Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Bu sabah aç karnına kaç çıktın canım

Bizde de var öyle yenge cnm
Ben genelde konuşmuyorum gidince
Yada bilmiyorum haberim yok hatırlamıyorum olabilir diyorum :)

ne lafı almaya çalışıyorlar canım ailevi meseleler mi? Ben çok sinir oluyorum böyle insanlara fırsat da vermiyorum hiç. Kötü gelin oluyorum(sülalede iyi gelin yok ayrı mesele de) ama yapacak bisey yok en azından içim rahat. Ayy ben de dolmuşum resmen nasıl da atladım konuya

Kvler hic gelin olmamis gibiler ....benim kv bi gun buyuk eltime ortaligi karistiriyon dedi...bende esime anan bu isleri iyi biliyor demekki oda karistirmis zamaninda dedim...eltimi koruyorum diye bende hep kötü gelinim haha aslinda korumuyorum haklinin yanindayim...

Aaa ben bilmiyorum haberim yok de... konulari hep cocuk sohnetine getir.)

Aaa ben bilmiyorum haberim yok de... konulari hep cocuk sohnetine getir.)

Uzun uzun cevap yazarım kızlar gelmek üzereyim eşim de akıl yok onlar bize hep eli boş gelir 50_60 TL lik tatlı alıyor sinirlendim şuan

Kızım sütlaç istedi ins yemem
Çünkü bugün hiç diyet modunda değilim
Kendimi çok yorgun bitkin hissdiyorum
Yeme canim illa tatli istiyorsa canim iki kare bittter ye kahve eşliginde... pirinc seker bi arada olursa kalorisi fazla

Canim menu guzel ama ispanakla yogurdu ayni anda tuketme vucuddaki demiri azaltiyor....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…