- 25 Mart 2014
- 2.906
- 5.510
- 158
Antep diyette yasak mı..ben değil diye biliyordum.az bişey olursa sıkıntı olmaz sanırım canım ya.
Evde atlıyorsan muhakkak ayakkabı giy, bununla ilgili internetten bilgi toplayabilirsin, ayak soralaman ya da atlama şiddetin önemli değil.Evde atladım canım ama aynı anda iki ayak üzerinde zıplamıyorum ben biri önde biri arkada öbür türlü çok gürültü çıkıyor ama bundan sonra bahçede atlamayı düşünüyorum.
. Ne büyük mutluluk darısı bana inşallahMerhaba kizlarrrrtemizlik bitti bende bittim mis gibi oldu evim dolaplari acip acip bakip kapatiyorum keyif aliyorum
Bugunku menum
9.30 1 yumurta
1 ince dilim peynir
1dilim tam bugday ekmegi
Yesillik
14.15 1 kase corba
Salata
Yarim fincan nescafe
7 badem
18.15
1.5 tabak madimak yemegi
Yufka ekmek
2.5 litre su
Spor henuz yapmadim ama yapicam insallah
Döner ekmekli miydiŞey döner sade değildi ekmekli
Aman yok cnm istemiyorum
. En kısa zamanda deneyeceğim çok merak ettim.Canım tavaya biraz süt koy ısınınca yumurta kır pişir yağsız mis gibi protein.ben hep yapıyorum.
Evet canım kuruyemişlerin hepsi yasak. Sadece çiğ tüketilenler serbestAntep diyette yasak mı..ben değil diye biliyordum.az bişey olursa sıkıntı olmaz sanırım canım ya.
Saatlerin yine geç canım. Salepte olmamış onun haricinde güzel bir menü.
Tamam canım dikkat ederim bundan sonraEvde atlıyorsan muhakkak ayakkabı giy, bununla ilgili internetten bilgi toplayabilirsin, ayak soralaman ya da atlama şiddetin önemli değil.
Evet ip atlarken ayakkabi sartEvde atlıyorsan muhakkak ayakkabı giy, bununla ilgili internetten bilgi toplayabilirsin, ayak soralaman ya da atlama şiddetin önemli değil.
29.03.2018 menüm
Kahvaltı 10:00
1 ad haşlanmış yumurta
Beyaz peynir
Zeytin 3 ad.
1 ad salatalık.
3 yk yulaf yarım çay bardağı süt ve çeyrek muz karışımı.
Öğlen 15:00
2 ad tavuk but (fırınlanmış)
Akşam 19:30
6 ad misket köfte
2 çatal makarna
4 yk yoğurt
3 lt su
Spor yok, ev temizliği var yerine
Sizde yaz daha erken geliyor tabiBizde kombi kapandi hatta halilar bile kalkmaya baslar 10 gune kadar... ben erken kaldirdim yazlik halilar serdim bile)
Teşekkür ederim canımKolay gelsin canim
Hımmmm artık olmuş napalımŞey döner sade değildi ekmekli
Aman yok cnm istemiyorum
Sağol tatlımCanım sanada kolay gelsin
Akşam ekmeğe dikkat etmek lazım canımBiraz fazla oldu galiba yufka ekmek yarisi kadar
Yumurtayı çırpıp mı koyuyorsun canımCanım tavaya biraz süt koy ısınınca yumurta kır pişir yağsız mis gibi protein.ben hep yapıyorum.
Kuru yemişler ara öğün olarak tüketilir faydalıdırAntep diyette yasak mı..ben değil diye biliyordum.az bişey olursa sıkıntı olmaz sanırım canım ya.
Ağzım sulandı sen anlatırkenYulaf ezmesi ile çok güzel bir tarif var tatlı. Bende bu gruptan almıştım bu tarifi
Yulaf ezmesi süt kayısı kakao koyup pişirin malzemeleri yiyeceğiniz fazlalığı göre ayarlayın kendiniz sonra blendirdan geçin ister sıcak ister soğuk kaseye koyup yiyin.ara öğün yada acıkınca. Çok lezzetli oluyor.ben yulaf ezmesini aldım soğuk sütle karıştırıp yiyemedim attım.sonra burdan bu tarifi bulunca denedim muhteşem oldu.tavsiye ederim
Evet biliyorum cok oldu da dayanamadim cok severim madimak biliyorsun sanirim madimagi kusura bakms dikkat ederim nescafede sekerli biliyorum yanlis ama. Ne büyük mutluluk darısı bana inşallah
Yufka ekmeğin miktarı çok olmuş canım. Madımakla da çok iyi gider yalnızNescafe yi nasıl içiyorsun?
Döner ekmekli miydiYuh cankız yaaaa Perşembe’den yapılır mı bu hiç. Ben de normal döner yedin sanıyorum Sonra da üzülüyorsun kilo veremiyorum diye. Çünkü sık sık kaçırıyorsun ölçüyü. Böyle olmaması lazım. 100 tane ip atlıyosun ceza olarak bu akşam tamam mı?
. En kısa zamanda deneyeceğim çok merak ettim.
