Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Afiyet olsun evet döner olmamış ama sporla acısını çıkarmışsın zaten :)) ertesi gün daha hafif yersin

Menüm

Kahvaltı (08:45)
1 tane haşlanmış yumurta

Öğle (12:15)
4 tane parmak kalınlığında köfte
2 ince dilim patates fırında
1 kepçe tarhana çorbası
Salata

Akşam (17:00)
5-6 yemek kaşığı Arnavut ciğeri
Yoğurtlu, domatesli, salatalıklı, maydonozlu salata

2 lt su, 100 tane ip atlama

Çok güzel bir menü, akşam yemeğinin saati de çok güzel hep böyle olabilse ne kadar hızlı gelişme gösterilir
Ah nerdeeee
Böyle dikkat etsem 2 ayda ulaşırdım hedefime
Hala sürünüyorum
Döneri geçtim de bulgur olmamış hiç tartı öncesi. Neyse artık bu hafta olan oldu. Önümüzde ki maçlara daha önemli
Afiyet olsun canım güzel menü olmuş. Yeşil mercimek şişirmez dimi?
Ben asıl kapuskadan korkuyorum
Karnımda bi gaz var sorma
Dondurucudan yanlışlıkla çıkarmışım
Mecburen yedim

Afiyet olsun cnm bence iyi menün
Bu hafta yine birini sec onunla yarışalım mi iyi oluyordu

Patates yememem gerekiyordu ama işte sabah tek yumurtayla kahvaltı yapınca kurt gibi acıkıyosun

Afiyet olsun canım beğendim
İpte atlanmış

Afiyet olsun cnm bence iyi menün
Bu hafta yine birini sec onunla yarışalım mi iyi oluyordu
Olur canım bireysel rakip ayarlayalım. Bir de artık cezaya geçelim. zerra nın cezası sayesinde spor yapıyorum ben iki gündür. Bu arada pazar yüzmeye yeniden başlıyorum inşallah

Ben ztn kesin yarın fazla çıkarım alıştım artik
Öyle deme ama öyle düşünürsen düşündüğün olur. Bi de ben çok heyecanlıyım. Pazartesi’den beri tartılmıyorum yaaa Bundan sonra sadece haftada iki kez tartılcam. Yoksa şımarıp kaçamak yapıyorum.
Afiyet olsun canım beğendim
İpte atlanmış

Kız iki taneden bişey olmaz
Okadarda sıkma kendini
Bak işte senin bu düşünceden kurtulman lazım. Yasak olan yasaktır hiç yenmemesi gerekir. Patates, pirinç bunların en başlarında olanlardan. Kendimizi sıkmazsak olmaz bu iş.

Ay bende sıkıyorum kızıyorsunuz sıkmıyorum gene kızıyorsunuz
Şaka şaka haklısın cnm

İdeal bir menü daha

İpi evde mi atlıyorsun? Ayağına spor ayakkabı giymeyi unutma yoksa dizlerin çok acır ilerde

İdeal bir menü daha

İpi evde mi atlıyorsun? Ayağına spor ayakkabı giymeyi unutma yoksa dizlerin çok acır ilerde

Evde atladım canım ama aynı anda iki ayak üzerinde zıplamıyorum ben biri önde biri arkada öbür türlü çok gürültü çıkıyor ama bundan sonra bahçede atlamayı düşünüyorum.

Ay bende sıkıyorum kızıyorsunuz sıkmıyorum gene kızıyorsunuz
Şaka şaka haklısın cnm
Bak şimdi senin kilonla benim kilom aynı değil. Benim ideal kiloma 2 kilo kaldı. O yüzden çok dikkat etmem lazım. Sen sıkmıyorsun resmen aç bırakıyorsun kendini. Sağlıklı besleneceksin işte o zaman senin kilolar şakır şakır gider. Anladığım kadarıyla sen bi lokmadan bişey olmaz diye düşünüyorsun ama maalesef oluyor canım.

Bu arada mesela şu an açlıktan geberiyorum resmen ama tamamen psikolojik bir açlık. Kendimi tutuyorum. Tutmasam olmaz bu iş. O yüzden birazcık zorlancaksınız ama kendinizi tutmayı öğrendikten sonra çok kolaylaşacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…