Aynen canım günde yarım saat yürüsek kar kardır
Bende bi yere çarpınca bile mor olur aslında ama yinede bugun ki halim den sora çok evham yaptım canım yaYapma cnm düşünme artık
Nerden biliyosun belki yediğin bişey dokunuyor
Benimde sol bacağımda cıktı biseyler kahve rengi ama ben takmıyorum doktora bile gitmedim 1senedir orda duruyorlar
niye ilac vermedi ki anlamadim. bana 25 ken ilac verdi 3 ay tedavi uyguladi. baska doltora git istersen canim. morluklar beni de korkuttu insallah onemli bisey yoktur. kotu dusunme hemen.
ayy evet aile olduk burda ne guzelTakım bu haliyle çok güzel oldu dimi kızlar
Bir ara bir karışıktı gelen giden kim kimdi neydi anlayamıyordum
şimdi birbirimizi daha iyi tanıdık
Daha samimi olduk
Bende bi yere çarpınca bile mor olur aslında ama yinede bugun ki halim den sora çok evham yaptım canım ya
Canım bide demiş eşin taş gibi sağlam demiş eşim sonuçları aldı..
Yani bende en azından bir demir hapı verebilirdi üstelik emziriyorum salı ya başka doktra dan randevu aldım canım
ayy evet aile olduk burda ne guzel
iyiki varsiniz kizlar, hepinizi cok seviyorum ben
İnş canım.Cnm git bakalım bi salı günü belki ilaç fln verir geçer ins
iyi yapmissin canim. bizi haberdar et. insallah iyi sonuclarla gelirsin.Bende bi yere çarpınca bile mor olur aslında ama yinede bugun ki halim den sora çok evham yaptım canım ya
Canım bide demiş eşin taş gibi sağlam demiş eşim sonuçları aldı..
Yani bende en azından bir demir hapı verebilirdi üstelik emziriyorum salı ya başka doktra dan randevu aldım canım
İnş canım.
Zaten iki gündür fazla kaçırdımhemde oldukça fazla
evet canim ben geldigim zamanlarda öyleydi. galiba boyle işliyor durum demistim, neyse ki duzene girdi çok sukurBirbirimizı ikaz ederken bile saygı çerçevesinde konuşuyoruz en azından. Bi ara azarlanma usulü bi yöntem vardı neredeyse girip yazmak bile istemiyordu insan.sonuçta hepimiz akıllı başlı bireyleriz evet tatlı kiz malar uyarmalar olabilir ama rencide etmeden tabiki..şuan tam da bu şekilde bu da grup üyelerinden kaynaklanıyor çok saolun arkadaşlar.
yaz canim yaz hepimiz hafta sonlari kendimizi kaybediyoruz malesef. ne yazik ki yanliz degilsinKızlar selam dün gelemedim ve gelmeye de yüzüm yoktu cısslarla dolu bir gün olduğu için menümü de yazmadım. Bugün de sabah cıslıydı ama yazayım artık napalım.
Genel yorumlar canım.3oglanannesi kim azarlıyordu canım ben konuya uzak kaldım sanırım
Aynen canım başka hastne başka doktor tercih etimCnm bence sen aynı doktora gitme bi başkasına git
Olsun cnm sağlığın daha önemli tekrar dikkat edersin
gecmis anca bitti sukur
iyi geceler kizlar.
Aynen canım başka hastne başka doktor tercih etim
İyi geceler kizlar...yarın tartı günü bakalım napicaz...cumaya kadar çok ama çok dikkat edelim ins.
Sporu ihmal etmeyelim.
Suyu mutlaka 2.5 3lt içelim
Öpüyorum hepinizi....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?