Bildiğim kadariyla 2 hafta icinde donebiliyorsun ama kilo almamak sarti var...ama ben biraz listesiz devam etmek istiyorum .Çıktıktan sonra nezaman tekrar girebiliyormuşuz
Sinir oluyorum öyle tiplere ama napalımBazı kişiler hergün yiyor gram kilo almıyorlar
Ben niye onlardan biri değilim ya
Iyi geceler canimmmİyi geceler Kızlar
Oğlum yatacak
Yarım saat beraber kitap okuyacağız
Sonrada muhtemelen uyumuş olurum
Yoğurt yedim canım şimdi biraz en azından biraz bastirsin midemi sabaha kadar hiçbisey yemesem olmaz .şimdi de bol bol su içerim. 3 lt.re olsun bakalım yatana kadar 2 lt.içtim bugün çok şükür.Bence hiç bişey yeme cnm
Oyyy oyy bunu hep bende sorguladimBazı kişiler hergün yiyor gram kilo almıyorlar
Ben niye onlardan biri değilim ya
Iyi gecelerrrİyi geceler Kızlar
Oğlum yatacak
Bildiğim kadariyla 2 hafta icinde donebiliyorsun ama kilo almamak sarti var...ama ben biraz listesiz devam etmek istiyorum .
Sinir oluyorum öyle tiplere ama napalım
Biz onlar gibi nankör değiliz yediğimizi belli ediyoruz
Yoğurt yedim canım şimdi biraz en azından biraz bastirsin midemi sabaha kadar hiçbisey yemesem olmaz .şimdi de bol bol su içerim. 3 lt.re olsun bakalım yatana kadar 2 lt.içtim bugün çok şükür.
Oyyy oyy bunu hep bende sorguladim) ne yapalim bizimde yüzümüz guzel haha
İyi uykular canımİyi geceler Kızlar
Oğlum yatacak
Az kilo veriyorum biraz vucudumu sasirtmak istiyorum listeye olumsuz yansimasin diye listesiz devam edecem belli bir sure canim..Neden cnm
Ben öğlende ve yemeklerle ve aralarda genelde yoğurt yerim canım çok ta severim.taze mayaliyorum kendim süt alıp.Ben sade yoğurt yiyemiyorum yemeklerin yanında seviyorum iyi yapmissin cnm
Canim menu guzel ama aksam ekmek yerine koftenin yanında bir tabak salata yeseydin keşke...29 Mart menüm
Bugün ara larda yazdım aslında menü mu ama toplu olarak yazayım yinede
Sabah kahvaltı 8 buçuk
1 haşlanmış yumurta
1 cay bardağı süt
Saat 10 da 1 elma
3 fincan çay (içmez olaydım bugün anlattığın gibi fenalaştım malesef.aç karına çay dokunur bana normalde.oyuzden mutlaka meyve bişeyler yerim ama az geldi demekki yada çay çok geldi )
İşte büyuzden
1 galeta ve 1 salatalık daha yedim
Öğle saat 12 buçukta
1 tam buğday ekmeği
Sucuklu yumurta (başka seçeneğim yoktu)
2eytin
1 kaşe yoğurt
Saat 6 da 3 köfte
1 ekmek
Yoğurt
Saat 9 da 1 kase yogurt
Şu 3lt.olacak ins.
Spor yok malesef
LAydLiNe
Canım ekmeği özellikle yedim tok tutsun diye.yoksa uzun zamandır yemiyorum salata ve yoğurt yiyiyorum yemeklerde.Canim menu guzel ama aksam ekmek yerine koftenin yanında bir tabak salata yeseydin keşke...
Insallah canim Allah rahatlık versinzerra
Canım şuan itibariyle msj sayım 23.
Şarjım bitiyor oyuzden yazayım dedim hayırlı akşamlar herkese.bende çocukları doyurup uyuyacağım. Sonrada ancak etrafı toparlarim biraz.öptüm sizı. Yarın güzel sonuçlar alırız ins....dua ile.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?