Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Hep bu bi kaşıklardan geliyor başımıza ne gelirse bu işi çözmemiz lazım. Su çok az olmuş
Kız ekmek yemiyorum 1 haftadır bi kaşık makarna dan bişey olmaz ins.3 4 makarna ya giriyor içine ya girmiyor icine nefsi korlemek için o da yani.şu evet az oldu ama toplantı vardı bugün içemedim mecburen.

Ya 60 kıloyken nasıl 38 oluyor ki demekki vücudun sıkı. Benim bölgesel olmuyor bitürlü. 54 kıloyken bile 38 bedendim malesef.umarım bu sefer sporla falan incelme sağlarım.

Afiyet olsun canim ) bi makarna 1 kasikta olsa olmayaydi iyiydi..
Haklısınız ama dediğim gibi makarnayı muzu çok severim diyette de pek yemiyorum ama muzlar gözümün önünde olunca dayanamadım yarısı aldım yanıma. dün..makarnada aynı şekilde hep yaparım ama yemem yada aklım kalmasın diye bi kaşık alırım.

Bide dediğim gibi ben 70 olduğumda 46 aldım etek kaban falan basen bölgesi çok benim.şimdi 64 olduğumda 42 aldım.

Afiyet olsun cnm
Ama yarim tabak makarna olmamis

Yani diyeti bozmaktansa 1kasik yemekten bence birşey olmaz

Ya ben yine bugün menümü yazmakta çok geciktim. Bu hafta beni affedin kızlar ya. Bu hastalık beni bunalttı. Üstüne oğlumda hastalandı. Neyseki bugün ben daha iyiydim de ona bakabildim. Kayınvalidemler vardı akşama yemeğe, biraz kaçırdım akşam üstü. Yarın tartıda çok iyi bir sonuç ile karşılaşacağımı sanmıyorum. Spor falan yapamadım. Sporu bırak, sürekli yattım. Neyse iyileştim şükür. Haftaya daha iyi sonuçlar elde ederim. Pes etmek yok. Bu haftalık beni affedin (

15 mart

saat 08.00
bir dilim ekmek
çay
domates
peynir
zeytin
salatalık

saat 11.00
filtre kahve sütlü

saat 14.00
bir dilim börek
çay

saat 16.00
bir elma

saat 20.00
bir kase çorba
3 tane ekler pasta

saat 21.00
muz

2 litre su

Gunaydin kizlar dun aksam arkadaslarla eglenceye gittik hic bisi yemedigim halde bu hafta kilo veremedim cok mutsuzum hic kacamak yapmadim tuttum kendimi sporumu yaptim ama bu verememxligi ne ile aciklicam bilmiyorum artik stil degistirmrk gerekio sanirim karatay a baslicak 2 ogun meselesine bugun denetim var kizlar hastanede ugrayamazsam anlayin

Kilom gecen hafta 68
Bu hafta 68
Sabit

Seni çok iyi anlıyorum canım
Çünkü afacanlar bir gün iyiyse diğer gün acısînı çıkartıyorlar

Kızlar eşim kocaman Paket 1 kilo civarı tatlı almış güya oda diyette kızdım sinirden agladım
Zavallı parkta ki çocukları çağırdı onlara verdi.
İstediğin oldu ağlama artk diyor
benim eşim sürekli yapar bunu sen istemiyosan yeme der
ama göz görüyor işte
Kız daha valla cikamadimki mutfaktan
Ara ara uğruyorum ama 1saate fln biterim ins
ne uğraşıyon kız o kadar 3 çeşit ne gerek var birini yapsan yeter
kendine zamanın kalsın
afiyet olsun canım
kahvaltı yine yok
kız azıcık toprlamaya başlıyorsun sonra tekrar bozuluyor düzenin
afiyet olsun canım
2 öğüün bana ters gelmiyor
hf sonu kahvaltı geç olunca benimde öyle oluyor

15 mart menüm

7.30 kahvaltı
1 tane haşlanmış yumurta
1dilim ekmek
1dilim peynir
1 çay kaşığı kadar tahin pekmez

13.00 öğlen
4çorba k kısır 1 dilim kek
1 tane börek

20.00 akşam
1 kepçe etli nohut
1 tabak yoğurt

2.5 lt su

Bi de menü yazmazsam eğer bundan sonra menümü isteyin lütfen
evet ebrucum artık senden de bekliyoruz menüleri
mesaj sayılarını göndermeye devam edelim mi
aaa ekmek yok ki simit yedim diye ekmek yememistim. el aliskanligi olmus
benim de geçenlerde öyle olmuştu
otomatiğe bağladık
Kız ekmek yemiyorum 1 haftadır bi kaşık makarna dan bişey olmaz ins.3 4 makarna ya giriyor içine ya girmiyor icine nefsi korlemek için o da yani.şu evet az oldu ama toplantı vardı bugün içemedim mecburen.
benim düşüncem ekmek hakkımızı başka şekilde kullanmamız
önemli olan dengelemek diye düşünüyorum
Ya 60 kıloyken nasıl 38 oluyor ki demekki vücudun sıkı. Benim bölgesel olmuyor bitürlü. 54 kıloyken bile 38 bedendim malesef.umarım bu sefer sporla falan incelme sağlarım.
boydan farkedebilir canım

Yok canım etim sıkı değil aksine çok cıvık cıvık Benim boyum uzun bir de kemiklerim iri değil. Boyuma göre ayaklarım ve ellerim çok küçük. 170 boya 36-37 numara giyiyorum. Belim ince basenimde yok. Şuan üzerimdeki kot 27 mesela. Şuan 65 kiloyum 38 giyiyorum 60 a indiğimde 36 beden giyiyorum. Şanslıyım galiba biraz

Anladım boydan kaynaklanıyor tabiki 170 ne demek..benim boyum zaten 153...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…