Aa instagramdan takip ediyor musunuz birbirinizi? Benim instagram adım dygsimsek_ beni de takip edebilirsiniz evrimimi oradan görebilirsiniz, gerçi hiç boydan fotoğraf paylaşmadım ama
İyi misin?
Mutsuzluk sezdim canımIyiyim
Takip ettim ve dün akşam ne yediğini gördümbenim kullanıcı adımda buradakiyle aynı canım
Bi sıkıntı var anlat bakim hadi seni böyle görmeye dayanamam valla ben üzülürümIyiyim
Şişşttt Duygu sus bakimmTakip ettim ve dün akşam ne yediğini gördümÇok iyi bir seçim olmuş, kaçamak yapılırsa böyle yapılır
Geçmiş olsun canım dikkat et kendine. Yemezsen nasıl çalışacaksın. Sağlıklı bişeyler ye mutlaka.Kizlar selam cok fena hastayim aksama bide nobete gidicem canim hic bisi yemek istemio ama asiri odemim var ihlamur filaj goturuyorum yanimda umarim.toplarim.hemen
Kızlar herkese çok çok teşekkür ederim rabbim sizlere göstermesin inşallah eşim de bilet almıştı bu olaydan önce anamura gidecez kayınvalideme 10 gün tatile inşallah iyi gelir
Merhaba bayanlar benide araniza alir misiniz
İşte bizim oranın çekirdeği bol tuzlu ve kavrulmuş oyuzden çok lezzetli.normalde de marketten alırsam da bol tuzlu alıyorum ben.en iyisi uzak durmak bi süre..haklısı yağ ama faydalı bir yağ
1 avuç çekirdek tuzsuz ve kavrulmamış olursa geç saatte değilse ara öğün olarak arada yenebilir
Bi sıkıntı var anlat bakim hadi seni böyle görmeye dayanamam valla ben üzülürüm
Şişşttt Duygu sus bakimmbizim böyle şeyler yapmamamız lazım aslında hele benim hiç yapmamam lazım ama oldu artık bi kere bi daha olmaz
Geçmiş olsun canım dikkat et kendine. Yemezsen nasıl çalışacaksın. Sağlıklı bişeyler ye mutlaka.
Kaldiregi pişirip yumurta kırdım canım o...pastane pogacasiyla ev yapımı arasında fark vardır sanırım. Pastane poğaçaları sırf yağ..olmadığını biliyorum ama Bidaha yok.bugünde çok ısrar etti annem öğle yemeğinde ama yemedim çok şükür sadece ilk pisliğinde dayanamadım. Ama yok Bidaha kararlıyım ins.Canım benim o senin tatlılığınÇok teşekkür ederim.
Sence neden böyle bişey oldu?
Ne kadar sağlıksız olduğunu kendin görebiliyorsun artık. Ben hiç bir şey demiyorum.
Toparlan canım sen de artık. Sağlıksız olduğun için bu haldesin şu anda . Biran önce sağlığına kavuşabilmen içinde sağlıklı beslenmen lazım.
Taşınırken kolaylık olur aslında. Evdeysen yap gitsin. Spor olur hem.
Harika bir menü. Afiyet olsun.
Canım patlıan oturtması kızartma değilse güzel bir menü. Afiyet olsun.
Ben koşmayı çok istiyorum canım ama nasıl başlayacağımı bilmiyorum. Bir de spor yaparken özellikle ip atlarken göğüsleri nasıl koruyabiliriz. Bi fikrin var mı? Koşarken de aynı problem var.
Bu bir tatlı kaşığı bal tereyağ psikilojik mi? Yenmese nasıl olur? Çünkü hep bu bir ufak kaşıklardan, lokmalardan oluyor. Diyetteyken bal yememek lazım. Daha doğrusu tatlı olan bütün gıdalardan mümkün olduğunca uzak durmalıyız. Akşam saati geç ve su az. Bunların haricinde gayet güzel bir menü.
İncirler fazla olmuş canım. Hele o 21 deki öğün hiç olmamış. Akşam yemeğin zaten çok geç. Neden yeni bir öğün yaptın üzerine.
Yumurtalı kaldirek ne? İlk defa duydum. Anne yapımı poğaça, çekirdek ve sıcak çikolata olmamış biliyorsun. Ama çok güzel spor yapmışsın. Telafi etmiştir. Ama bizim telafilere değil eksilere ihtiyacımız var. Umarım cumaya kalmaz hiç bir şey .
Metabolizmayı 12:00 de çalıştırmaya başlamışsın çok geç olmuş. Yediklerin çok güzel. Su ve sporda öyle. Sadece kahvaltı olsa daha güzel olurmuş.
Aynen canım amin tekrar geçmiş olsun.
Bırakma kendini bırakırsan eğer verdiklerini fazlasıyla geri alırsın. Dün dün de kaldı. Sen önüne bak. Silkelen bi kendine gel. Başaracağına inan. Yoksa olmaz bu iş.
Evet canım çekirdek çok sakıncalı. Kilo yapıyor doğru biliyorsun. Yememek lazım.
13.TAKIM KATILIM FORMU
Kullanıcı Adı :turan16
İsim (İsteğe Bağlı ): ---
Mesleginiz:ev hanimi
Yaşınız :27
Medeni Durumunuz :evli
Çocuk Sayısı : 1
Yaşadığınız şehir: kirikkale
Boyunuz :163
Kilonuz:72.5
Hedef kilonuz :58
Kilo alma hikayeniz :dogum ve sonrasi maalesef veremedim
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? : kendimi daha iyi hissetmek icin kilomla mutlu degilim
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı? : hayir
Neden 13. Takım? : basarmak icin kurallara da uymak icin elimden geleni yapicam insallah
Kaldiregi pişirip yumurta kırdım canım o...pastane pogacasiyla ev yapımı arasında fark vardır sanırım. Pastane poğaçaları sırf yağ..olmadığını biliyorum ama Bidaha yok.bugünde çok ısrar etti annem öğle yemeğinde ama yemedim çok şükür sadece ilk pisliğinde dayanamadım. Ama yok Bidaha kararlıyım ins.
Hosbuldum insallah yaza daha hafif girmek istiyorum biraz baktim gruplara ve cuma yarismasina katilmak isteyenlere yazmistim en sevdigim rakam 13 oldugu icin size yazmak istedim kabul ettiniz tesekkur ederim. Aslen farkli bir sehirliyiz is dolayisiyla cok yeni geldik kirikkaleye ve cok sevindim tanidik birisi gibi oldu ayni sehir olunca ne guzel.Hoş geldin canım o zaman yeniden aramıza.İnşallah hep birlikte bütün fazlalıklarımızdan kurtulacağız.
Nasıl oldu da buldun bizim grubu diyeceğim çünkü duyunca şok geçireceksin ben de Kırıkkale' de yaşıyorum
Hosbuldum insallah yaza daha hafif girmek istiyorum biraz baktim gruplara ve cuma yarismasina katilmak isteyenlere yazmistim en sevdigim rakam 13 oldugu icin size yazmak istedim kabul ettiniz tesekkur ederim. Aslen farkli bir sehirliyiz is dolayisiyla cok yeni geldik kirikkaleye ve cok sevindim tanidik birisi gibi oldu ayni sehir olunca ne guzel.
Benim 16 aylik olacak oglum ve emziriyorum hala problem olur mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?