Bugünkü menüm
Sabah 11de
Kahve
1tane havuç
Öğlen 2de
2yk bulgur pilavı
Ve saat 3bucukta
1bardak ayran
1tane döner
3litre tamamlicam suyumu
Spor 1.30 saat yürüyüs
7dk kol sıkılaştırma
6dk karin sıkılaştırma
LAydLiNe
Biliyorum döner olmadi ama çok cnm istiyordu kaç gündür hem erken yedim ben geç yatıyorum ins erir yarına kadar
Su ve spor Harika
Döner sade ekmeksiz iyi
Ama erken olmuş
Gece de geç yatıyorsun
Çok aç kalacaksın canım
Afiyet olsun evet döner olmamış ama sporla acısını çıkarmışsın zaten :)) ertesi gün daha hafif yersin
Ama işte hep bişey olmaz diyoruz yaaa oluyor2yk bişey olmaz ya dolu değildi ztn kaşık
Ah nerdeeeeÇok güzel bir menü, akşam yemeğinin saati de çok güzelhep böyle olabilse ne kadar hızlı gelişme gösterilir
Ben asıl kapuskadan korkuyorumDöneri geçtim de bulgur olmamış hiç tartı öncesi. Neyse artık bu hafta olan oldu. Önümüzde ki maçlara daha önemli
Afiyet olsun canım güzel menü olmuş. Yeşil mercimek şişirmez dimi?
Menüm
Kahvaltı (08:45)
1 tane haşlanmış yumurta
Öğle (12:15)
4 tane parmak kalınlığında köfte
2 ince dilim patates fırında
1 kepçe tarhana çorbası
Salata
Akşam (17:00)
5-6 yemek kaşığı Arnavut ciğeri
Yoğurtlu, domatesli, salatalıklı, maydonozlu salata
2 lt su, 100 tane ip atlama
Ama işte hep bişey olmaz diyoruz yaaa oluyor
Afiyet olsun canım beğendimMenüm
1 tane haşlanmış yumurta
1 kepçe tarhana çorbası
Salata
Patates yememem gerekiyordu ama işte sabah tek yumurtayla kahvaltı yapınca kurt gibi acıkıyosun
Olur canım bireysel rakip ayarlayalım. Bir de artık cezaya geçelim.Afiyet olsun cnm bence iyi menün
Bu hafta yine birini sec onunla yarışalım mi iyi oluyordu
Öyle deme ama öyle düşünürsen düşündüğün olur. Bi de ben çok heyecanlıyım. Pazartesi’den beri tartılmıyorum yaaaBen ztn kesin yarın fazla çıkarım alıştım artik
Afiyet olsun canım beğendim
İpte atlanmış
Bak işte senin bu düşünceden kurtulman lazım. Yasak olan yasaktır hiç yenmemesi gerekir. Patates, pirinç bunların en başlarında olanlardan. Kendimizi sıkmazsak olmaz bu iş.Kız iki taneden bişey olmaz
Okadarda sıkma kendini
Olur canım bireysel rakip ayarlayalım. Bir de artık cezaya geçelim.zerra nın cezası sayesinde spor yapıyorum ben iki gündür. Bu arada pazar yüzmeye yeniden başlıyorum inşallah
Öyle deme ama öyle düşünürsen düşündüğün olur. Bi de ben çok heyecanlıyım. Pazartesi’den beri tartılmıyorum yaaaBundan sonra sadece haftada iki kez tartılcam. Yoksa şımarıp kaçamak yapıyorum.
Bak işte senin bu düşünceden kurtulman lazım. Yasak olan yasaktır hiç yenmemesi gerekir. Patates, pirinç bunların en başlarında olanlardan. Kendimizi sıkmazsak olmaz bu iş.
Menüm
1 tane haşlanmış yumurta
1 kepçe tarhana çorbası
Salata
İdeal bir menü daha
İpi evde mi atlıyorsun? Ayağına spor ayakkabı giymeyi unutma yoksa dizlerin çok acır ilerde
Bak şimdi senin kilonla benim kilom aynı değil. Benim ideal kiloma 2 kilo kaldı. O yüzden çok dikkat etmem lazım. Sen sıkmıyorsun resmen aç bırakıyorsun kendini. Sağlıklı besleneceksin işte o zaman senin kilolar şakır şakır gider. Anladığım kadarıyla sen bi lokmadan bişey olmaz diye düşünüyorsun ama maalesef oluyor canım.Ay bende sıkıyorum kızıyorsunuz sıkmıyorum gene kızıyorsunuz
Şaka şaka haklısın cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?