Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Inş erir gece çok geç yatıyorum

İnşallah yarın güzel bir sonuç görürsün. Tartı önemli canım yaaa ihmal etme lütfen

3
mutlaka deniycem canim. muzu cok severim. diyette yenmiyor diye hasret kalmistim. tatli ihtiyacimi alir hem.
tesekkurler paylasim icin.
afiyet olsun canim menun cok güzel

ada81 Tatlım oylama sadece kaptanlar arasında. Ben de evet dedim zaten. Bu kurallar ben yokken değişmiş. 2 ay çok uzun bir süre ayrıca 2 izin hakkı da çok az. Umarım değiştireceğiz.

Evet çırpıp tuzunu atıyorum canım. Sütü göz kararı koyuyorum ben.1 bardağa 1 yumurta dene bakalım. Sütü az gelirse ekle fazla gelirse biraz pişir.

ada81 Tatlım oylama sadece kaptanlar arasında. Ben de evet dedim zaten. Bu kurallar ben yokken değişmiş. 2 ay çok uzun bir süre ayrıca 2 izin hakkı da çok az. Umarım değiştireceğiz.
Kurallar mi değişiyor kaptanım. Bizi ilgilendiren bi durum var mı onemli

Canım erken kahvaltı yapamıyorum aslında kalkıyorum 7 de çocuklar ve eşim e hazırlıyorum benim içim almıyor o saatte
Geç yapıncada aksıyo öğünler üç öğün yesem çok geçe kalır bide az da olsa karatay uyguluyorum

Sütlü yumurta nasıl yapıyorsun Kızlar
Ben de denemek istiyorum
tavaya yag yerine sut koyup yapmistim canim ben. bildigimden degil yani guzel oldu ama

Ben ztn kesin yarın fazla çıkarım alıştım artik
deme kiz oyle sartliyosun kendini. ben de korkuyorum yarina
ben de krizlere girince su iciyorum gecmesini bekliyorum gecmezse alternatif yol ariyorum. isin garibi geciyor de 10 15 dk ya

Bu pil işini anlamadım bende benim tatlıda da var bişeylerde küçük pil almam lazım.

Güzel canım masallah.

Afiyet olsun cnm salep yasak galiba
yasak canim. sabahtan beri canim tatli istiyodu. gun sonuna dogru patlamiyim diye ictim artik.
Canim menu guzel incir ve ceviz kac adet ?
incir yarim
ceviz de 1 tam kucuk
hep oyle yiyorum ondan adeti yazmamistim canim.
Ayyy çok sevindim cnm doğrudur kiz
hadi bakalim ins yarina guzel sonuç gorurum.
İnşallah yarın güzel bir sonuç görürsün. Tartı önemli canım yaaa ihmal etme lütfen
insallah canim. carsiya cikamadik bu hafta denk gelmedi. en kisa zamanda alicam ins.
Bu pil işini anlamadım bende benim tatlıda da var bişeylerde küçük pil almam lazım.
aynen canim ihmal etmeyelim. gecen hafta cok kotuydu bnm sonuc tarti dogru cikarmistir belki ama emin olamiyosun iste.

29.03.18

11.00
1 yum. krep
donates biber peynir
2 dilim ekmek

13.00
neskafe
incir
ceviz

17.00
salep

19.00
mercimek çorbası
ton balikli salata

19.50
turk kahvesi

2 lt su
1 saat yuruyus
LAydLiNe cankizzzz ada81
Ekmek küçükse 2 dilim olabilir ama büyükse bire indir canım. Salep bende çok severim ama diyet için sıkıntılı bu seferlik olsun ama çok tuketme

Ekmek küçükse 2 dilim olabilir ama büyükse bire indir canım. Salep bende çok severim ama diyet için sıkıntılı bu seferlik olsun ama çok tuketme
tost ekmegi boyutunda canim. aksamlari ekmegi kesmeye dusunuyorum bakalim. salep konusunda haklisin canim, tatli krizi geldi ondan icim dedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…