- 24 Ocak 2018
- 1.039
- 2.194
- 133
ay güldürdün kiz beni
Evet ya diyet yapmıyoruz gibi sanki buara yarın pazartesi ve biz yeniden çooookkk dikkat edicez
iyi bari canim kotu olmasin da.Sağol cnm benim
Iyi gibi ama ara ara ateşi çıkıyor
Cnm ben sadece yorgunluk var sanmistim
Yarın hemen hastaneye git bizide merakta bırakma
iyi bari canim kotu olmasin da.
Rabbim acil sifa versin.
Aminnn teyzesinin yatağında yatıyordu bi kustu yatak yorgan yastık heryer batırdı
Yazık oda yeni sermiş:)
Canım salı ya aldım randevu yu yarın gidecektim salı alabildim İnternet te çok korkunç şeyleri okudum modum çok düştü moralim gerçekten çok bu bozuk
Geçmiş olsun canım
yaa kiyamam kuzuma, bir an once atlatir insallahAminnn teyzesinin yatağında yatıyordu bi kustu yatak yorgan yastık heryer batırdı
Yazık oda yeni sermiş:)
Kız sen internete ne bakıyon orda hep kötü şeyler yazıyor hiç iyi bişey yazdığını görmedim daha ben
Korkma üzülme allaha dua et kötü bişey cikmaz ins bende dua edicem senin için üzülme tmm mı
Bende yarından itibaren başlıyorm kızlar ciddi ciddi özellikle yürüyüş e
canim sen de demir eksikligi vardi degil mi yanlis hatirlamiyosam. ihmal etme canim ben de sen gibiydim depolarim bombos olmus gittigimde. Allah korusun baska hastaliklara sebep olur bi de.Kızlar nasılsınız ben çok kötüyüm bugun aşırı halsizim öyle böle değil namaz ı kılmaya mecalim yoktu düşünün pek giremedim yarın doktra gidicem inş
Aynen canım günde yarım saat yürüsek kar kardırValla ya buara fazla spor yapmadık başlıyalım artik
pazartesi baslamak onemli tabi
evet spor yapicaz bol bol, en buyuk eksiklik o. sanki yememize icmemize cok dikkat ediyo gibi spor yapmiyoruz. yarin yeniden baslayalim okey
yaa kiyamam kuzuma, bir an once atlatir insallah
canim sen de demir eksikligi vardi degil mi yanlis hatirlamiyosam. ihmal etme canim ben de sen gibiydim depolarim bombos olmus gittigimde. Allah korusun baska hastaliklara sebep olur bi de.
gecmis olsun canim insallah ilerlemeden atlatirsiniz.Kızım da hasta oldu galiba burnu akıyor hırıltılı nefes alıyor ve sürekli uyanıyor bu gece uyuyabilecek miyiz bakalım yatayım da uyuyabildiğim kârdır
İnş canım eşim kötü bişey olsa önceki sonuçlar da çıkardı dedi ama işte evham yaptım
niye ilac vermedi ki anlamadim. bana 25 ken ilac verdi 3 ay tedavi uyguladi. baska doltora git istersen canim. morluklar beni de korkuttu insallah onemli bisey yoktur. kotu dusunme hemen.Canım önce gittim demir 16 çıktı doktor hiç bir şey vermedi ama gerçekten bugun artık nerdeyse kalkamadım psikolojik mi fizyolojik mi bilmiyorum birde vucudum un bir kaç yerinde minik minik morluklar gördüm iyice evham yaptım.
Kötü bişey olsa çıkardı dimi önceki tahlil de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?