vardır
bunu da en iyisi kendi bilir
madem vermek istiyorsun
sende biraz daha dikkatli olacaksın canım necburen öyle bahane falan istemiyoruz
haftaya 1 kilo bekliyoruz eksi
günaydın canım
tebrikler iyi gidiyorsun tatlım
boyun kaçtı
59.2 yıılar önce gördüğüm en düşük kiloydu
Artı olmadığına sevindim ama koca bir haftan boşa gitti. Haftaya sen de toparlıyorsun canım kendini ona göre hazırlan.Gunaydin hepinize. Ama bana gun aymadiartiyla gelecegimi beklerken gecen hafta ile ayni geldim.
Gecen hafta 70.1
Bu hafta da 70.1
Hedefin kaçtı canım senin? Çok yavaş gidiyor kilon. Acaba hedefe yaklaştın da o yüzden mi yavaş yoksa başka bir sebebi mi var? Bi de ben unuttum yaş kaçtı?
Canım yaş 37Artı olmadığına sevindim ama koca bir haftan boşa gitti. Haftaya sen de toparlıyorsun canım kendini ona göre hazırlan.
Hedefin kaçtı canım senin? Çok yavaş gidiyor kilon. Acaba hedefe yaklaştın da o yüzden mi yavaş yoksa başka bir sebebi mi var? Bi de ben unuttum yaş kaçtı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?