- 11 Ekim 2016
- 1.076
- 2.598
- 53
Yok biraz daha sonra kışın ortası bi yaptım köklü duvar falan da dilmiştim şimdi kombi kapansın ozaman tekrar köklü yaparımBen bitirdim hadi siz başlayın temizliğe)
Benim menü tartıya doğru güzelleşiyor canımAfiyet olsun ne guzel menunuz
Ben bir ayda anca bitiririmBen bitirdim hadi siz başlayın temizliğe)
Bizde kombi kapandi hatta halilar bile kalkmaya baslar 10 gune kadar... ben erken kaldirdim yazlik halilar serdim bileYok biraz daha sonra kışın ortası bi yaptım köklü duvar falan da dilmiştim şimdi kombi kapansın ozaman tekrar köklü yaparım
Halı koltuk ayda bir yaparım makineyle çok rahat oluyor çok kirlenmeden
Kolay gelsin canimBenim menü tartıya doğru güzelleşiyor canım
Ben bir ayda anca bitiririm
Ama ince ve temiz ayrıntılı çalışıyorum
2 hafta önce mutfak boşaltıldı
Herşey elden geçti
Geçen hafta salon
Büfe konsol boşaltıldı
Kullanılmayan bir sürü şey atıldı
Bu hafta yatak odasına girecem
Epey bir şey atacam ordan da
Ayy kıyamam ilkte çok yüksek atışlar yaptılar demek yada acı eşiğin farklıYaşasın yaaaa alıntılarım gitmemiş. Tam okudum okudum alıntıladım elektrik gitti kapandı bilgisayar. Şükür gitmemiş alıntılar.
Ayyy sorma canım yaaaa çok cıss oldu. Ben bir de dayanıklı bir insanım kolay kolay gık demek ama cidden çok acıdı.
Ben en son ne zaman yediğimi hatırlamıyorum
Ben ev hanımı da olsam yatamazdım her halde yaaaa. Sevmiyorum uyumayı biraz fazla uyusam başım ağrıyor.
Ben de senin gibi düşünüyordum canım ama artık pes ettim. Havuza felan gidiyorum yaaa bi de evde ben pek şortsuz askılısız gezmem. Yaz kış öyleyim. Çıktığı zaman kuaföre gidemezsem (ben ağdayı kendi yapamayanlardanım) kendimi çok çirkin pis hissediyordum. En son dediğim gibi artık pes ettim. Çünkü ağda da bile istediğim gibi olmuyor. Çok detaylı incelemiyorlar. Kırıklar batıklar oluyor. 15 güne bir de ağdaya gidilmiyor. Bi de burada biraz pahalı. Bakalım memnun kalacak mıyım
Geçmiş olsun canım yeniden.
İnşallah şimdiye kadar kalkıp sporunu yapmışsındır. Kahvaltı saatine özellikle bakacağım.
Çok sevindim canım atlatmanıza. Biz de geçtik o yollardan. Hatta kızımı hastaneye bile yatırdık. Tam taburcu olduk arkasından su çiçeği çıkarttı. Daha 9 aylıktı. Çektiğimi bir ben bilirim bir Allah. Allahım çocukları hasta etmesin inşallah. İzne ayrılmadın biliyorsun dimi? Yarın bildirimini unutma inşallah. En kısa zamanda da eski düzeninize dönersiniz Allahın izniyle
Yandım yandım hem de nasıl yandımİnşallah dediğin gibi verdiği acıya değer
Oh ne güzel ellerine sağlık canımBizde kombi kapandi hatta halilar bile kalkmaya baslar 10 gune kadar... ben erken kaldirdim yazlik halilar serdim bile)
Ne diyecen canım
Bence sıkıntı yok sabah ekmek yok 2 dilim patates ve öğlen yenmiş
Afiyet olsun canım
Ben duramıyorum canım tartılmadan
Tartıyla bozdum kafayı
Yoksa kontrolü kaybediyorum
Mecburen olucaz dimi canım
Yoksaolmak mı istiyorsun
Oh eline sağlık
Ev temizlendikten sonra acayip bir huzur oluyor
Afiyet olsun canım
Su iyi
Menü güzel
Ama akşamki yufka ekmek ne miktarda
Canım sanada kolay gelsinBenim menü tartıya doğru güzelleşiyor canım
Ben bir ayda anca bitiririm
Ama ince ve temiz ayrıntılı çalışıyorum
2 hafta önce mutfak boşaltıldı
Herşey elden geçti
Geçen hafta salon
Büfe konsol boşaltıldı
Kullanılmayan bir sürü şey atıldı
Bu hafta yatak odasına girecem
Epey bir şey atacam ordan da
Ben normalde daha az yemeğe başladım ya oyuzden biraz fazla geldi bana canım..akşamdan da ekmek köfte ve yoğurt yedim işte ins.yarın güzel sonuç alırım.
Biraz fazla oldu galiba yufka ekmek yarisi kadarNe diyecen canım
Bence sıkıntı yok sabah ekmek yok 2 dilim patates ve öğlen yenmiş
Afiyet olsun canım
Ben duramıyorum canım tartılmadan
Tartıyla bozdum kafayı
Yoksa kontrolü kaybediyorum
Mecburen olucaz dimi canım
Yoksaolmak mı istiyorsun
Oh eline sağlık
Ev temizlendikten sonra acayip bir huzur oluyor
Afiyet olsun canım
Su iyi
Menü güzel
Ama akşamki yufka ekmek ne miktarda
Canım tavaya biraz süt koy ısınınca yumurta kır pişir yağsız mis gibi protein.ben hep yapıyorum.Sütlü yumurta nasıl yapıyorsun Kızlar
Ben de denemek istiyorum
Bende deniyeyim bunuCanım tavaya biraz süt koy ısınınca yumurta kır pişir yağsız mis gibi protein.ben hep yapıyorum.
Hosbuldum canimmmHoşgeldin evine yuvana
Antep diyette yasak mı..ben değil diye biliyordum.az bişey olursa sıkıntı olmaz sanırım canım ya.Yasak tabii ki
Kesinlikle tavsiye ederim yağ da pişirmek yerine.Bende deniyeyim bunu
İnş. Canım. Neden bilmiyorum ama kendimi çok şişkin hissediyorum.tartı zamanı geliyor mu diye bilmiyorum.bakalım yarın sabah göreceğiz.Yok cnm bişey olmaz yarın güzel sonuç alırsın kesin
Stress şişiriyor canimİnş. Canım. Neden bilmiyorum ama kendimi çok şişkin hissediyorum.tartı zamanı geliyor mu diye bilmiyorum.bakalım yarın sabah göreceğiz.
İnş. Canım. Neden bilmiyorum ama kendimi çok şişkin hissediyorum.tartı zamanı geliyor mu diye bilmiyorum.bakalım yarın sabah göreceğiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?