Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kizlar selam cok fena hastayim aksama bide nobete gidicem canim hic bisi yemek istemio ama asiri odemim var ihlamur filaj goturuyorum yanimda umarim.toplarim.hemen

Bi sıkıntı var anlat bakim hadi seni böyle görmeye dayanamam valla ben üzülürüm

Takip ettim ve dün akşam ne yediğini gördüm Çok iyi bir seçim olmuş, kaçamak yapılırsa böyle yapılır
Şişşttt Duygu sus bakimm bizim böyle şeyler yapmamamız lazım aslında hele benim hiç yapmamam lazım ama oldu artık bi kere bi daha olmaz

Kizlar selam cok fena hastayim aksama bide nobete gidicem canim hic bisi yemek istemio ama asiri odemim var ihlamur filaj goturuyorum yanimda umarim.toplarim.hemen
Geçmiş olsun canım dikkat et kendine. Yemezsen nasıl çalışacaksın. Sağlıklı bişeyler ye mutlaka.

Merhaba bayanlar benide araniza alir misiniz

Tabii ki canım neden olmasın. Takımın ilk sayfasında bir formumuz var onu doldurman gerekli. Bir de aynı sayfada kurallarımız var. Okuduktan sonra uyabileceğini düşünürsen seni de aramazda görmekten mutluluk duyarız

haklısı yağ ama faydalı bir yağ
1 avuç çekirdek tuzsuz ve kavrulmamış olursa geç saatte değilse ara öğün olarak arada yenebilir
İşte bizim oranın çekirdeği bol tuzlu ve kavrulmuş oyuzden çok lezzetli.normalde de marketten alırsam da bol tuzlu alıyorum ben.en iyisi uzak durmak bi süre..

Getrdim cnm ynimda yiyecek bisiler

13.TAKIM KATILIM FORMU

Kullanıcı Adı :turan16
İsim (İsteğe Bağlı ): ---
Mesleginiz:ev hanimi
Yaşınız :27
Medeni Durumunuz :evli
Çocuk Sayısı : 1
Yaşadığınız şehir: kirikkale
Boyunuz :163
Kilonuz:72.5
Hedef kilonuz :58
Kilo alma hikayeniz :dogum ve sonrasi maalesef veremedim
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? : kendimi daha iyi hissetmek icin kilomla mutlu degilim
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı? : hayir
Neden 13. Takım? : basarmak icin kurallara da uymak icin elimden geleni yapicam insallah

Kaldiregi pişirip yumurta kırdım canım o...pastane pogacasiyla ev yapımı arasında fark vardır sanırım. Pastane poğaçaları sırf yağ..olmadığını biliyorum ama Bidaha yok.bugünde çok ısrar etti annem öğle yemeğinde ama yemedim çok şükür sadece ilk pisliğinde dayanamadım. Ama yok Bidaha kararlıyım ins.

Hoş geldin canım o zaman yeniden aramıza. İnşallah hep birlikte bütün fazlalıklarımızdan kurtulacağız.

Nasıl oldu da buldun bizim grubu diyeceğim çünkü duyunca şok geçireceksin ben de Kırıkkale' de yaşıyorum

Kaldireg ne işte ben onu bilmiyorum? Bu arada sen nereliydin canım?

Hosbuldum insallah yaza daha hafif girmek istiyorum biraz baktim gruplara ve cuma yarismasina katilmak isteyenlere yazmistim en sevdigim rakam 13 oldugu icin size yazmak istedim kabul ettiniz tesekkur ederim. Aslen farkli bir sehirliyiz is dolayisiyla cok yeni geldik kirikkaleye ve cok sevindim tanidik birisi gibi oldu ayni sehir olunca ne guzel.
Benim 16 aylik olacak oglum ve emziriyorum hala problem olur mu

Ayyy valla ben de çok sevindim. En kısa zamanda görüşelim inşallah.

Grubun yarısı emziriyor zaten hiç merak etme. İnşallah yaza fazlalıkların çoğundan kurtulursun.

Ebru bu arada ben

Ayrıca ben de Kırıkkale li değilim. Meslek icabı buradayım. Ben de yeni sayılırım çünkü henüz 8 ay oldu. Konya'daydım daha önce.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…