Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Afferim çok iyi yapmissin kiz yeme bidaha
Bak cuma bi ikimiz fazla çıkmıştık
Bu gidişle gene fazla çıkıcaz bende kızartma yedim bugün
eyvahhh
off yaa curuk elma gibi kaldik takimda. millet catir catir veriyo. bizim ne eksigimiz var ki. daha fazlamiz var hemen eksilere dusmemiz lazim.
detoks felan farkli seyler deneyelim.

25 mart EA

12.00
7 zeytin 1 incir
4 parça peynirli pide
3-4 parça sucuk
Maydonoz

16.00
1 bardak kefir
Birkaç tane blueberry

20.00
4 adet köfte
Bol salata

2 litre su

Valla öyle cnm ama benim isimde hiç bitmiyor ki
2haftadir hiç spor yapmadım bi bugün 1bucuk saat hızlı tempoda yürüdüm ins erimiştir yediğim kızartma
erimistir canim. ben de yurudum o kadar insallah gitmiştir. cumaya kadar erken ya da gec spor yapmadan yatmayalim cankizzzz yaptigimizda da birbirimize haber edelim. olmaz mi

Bugün kv ler eşimin kardeşi ve elti adayım kahvaltıya geldiler tanışma kaynaşma olayımız vardı. Çok güzel kahvaltı hazırladım ama tabi ki ben de yedim yalan yok. Ama h.içi telafi etmeye çalışıcam

erimistir canim. ben de yurudum o kadar insallah gitmiştir. cumaya kadar erken ya da gec spor yapmadan yatmayalim cankizzzz yaptigimizda da birbirimize haber edelim. olmaz mi

Bakalım yarın tartılınca görcem erimismi yoksa yağ olup yapışmışmi bedenime
Tmm cnm olur yarından itibaren spor yapıcaz
Durmak yok fit bir vücut için yapıcaz

Tmm cnm geç yememissinki yarına erir o
Ama yarında geri kalanları yeme ha

Bizde bu boğaz olduktan sonra zor
Detoksdan da kilo aliriz biz
deme kiz oyle neyimiz varmis buraya geleli verdik iste kilolari yiyerek vermedik ya. inanmamazlik yapmak yok. kendimize guvenelim. ipin ucunu ne zaman kopardim bilmiyorum ben. sutlac yaptigimda parmagima damlamisti da seker var diye yalamamistim bile. simdi utanmadan cikolata kek yiyorum ya. onceden yaptik simdi de yapariz.

ay güldürdün kiz beni
Evet ya diyet yapmıyoruz gibi sanki buara yarın pazartesi ve biz yeniden çooookkk dikkat edicez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…