- 25 Mart 2014
- 2.906
- 5.510
- 158
Kız ekmek yemiyorum 1 haftadır bi kaşık makarna dan bişey olmaz ins.3 4 makarna ya giriyor içine ya girmiyor icine nefsi korlemek için o da yani.şu evet az oldu ama toplantı vardı bugün içemedim mecburen.Hep bu bi kaşıklardan geliyor başımıza ne gelirse bu işi çözmemiz lazım. Su çok az olmuş
Ya 60 kıloyken nasıl 38 oluyor ki demekki vücudun sıkı. Benim bölgesel olmuyor bitürlü. 54 kıloyken bile 38 bedendim malesef.umarım bu sefer sporla falan incelme sağlarım.85 kilo olduğumda bir tane 44 beden pantolon almıştım kendime o gün dedim ki başka kıyafet almayacağım zayıflayana kadar. Şimdi evdeki en büyük beden kıyafet 38 beden. 36 bedenlerime de az kaldı rahat rahat girmeme. Zayıfladılar sonra en güzel duygu evdeki bütün büyük gelen kıyafetleri dağıtmak. Çok mutlu oluyor insan.
Ayyy yazık adama ama haketmiş sevaba girmişsiniz iyi olmuş
Ben alıştırdım canım eşimi bence sen de cankızın dediği gibi yap alıştır çünkü akşam geç yersen kilo vermen çok zorlaşıyor
Şimdi sana kızacağım da benimde senden kalır yanım olmayacak tartıda. Bu arada artık tarif felan yasaklıyorum valla takımda bugün herkes poğaça derdine düştü valla. Toparlanın artık biran önce kendimize gelmeliyiz
Berbat bi menü olmuş bu ne yaaaaa
Kahvaltı yok zamansız düzensiz hiç bişey yememişsin
Afiyet olsun canım
Haklısınız ama dediğim gibi makarnayı muzu çok severim diyette de pek yemiyorum ama muzlar gözümün önünde olunca dayanamadım yarısı aldım yanıma. dün..makarnada aynı şekilde hep yaparım ama yemem yada aklım kalmasın diye bi kaşık alırım.Afiyet olsun canim) bi makarna 1 kasikta olsa olmayaydi iyiydi..
Bide dediğim gibi ben 70 olduğumda 46 aldım etek kaban falan basen bölgesi çok benim.şimdi 64 olduğumda 42 aldım.85 kilo olduğumda bir tane 44 beden pantolon almıştım kendime o gün dedim ki başka kıyafet almayacağım zayıflayana kadar. Şimdi evdeki en büyük beden kıyafet 38 beden. 36 bedenlerime de az kaldı rahat rahat girmeme. Zayıfladılar sonra en güzel duygu evdeki bütün büyük gelen kıyafetleri dağıtmak. Çok mutlu oluyor insan.
Ayyy yazık adama ama haketmiş sevaba girmişsiniz iyi olmuş
Ben alıştırdım canım eşimi bence sen de cankızın dediği gibi yap alıştır çünkü akşam geç yersen kilo vermen çok zorlaşıyor
Şimdi sana kızacağım da benimde senden kalır yanım olmayacak tartıda. Bu arada artık tarif felan yasaklıyorum valla takımda bugün herkes poğaça derdine düştü valla. Toparlanın artık biran önce kendimize gelmeliyiz
Berbat bi menü olmuş bu ne yaaaaa
Kahvaltı yok zamansız düzensiz hiç bişey yememişsin
Afiyet olsun canım
Geçmiş bile yapamadımkızım durmuyor bu aralar sürekli ilgi istiyor pertim çıktı kaç saattir uyutmak için uğraşıyorum daha yeni uyudu uyanmazsa tabi. Çok yoruldum yatıyorum arkadaşlar menü bile yazamıycam fenayım yarın fırsat bulursam yazarım
Kısacık yazayım hızlıca hepinşz3 iyi geceler
09.00
2 haşlanmış yumurta
7 zeytin 1 incir
Tere
Bir parça peynir
13.30
1 tabak patlıcan musakka
Yarım tabak makarna
Ara
Bir parça peynir
Hurma
20.00
2 parça dana rosto
Tere
Elma
3 lt su
Yarım saat yürüyüş
Haklısınız ama dediğim gibi makarnayı muzu çok severim diyette de pek yemiyorum ama muzlar gözümün önünde olunca dayanamadım yarısı aldım yanıma. dün..makarnada aynı şekilde hep yaparım ama yemem yada aklım kalmasın diye bi kaşık alırım.
