Evet cnm ama bukadar ödem olumuki
Ben 2haftadir hiç spor yapmadım spora baslicam
Benim oluo canim valla
Iyi olur canim en azindan haftada 150 dk yapmak gerekiomis
Cnm cık alışveriş fln yap çok canın sıkıldıysa
Arkadaşına fln git
Bebekle zor olur tabi
Evinde yer varsa koşu bandı alsana cnm
Bende tek başıma yürümeyi sevmiyorum koşu bandında nezaman vaktim olursa yürüyorum genelde gece kızlar fln uyuduğunda yürüyorum
Canım kız nasıl dünden beri merak ettim
cankizzzz
Annemler deyim dağ evinde internet bazen çekmiyor geçmişi okuyamadım fırsat bulunca okuycam inşaallah
Maalesef pek arkadaşm yok akşam sevdiğim bir akrabaya gidicez ve yemekleri çok lezzetli oluyor sanırım biraz kaçırcam galiba
Koşu bandım var canım ama kullanmıyorum diye depoya indirdik
562. Etap birincisiLAydLiNe tebrikler!
Kendisini kutluyor ve başarısının sırrını Birinciler Sırlarını Paylaşıyor başlığında paylaşmasının kural gereği mecburi olduğunu hatırlatmak istiyorum.
562. Etap birincisiLAydLiNe tebrikler!
Kendisini kutluyor ve başarısının sırrını Birinciler Sırlarını Paylaşıyor başlığında paylaşmasının kural gereği mecburi olduğunu hatırlatmak istiyorum.
merhaba kızlar hafta sonu koşuşturması yarın misafirim var dyıe biraz hazırlık yaptım ... çook rüzgar var burada parka gidemedik bende şimdi yürüyüş bandında bir saat yürüyecem hadi ben kaçar yine gelirimmmmmmmm
Kız varsa getirsene akşamları yürürsün
Bilemiyorum artık en sevdiğim yemekleri yapmış.Cnm ye ama fazla abartma herşeyden az alırsın tabağına tadımlık gibi yeter
merhaba kızlar hafta sonu koşuşturması yarın misafirim var dyıe biraz hazırlık yaptım ... çook rüzgar var burada parka gidemedik bende şimdi yürüyüş bandında bir saat yürüyecem hadi ben kaçar yine gelirimmmmmmmm
Bilemiyorum artık en sevdiğim yemekleri yapmış.
Artı tatlı :)
Ben sevmiyorum canım evde zaman geçmiyor toplasan 10 kere ancak bindim.
Evimin yanı park orda yürüyorm
Bi kaşık bırakaydı kızOhh iyi yapmış sana kalmamış:)
Hafta içi mesai olunca hafta sonu çıkmak hiç işime gelmiyor aslındaOhhh dolu dolu geçen bir gün
Senin tartı seninle oynuyorDün 91cikmistim bugün 90.400ciktim gene ben hiç bişey anlamadım valla bu işten
Spor çok etkiliyor canım kesin başlamalısınBen 2haftadir hiç spor yapmadım spora baslicam
Bende istiyorum o pineklemektenHafta sonu evde pineklemece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?