Kızlar selam dün gelemedim ve gelmeye de yüzüm yoktu cısslarla dolu bir gün olduğu için menümü de yazmadım. Bugün de sabah cıslıydı ama yazayım artık napalım.
eyvahhhAfferim çok iyi yapmissin kiz yeme bidaha
Bak cuma bi ikimiz fazla çıkmıştık
Bu gidişle gene fazla çıkıcaz bende kızartma yedim bugün
eyvahhh
off yaa curuk elma gibi kaldik takimda. millet catir catir veriyo. bizim ne eksigimiz var ki. daha fazlamiz varhemen eksilere dusmemiz lazim.
detoks felan farkli seyler deneyelim.
erimistir canim. ben de yurudum o kadar insallah gitmiştir. cumaya kadar erken ya da gec spor yapmadan yatmayalim cankizzzz yaptigimizda da birbirimize haber edelim. olmaz miValla öyle cnm ama benim isimde hiç bitmiyor ki
2haftadir hiç spor yapmadım bi bugün 1bucuk saat hızlı tempoda yürüdüm ins erimiştir yediğim kızartma
25 mart EA
12.00
7 zeytin 1 incir
4 parça peynirli pide
3-4 parça sucuk
Maydonoz
16.00
1 bardak kefir
Birkaç tane blueberry
20.00
4 adet köfte
Bol salata
2 litre su
erimistir canim. ben de yurudum o kadar insallah gitmiştir. cumaya kadar erken ya da gec spor yapmadan yatmayalim cankizzzz yaptigimizda da birbirimize haber edelim. olmaz mi
erimiştir dimi yaAfiyet olsun cnm
Saat 12de yemissin pideyi bence akşama kadar erimiştir o
Bugün kv ler eşimin kardeşi ve elti adayım kahvaltıya geldiler tanışma kaynaşma olayımız vardı. Çok güzel kahvaltı hazırladım ama tabi ki ben de yedim yalan yok. Ama h.içi telafi etmeye çalışıcam
erimiştir dimi ya
deme kiz oyle neyimiz varmis buraya geleli verdik iste kilolari yiyerek vermedik ya. inanmamazlik yapmak yok. kendimize guvenelim. ipin ucunu ne zaman kopardim bilmiyorum ben. sutlac yaptigimda parmagima damlamisti da seker var diye yalamamistim bile. simdi utanmadan cikolata kek yiyorum ya. onceden yaptik simdi de yapariz.Bizde bu boğaz olduktan sonra zor
Detoksdan da kilo aliriz biz
iste buBakalım yarın tartılınca görcem erimismi yoksa yağ olup yapışmışmi bedenime
Tmm cnm olur yarından itibaren spor yapıcaz
Durmak yok fit bir vücut için yapıcaz
deme kiz oyle neyimiz varmis buraya geleli verdik iste kilolari yiyerek vermedik ya. inanmamazlik yapmak yok. kendimize guvenelim. ipin ucunu ne zaman kopardim bilmiyorum ben. sutlac yaptigimda parmagima damlamisti da seker var diye yalamamistim bile. simdi utanmadan cikolata kek yiyorum ya. onceden yaptik simdi de yapariz.
İyi geceler canlar
Kızım da hasta oldu galiba burnu akıyor hırıltılı nefes alıyor ve sürekli uyanıyor bu gece uyuyabilecek miyiz bakalım yatayım da uyuyabildiğim kârdır
gecmis olsun canim. simdi nasilHiç iyi değilim bugünde küçük kızım hasta oldu boğazları şişmiş ateşi var
gecmis olsun canim. simdi nasil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?