Afiyet olsun canım güzel29.03.2018 menüm
Kahvaltı 10:00
1 ad haşlanmış yumurta
Beyaz peynir
Zeytin 3 ad.
1 ad salatalık.
3 yk yulaf yarım çay bardağı süt ve çeyrek muz karışımı.
Öğlen 15:00
2 ad tavuk but (fırınlanmış)
Akşam 19:30
6 ad misket köfte
2 çatal makarna
4 yk yoğurt
3 lt su
Spor yok, ev temizliği var yerine
Afiyet olsun canım menün güzelSabah
09:30
Yarım simit
2 kibrit k kadar peynir
5 zeytin
1 domates
10 dal maydanoz
Ara 16:00
2 kayısı bir kase yoğurt
Akşam
19:30
1 kase ezogelin çorba
2 kabak dolması kıymalı
1 kase yoğurt
2 litre su
30 dk step
LAydLiNe
Neskafeye süt koy canımEvet biliyorum cok oldu da dayanamadim cok severim madimak biliyorsun sanirim madimagi kusura bakms dikkat ederim nescafede sekerli biliyorum yanlis ama
Evet Antep fıstığı bende kavrulmamış görmedimİli öğüne göre güzel menü ama nedense ben sevmiyorum iki öğün olayını.
Canım sen nerede yaşıyordun?
Kavrulmamış Antep fıstığı hiç görmedim ben piyasada. Diyetteyken bence yenmemeli.
tavaya yag yerine sut koyup yapmistim canim ben. bildigimden degil yani guzel oldu ama
deme kiz oyle sartliyosun kendini. ben de korkuyorum yarina
ben de krizlere girince su iciyorum gecmesini bekliyorum gecmezse alternatif yol ariyorum. isin garibi geciyor de 10 15 dk ya
Söyledim canım yasakkkk....çünkü kavrulmuş...çiğ olan lar serbest mis kuruyemiste
Benim bu hafta cook düzensiz oldu beslenmem birazda ekmek agirlikli oldu yarindan itibaren menulerime dikkat edecemmm...
Ayyy ekmek nasil bisey hep aciktiriyor insani
ekmek yemiyo musun canim normalde. ben ekmeksiz doymuyorumBenim bu hafta cook düzensiz oldu beslenmem birazda ekmek agirlikli oldu yarindan itibaren menulerime dikkat edecemmm...
ay insallah vermisizdir. yoksa haftaya hicbir sey yemem artik.Merak etme gene aynı vermiş yada almışızdır:)
Şuan karnım acıktı gibi kızlar ya ne yesem.
ekmek yemiyo musun canim normalde. ben ekmeksiz doymuyorum
ay insallah vermisizdir. yoksa haftaya hicbir sey yemem artik.
salatalik ye canim. ya da yogurtŞuan karnım acıktı gibi kızlar ya ne yesem.
Pişirirken karıştırıyormuyuz kendi halinde mi pişiyor canımEvet çırpıp tuzunu atıyorum canım. Sütü göz kararı koyuyorum ben.1 bardağa 1 yumurta dene bakalım. Sütü az gelirse ekle fazla gelirse biraz pişir.
Hiçbirşeyyyy... su içŞuan karnım acıktı gibi kızlar ya ne yesem.
Taze ekmek olsunBenim bu hafta cook düzensiz oldu beslenmem birazda ekmek agirlikli oldu yarindan itibaren menulerime dikkat edecemmm...
hemen etki eder mi ki bilmiyorumInş cnm ama ben kesin aldım döner yedim bugün
Yok canim daha listeye girmedim ayrilali bir hafta olacak yarin... biraz listesiz devam eder toparlar girerim listeye insallah.. tabii listede musait olursaEvet cnm bi türkler böyle ekmek hastası valla
Sen listeye girdin mi cnm yeniden
Ben de sabahları genellikle 2 dilim yiyorumekmek yemiyo musun canim normalde. ben ekmeksiz doymuyorum
ay insallah vermisizdir. yoksa haftaya hicbir sey yemem artik.
Bende yoğurt yesem diye düşündümsalatalik ye canim. ya da yogurt
Tartilmadim canim ama siskinlik var aldim gibi birazda tatliyi abarttim temizlik yapio calisiyorum diye attim agzima tatlilari ... toparlayacam insallahPişirirken karıştırıyormuyuz kendi halinde mi pişiyor canım
Ne çok sordum dimi
Sanki ziyafet yemeği
Hiçbirşeyyyy... su iç
Ben de dolanıyorum mutfakta ama yok yemicem
İçim sıyrıldı benim de
Taze ekmek olsun
Yanında birşey olmadan yerim
Hele pide ekmekse ımmmmmmmh
Senin kilo ne durumda canım
Tatlı çok şişiriyor canımTartilmadim canim ama siskinlik var aldim gibi birazda tatliyi abarttim temizlik yapio calisiyorum diye attim agzima tatlilari ... toparlayacam insallah
hemen etki eder mi ki bilmiyorum
Evet yaaaa coook yansıyorTatlı çok şişiriyor canım
100 gr yiyorsun hernasılsa tartıya 1000 gr yansıyor
Yok canim daha listeye girmedim ayrilali bir hafta olacak yarin... biraz listesiz devam eder toparlar girerim listeye insallah.. tabii listede musait olursa)
Tatlı çok şişiriyor canım
100 gr yiyorsun hernasılsa tartıya 1000 gr yansıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?