- 24 Ocak 2018
- 1.039
- 2.194
- 133
kizlar sonunda regl oldum karnim cok kotu. hep de ozel gunleri bulur bu kadar mi olur. ne zaman dogumgunu dugun olsa ya da kadir gecesi kandil olsa gec gelir erken gelir o gunu bulur. nisanim da da regldim ayakta duramiyodum. dugunumde de ilk gunu denk geliyodu. simdi hem kiloma yansidi bu gunu buldu hem de orucumu yedi. cok sinirlendi.
ilk ciktim 73.600 sonra 74.100 sonra 73.800 oldu kafam karisti. ben de sahurdan önceki kilomu baz aldim. aklim cikti.Cnm regl den böyle çıkmıştır
Bide pili zayıf olunca doğru sonuç veremiyor
ilk ciktim 73.600 sonra 74.100 sonra 73.800 oldu kafam karisti. ben de sahurdan önceki kilomu baz aldim. aklim cikti.
neyse haftaya kadar pil alim bari.
Çok iyi vermişsin canım tebrikler gerçekten.11 kilo gitti çok şükür toplamda
Nasıl büyük mutluluk oluyor demi o bir rakam bile. Ayy bende 6'lı rakamlara inmek istiyorum artık.Gunaydin kizlar
Geçen hafta 70.1
Bu hafta 69.1
Fark -1 kg
Cok şükür sonunda 6 li rakamlara kavuştum
Oooo çok iyi kilo vermişsin tebrikler. Bu haftanın rekoru sanırım bu kilo.Kızlar maşallah 41 kereherkes çok güzel kilolar vermiş. Ben de yapayım bildirimimi
Geçen hafta : 65.4
Bu hafta: 63.5
Fark: 1.9
Kilo bildirimleri tamamlansın yine gelirim.
Ondan öyle kilon değişik çıktı demek ki canım. Olsun haftaya daha da inmiş olursun merak etme.kizlar sonunda regl oldum karnim cok kotu. hep de ozel gunleri bulur bu kadar mi olur. ne zaman dogumgunu dugun olsa ya da kadir gecesi kandil olsa gec gelir erken gelir o gunu bulur. nisanim da da regldim ayakta duramiyodum. dugunumde de ilk gunu denk geliyodu. simdi hem kiloma yansidi bu gunu buldu hem de orucumu yedi. cok sinirlendi.
Tebrikler canım. Belki ödem vardır canım. Yeşil çay falan içmeye çalış.Kilo bildirimi
Geçen cuma 91.400
Bugün 91.00
Fark 400
Dün niye ozm 90.400 çıktım hiç bişey anlamadım morelim çok bozuldu
LAydLiNe
ayy hadi insallah canimHem regl olmuşsun hem pili bitmiş bence haftaya rahat 2kilo gider
sagol canim insallah oyle olur.Ondan öyle kilon değişik çıktı demek ki canım. Olsun haftaya daha da inmiş olursun merak etme.
çook şükür canımCnm cook iyi hiç birşeyi kalmadi allaha şükür
Tebrikler canım. Belki ödem vardır canım. Yeşil çay falan içmeye çalış.
canım moralini bozma ödemdir o bi anda o kadar gelmez çünkü haftaya showww yapacan deseneeeeeKilo bildirimi
Geçen cuma 91.400
Bugün 91.00
Fark 400
Dün niye ozm 90.400 çıktım hiç bişey anlamadım morelim çok bozuldu
LAydLiNe
tartıda sorun olabilir canım pili bitmeye yakın böyle oluyor farklı rakamlar veriyor ...canim yapmadim. niyetliyim zaman gecsin bi daha tartilim diye bekledim. islerim cikinca da giremedim. tartimin da pili bitiyo galiba lo felan yaziyo arada. ard arda 3 kez tartildim 3unde de farkli sonuc verdi anlamadim.
dun iftardan once tartilmayi unuttum canim ben sahurdan once tartildim. bir de regl olucam karnim cok fena.
gecen cuma : 72.3
bu cuma: 73.6
fark +1300
canım moralini bozma ödemdir o bi anda o kadar gelmez çünkü haftaya showww yapacan deseneeeee))
rakamı bilmiyordum ama 8li rakamlara çoook az kaldı demiştin canım .... olsun haftaya direkt 8li rakamları görecen benceValla anlamadım cnm sana yazmıştım demi 90.400ciktim diye bugün bi tartıldım 91 şok oldum niye böyle oldu diye ins ödemdir haftaya gitmiş olur
rakamı bilmiyordum ama 8li rakamlara çoook az kaldı demiştin canım .... olsun haftaya direkt 8li rakamları görecen bence)
bende niyeyse öyle oldum biraz sıkıldım yerimde saymak beni üzdüInş cnm ya coook istiyorum
Ztn haftaya göremezsem büyük bi ihtimal biraz ara fln vericem bende çok bunaldim sıkıldım
bende niyeyse öyle oldum biraz sıkıldım yerimde saymak beni üzdü) nefes alıp gelecem tekrar
kızmın odasını temizledim kaldım pc başına kalkmam lazım akşam eşim yemeğe yok kızımla ben kızıma makarna yaptım o sever ben yemem makarna ne yesem diye düşünüyorum canım tost istiyor biraz yapsam gidip ona uygun ekmek almam lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?