Bencede bu hafta bir kür deneyebiliriz şöyle ödem atıcı yağ yakıcı falan.kızlar bu hafta hepimiz bişi uygulasak kür olur spor olur veya aklına başka nbişi gelen varsa
tesekkur ederim canimAfiyet olsun cnm
niyetlenmistim canim ogleden sonra regl oldum. o saate kadar da acikmadimAfiyet olsun canım. Sabah 5'de kahvaltı yapıp akşam 16'ya kadar birşey yemedin mi hiç
tesekkur ederim canimAfiyet olsun canım
Emziriyorsun zaten sabah birşey yemeye çalış
Yemedin dimi
Ben yoldan çıkmaya çok müsaitim bu aralar
Afiyet olsun canım güzel
Günaydın canım
Allah yardımcınız olsun canim anlatırsınız ins.Kızlar merhaba ailesel sıkıntılarım var maalesef . çok zor gnlerden geçiyoruz buraya ugrayamıorum
Evet hiç dengeli olmamış canım. Dikkat et böyle vucudu güçsüz düşürürsün.24.03.18
10.00
salcali baharatli tost
cay
17.00
neskafe
incir
ceviz
ceyrek simit
1kk peynir
2lt su
spor yok
ada81 @cankizzzz
iyi bi menu degil biliyorum ama canim hicbir sey istemiyo acikmadim da
afiyet olsun canim iyi yapmis. ben de yapmistim sutlac esim cok seviyo diye Allahtan hoc sevmiyorum. canim tatli istedi gecende yiyim dedim yine sevemedim.Hımmm birşey diyemedim
Canım değiştiremeyeceğin şeyler için üzülme
Benimde canım istiyor
Dolapta vardı bir kase
Oğlum hepsini yemiş
ne guzel iste canim cikamadigin zamanlar kullanirsin en azindan 40 dk bile yurusen hergun cok iyi olur.Koşu bandım var canım ama kullanmıyorum diye depoya indirdik
tebrik ederim kaptanim562. Etap birincisiLAydLiNe tebrikler!
Kendisini kutluyor ve başarısının sırrını Birinciler Sırlarını Paylaşıyor başlığında paylaşmasının kural gereği mecburi olduğunu hatırlatmak istiyorum.
Tebrikler562. Etap birincisiLAydLiNe tebrikler!
Kendisini kutluyor ve başarısının sırrını Birinciler Sırlarını Paylaşıyor başlığında paylaşmasının kural gereği mecburi olduğunu hatırlatmak istiyorum.
Allah yar ve yardimcin olsun canimKızlar merhaba ailesel sıkıntılarım var maalesef . çok zor gnlerden geçiyoruz buraya ugrayamıorum
ben de bisiklet alim diyorum eve disari cikamazsam surerim diye. simdi siz boyle deyince kararsız kaldimCanım , acıyorum netten biseyler izliyorum bi bakiyorum 60 dakika olmus... ben seviyorum yürüyüş bandinda yürümeyi..
eline saglik canim kokusu buraya kadar geldiAnnemlere miss gibi çikolatalı kek yaptım
Ama ben yemicem tabikide
afiyet olsun canim gayet guzel24 mart
saat 10.00
Beyaz peynir
Bir dilim tam buğday
1 zeytin
domates
salatalık
yeşillik
yeşil çay
saat 14.00
Bir kase yoğurtlu çorba
1 çilek
saat 19.30
4-5 mantar kaşarlı közlenmiş
kereviz salatası 3 yemek kaşığı
yarım dilim tam buğday ekmeği
2 litre su
haklisin canim yarin daha gengeli olmaliyimEvet hiç dengeli olmamış canım. Dikkat et böyle vucudu güçsüz düşürürsün.
Canim yaz bi bakalim neleri fazla yedinTelefonum takildi bi ara gelemdim kizlar kusura bakmayin menumu yine aksama kadar iyi gelip batirdim mutsuzum ya
Canim menu guzel ama bu menuye birazdaha spor şart24 Mart menüm
Sabah 7 buçuk
1 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
2 zeytin
1 parça ucundan koparılmış simit
Saat 1 de
1 kase yogurt
Saat 4 te
1 kaşe corba
1 tabak lahana yemeği
Yogurtlu Közlenmiş biber patlıcan
Yarım dilim tam buğday
Saat 6 da
1 muz
1 kaşe yogurt
Saat 8 de
1 salata
1 kaşe yoğurt
1 bardak salep
Saatleri çok düzensiz oldu ama 7 buçukta yiyince Biraz öyle oldu.bide öğlende uykum vardı oyuzden sadece yoğurt yiyip uyudum yemek yemeyince karnım erken açıktı anlayacağınız böyle kayıp gitti..
SAlep te fazla oldu biliyorum ama çok canım istedi mazur görün bu seferlik.
Şu 2 lt
Spor 20dk.yürüyüş
LAydLiNe
Evet canim bu menu olmamis.. streslisin sanirim esinin askere gidecek olması seni etkiliyor...24.03.18
10.00
salcali baharatli tost
cay
17.00
neskafe
incir
ceviz
ceyrek simit
1kk peynir
2lt su
spor yok
ada81 @cankizzzz
iyi bi menu degil biliyorum ama canim hicbir sey istemiyo acikmadim da
Menu guzel canim sporda olsaymış super olurmus24 mart
saat 10.00
Beyaz peynir
Bir dilim tam buğday
1 zeytin
domates
salatalık
yeşillik
yeşil çay
saat 14.00
Bir kase yoğurtlu çorba
1 çilek
saat 19.30
4-5 mantar kaşarlı közlenmiş
kereviz salatası 3 yemek kaşığı
yarım dilim tam buğday ekmeği
2 litre su
Alacaksan eliptik bisiklet al canim kondisyon bisikletinden dahaaa bi etkili...benim eliptik bisikletimde var biraz bozulur gibi oldu cok ses cikariyor yoksa eliptik yürüyüş bandindan daha etkili...ben de bisiklet alim diyorum eve disari cikamazsam surerim diye. simdi siz boyle deyince kararsız kaldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?