Evet canım kuruyemişlerin hepsi yasak. Sadece çiğ tüketilenler serbest
İli öğüne göre güzel menü ama nedense ben sevmiyorum iki öğün olayını.Sabah
09:30
Yarım simit
2 kibrit k kadar peynir
5 zeytin
1 domates
10 dal maydanoz
Ara 16:00
2 kayısı bir kase yoğurt
Akşam
19:30
1 kase ezogelin çorba
2 kabak dolması kıymalı
1 kase yoğurt
2 litre su
30 dk step
LAydLiNe
Canım sen nerede yaşıyordun?Sizde yaz daha erken geliyor tabi
Bugün biz burada 3 mevsimi yaşadık
Güneş yağmur fırtına rüzgar
Hepsi birbirine karıştı
Teşekkür ederim canım
Hımmmm artık olmuş napalım
Yatana kadar uzun süre var
Sağol tatlım
Akşam ekmeğe dikkat etmek lazım canım
Yumurtayı çırpıp mı koyuyorsun canım
İçine tuz haricinde başka birşey var mı
Ne kadar süt
Çok mu sordum
Kuru yemişler ara öğün olarak tüketilir faydalıdır
1 avuçu geçmemeli kapalı avuç
Mümkün olduğunca tuzsuz ve kavrulmamış tercih edilmelidir
Ağzım sulandı sen anlatırken
Zamanla düzelecek canım merak etme. Ekmek neyse ama nescafe kremalı ve şekerliyse çok sıkıntılı. Ben sade içiyorum hep.Evet biliyorum cok oldu da dayanamadim cok severim madimak biliyorsun sanirim madimagi kusura bakms dikkat ederim nescafede sekerli biliyorum yanlis ama
Haklisin canim dikkat ederim insallahSizde yaz daha erken geliyor tabi
Bugün biz burada 3 mevsimi yaşadık
Güneş yağmur fırtına rüzgar
Hepsi birbirine karıştı
Teşekkür ederim canım
Hımmmm artık olmuş napalım
Yatana kadar uzun süre var
Sağol tatlım
Akşam ekmeğe dikkat etmek lazım canım
Yumurtayı çırpıp mı koyuyorsun canım
İçine tuz haricinde başka birşey var mı
Ne kadar süt
Çok mu sordum
Kuru yemişler ara öğün olarak tüketilir faydalıdır
1 avuçu geçmemeli kapalı avuç
Mümkün olduğunca tuzsuz ve kavrulmamış tercih edilmelidir
Ağzım sulandı sen anlatırken
gecmis olsun canim. Allah yardimcin olsunCanım günaydın eve nebülizatör cihazı aldık. Devamlı evde hava verdik. Yeni hırıltı geçti, dün akciğer filmi temiz çıktı, hava vermeye bir hafta daha devam, hafif hırıltı kaldı ama çok huy değiştirdik. On gündür çok kötüydü hep ağladı, kucağımda gezidrerek sustu. Şimdi de Kucaktan inmek istemiyor. Sarılır pozisyonda ayakta yürümek istiyor. Kanguru aldım evde dolandırıyorum. Çok yıpratıcı süreç oldu. Yazamıyorum çünkü elime telefonu anca uyuyunca alabiliyorum, onu da uyuyunca yemek yiyorum, dinleniyorum. Umarım böyle kucakta gezmeye devam etmeyiz. Ben de eski düzenime devam ederim
cok gecmis olsun canim. degerlerin dusuk gorunuyo ins onemli bisey yoktur.Kızlar netten sonuçlarıMa baktım resmen fekalet.
Triod 7
Demir
21
Folik asit 2
Yarın hemen sonuçlar için gideceğim
ben de dun tartildim cumaya gore -1600 dum ama korkuyorum. tartiya pil almadik ins dogru tartar. dunden beri tartilmadim beyni karismasin pili tukenmesin diyeYooo çokta olmamış. Akşamını hafif tut biraz. Ben bu akşam öyle yapacağım. Bu arada ben en son pazartesi tartıldım. +400 dü bi daha tartılmadım. Üzerine yaptığım kaçamak var.. İnşallah yarın eksi çıkarım. Bu akşam çok hafif tutacağım.
. Ne büyük mutluluk darısı bana inşallah
Yufka ekmeğin miktarı çok olmuş canım. Madımakla da çok iyi gider yalnızNescafe yi nasıl içiyorsun?
Döner ekmekli miydiYuh cankız yaaaa Perşembe’den yapılır mı bu hiç. Ben de normal döner yedin sanıyorum Sonra da üzülüyorsun kilo veremiyorum diye. Çünkü sık sık kaçırıyorsun ölçüyü. Böyle olmaması lazım. 100 tane ip atlıyosun ceza olarak bu akşam tamam mı?
. En kısa zamanda deneyeceğim çok merak ettim.
Evet canım kuruyemişlerin hepsi yasak. Sadece çiğ tüketilenler serbest
gecmis olsun canim. Allah yardimcin olsun
cok gecmis olsun canim. degerlerin dusuk gorunuyo ins onemli bisey yoktur.
ben de dun tartildim cumaya gore -1600 dum ama korkuyorum. tartiya pil almadik ins dogru tartar. dunden beri tartilmadim beyni karismasin pili tukenmesin diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?