Seni çok iyi anlıyorum canımGeçmiş bile yapamadımkızım durmuyor bu aralar sürekli ilgi istiyor pertim çıktı kaç saattir uyutmak için uğraşıyorum daha yeni uyudu uyanmazsa tabi. Çok yoruldum yatıyorum arkadaşlar menü bile yazamıycam fenayım yarın fırsat bulursam yazarım
benim eşim sürekli yapar bunu sen istemiyosan yeme derKızlar eşim kocaman Paket 1 kilo civarı tatlı almış güya oda diyette kızdım sinirden agladım
Zavallı parkta ki çocukları çağırdı onlara verdi.
İstediğin oldu ağlama artk diyor
ne uğraşıyon kız o kadar 3 çeşit ne gerek var birini yapsan yeterKız daha valla cikamadimki mutfaktan
Ara ara uğruyorum ama 1saate fln biterim ins
afiyet olsun canımBugünkü menüm
Sabah 8de
Kahve
Öğlen 1de
1tabak fırında köfteli patates yemeği
Akşam 6da
1dilim ekmek üstüne peynir ve marul
Ayakta hemen yedim isim var diye
Catalin ucuyla rulo pasta
Catalin ucuyla elmali rulo
Catalin ucuyla armutlu kek
Kızlar tadına bakmak için yedim ama inanın çatalın uzundansa da azdı çekirdek kadar bişeydi
2litre su
1saat yürüyüs yapicam
afiyet olsun canımBugun menu
Sabah 10.00
1 yağda yumurta
4 yeşil zeytin
Biraz cecil peynir
Salatalik
Domates
Yesillik
1 adet kizarmis form ekmek
Ara
10 badem
3 yk yogurt
Biraz kuru uzum
Aksam 16.45
1 tabak tavuk sote
Yoğurt
2 kuru kayisi
2 lt su icildi ..LAydLiNe
evet ebrucum artık senden de bekliyoruz menüleriBi de menü yazmazsam eğer bundan sonra menümü isteyin lütfen
aaa ekmek yok ki simit yedim diye ekmek yememistim. el aliskanligi olmus
benim düşüncem ekmek hakkımızı başka şekilde kullanmamızKız ekmek yemiyorum 1 haftadır bi kaşık makarna dan bişey olmaz ins.3 4 makarna ya giriyor içine ya girmiyor icine nefsi korlemek için o da yani.şu evet az oldu ama toplantı vardı bugün içemedim mecburen.
boydan farkedebilir canımYa 60 kıloyken nasıl 38 oluyor ki demekki vücudun sıkı. Benim bölgesel olmuyor bitürlü. 54 kıloyken bile 38 bedendim malesef.umarım bu sefer sporla falan incelme sağlarım.
Ya 60 kıloyken nasıl 38 oluyor ki demekki vücudun sıkı. Benim bölgesel olmuyor bitürlü. 54 kıloyken bile 38 bedendim malesef.umarım bu sefer sporla falan incelme sağlarım.
Anladım boydan kaynaklanıyor tabiki 170 ne demek..benim boyum zaten 153...Yok canım etim sıkı değil aksine çok cıvık cıvıkBenim boyum uzun bir de kemiklerim iri değil. Boyuma göre ayaklarım ve ellerim çok küçük. 170 boya 36-37 numara giyiyorum. Belim ince basenimde yok. Şuan üzerimdeki kot 27 mesela. Şuan 65 kiloyum 38 giyiyorum 60 a indiğimde 36 beden giyiyorum. Şanslıyım galiba biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?