Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Yapma cnm düşünme artık
Nerden biliyosun belki yediğin bişey dokunuyor
Benimde sol bacağımda cıktı biseyler kahve rengi ama ben takmıyorum doktora bile gitmedim 1senedir orda duruyorlar
Bende bi yere çarpınca bile mor olur aslında ama yinede bugun ki halim den sora çok evham yaptım canım ya
niye ilac vermedi ki anlamadim. bana 25 ken ilac verdi 3 ay tedavi uyguladi. baska doltora git istersen canim. morluklar beni de korkuttu insallah onemli bisey yoktur. kotu dusunme hemen.

Canım bide demiş eşin taş gibi sağlam demiş eşim sonuçları aldı..
Yani bende en azından bir demir hapı verebilirdi üstelik emziriyorum salı ya başka doktra dan randevu aldım canım

Takım bu haliyle çok güzel oldu dimi kızlar
Bir ara bir karışıktı gelen giden kim kimdi neydi anlayamıyordum
şimdi birbirimizi daha iyi tanıdık
Daha samimi olduk
ayy evet aile olduk burda ne guzel
iyiki varsiniz kizlar, hepinizi cok seviyorum ben

Cnm git bakalım bi salı günü belki ilaç fln verir geçer ins

iyi yapmissin canim. bizi haberdar et. insallah iyi sonuclarla gelirsin.

evet canim ben geldigim zamanlarda öyleydi. galiba boyle işliyor durum demistim, neyse ki duzene girdi çok sukur

Yogun bir gunden hepinize iyi aksamlar kızlar. Bugun annecigimin gununde elimden geldigince kendimi tuttum :) onu bırakın bi an basim döndü düşüyordum neredeyse. Komsular bana dediki sekerin düşmüştür tatli ye vs vs. Bende dedimki ne sekeri deprem oldu deprem sonra bi baktilar haberlere gercekten deprem olmuş. Kiz nerdeyse sekerin dustu ayağına tatliyi yediriyolardi ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…