- 25 Mart 2014
- 2.906
- 5.510
- 158
Canım benim geçen haftaki kilom 62 .5 miydi 62 miydi.ben 62 diye hatırlıyorum ama.***13.TAKIM Mart ayı aylık hedefler***
@cankizzzz 92.5 - 89.9 90.3
zerra 64 - 61.5 61.8
3oglanannesi 64.7 - 62,5 61.5
LAydLiNe 64.1 - 62 63.8
@Nurdan1616 65.7 - 63 63.2
@aylahl 81.5 - 78,5 79.4
@ada81 68.4 - 66 68.4
@Bilmece811 60.1 - 58 58.8
@polokey2244 71.2 - 69 69
mrskulkedisi 73.5 - 71 71.6
B burcugncy 68.3 - 66 67
@Kriziantemcicegi 77.4 - 75 78.1
@fanur 75.3 - 73 72.3
merryangel 73 - 70 71.6
@pitanesi 76.5 - 74
@My Jale 76.4 - 74
@Foreverlife 111 - 108
@mozak 73 - 70
HEDEFİNE ULAŞAN VE HEDEFİNİN ALTINA İNEN @umudum2 @polokey2244 VE @fanur u tebrik ediyorum.Harikasınız kızlar. Hedefine yaklaşıp da ulaşamayanları da çok fazla. Birde hedefinin ucundan bile göremeyenler. Başta kendim olmak üzere onları da kınıyorum. @laydline @ada81 ve @Kriziantemcicegi
Akşama yeni hedef listesi belirleyeceğim. Hem aylık hem de haftalık. Takipte kalın lütfen
EVET CANIM 60 da mezun oluyorumTeşekkür ederim canım. Mezuniyetine 2 kilo kaldı dimi?
sana verilen aylık hedef kilon canım 62.5Canım benim geçen haftaki kilom 62 .5 miydi 62 miydi.ben 62 diye hatırlıyorum ama.
Tartı kurali derken canım bi cuma sabah bide pazartesi tartıliyoruz ya.bide ben cuma öğleden sonra ve akşamda bakıyorum bazen eşya ve esyasiz kilo mu anlamak için. Çünkü hedef kilom günün herhangi bi saatinde tok ta olsam tartıya çıktığımda 55 ı görmek..ins.olacak..eski kıyafetlerimin hepsi oluyor şuan çok şükür. En son 46 ya çıkmıştım 42 ler biraz bol 40 lar tam oluyor...ama malesef 38 beden olan bütün eşyalarımı Bidaha o kiloya inenem diye doğumdan sonra vermiştim artık o bedene içersem de yeni ciciler Alirim...Haklısın canım. Benim en büyük problemim iyi kilo verdiğim zaman şımarıp kendimi bırakmam. Ama bu hafta artık tartı meselesini çözdüm. O yüzden haftaya cumaya çok iyi bir sonuç alacağımı tahmin ediyorum. Aslında takımın hepsinde bu kuralı uygulasak yani tartılma kuralını eminim çok daha güzel sonuçlar alacağız ama çoğu itiraz ediyor. Bundan sonra ben de asla kaçamak göremeyeceksiniz. Kocaman söz size
Tebrik ederim canım. O kadar çok kilo aldım alacağım dedin ki ben senden + kilo bekliyordum şaşırttın beni. Yasakladım sana artık kilo aldım lafını duydun dimi.
Özür dileyecek bişey yok canım. Hayal kurdum ben sadece. Ama 2 kilo verme potansiyeli var sende ama sen bunu kullanamıyorsun. Bu konuyu bir konuşalım.
Nota uyarı demek canım. Her hafta performans değerlendirmesi yapılıyor takımlara. Genel toplamı %0.30 un altında kalan takımlar 1. notayı alıyor. İkinci hafta ilk üçe girerse nota siliniyor. Ama ikinci notayı alırsa eğer sarı kart alıyor. Sarı kartlı takımlarda sonuç hazırlama cezası alıyor. Kötü bir ceza. Şimdiye kadar hiç nota almamıştık.
Biraz uğraşsaydın aslında görecektin. Çok az kalmıştı.
Olmuyor lafı da yasak. Olacak
Aynen yüzme muhteşem bi spor tüm beden çalışıyor hemde zevkli bişekilde insan geçen zamanı farketmiyo. Ama malesef benimde çocuklardan dolayı vaktim yok.düzenli gidemezsem de havalar ısınınca arada bir giderim yine ins.bide tatile falan gidince işte .ben genelde yürüyorum
ama farklı egzersizler yapmam lazım
kol ve basenlerde yumuşama başladı
yüzme çok güzel ya
vakit ayıramıyorum ne yazıkki
Tartı kurali derken canım bi cuma sabah bide pazartesi tartıliyoruz ya.bide ben cuma öğleden sonra ve akşamda bakıyorum bazen eşya ve esyasiz kilo mu anlamak için. Çünkü hedef kilom günün herhangi bi saatinde tok ta olsam tartıya çıktığımda 55 ı görmek..ins.olacak..eski kıyafetlerimin hepsi oluyor şuan çok şükür. En son 46 ya çıkmıştım 42 ler biraz bol 40 lar tam oluyor...ama malesef 38 beden olan bütün eşyalarımı Bidaha o kiloya inenem diye doğumdan sonra vermiştim artık o bedene içersem de yeni ciciler Alirim...
Kaptanım mi vermişti bu hedefi.yoksa ben hedefimi geçemedim. Geçen hafta 62 idim 61.3 olucam hedefim 700 grm dedim ama 500 grm gitti bi yanlışlık olmasın. Bu hafta spor pek yapamadım ben.poğaça çekirdek gibi kaçamaklar im da oldu malesef oyuzden.EVET CANIM 60 da mezun oluyorum
sana verilen aylık hedef kilon canım 62.5
hedefini geçtin
Harikasın canım.inersin canım güzel bir ivme yakaladın
kendine de yeni ciciler alırsın
bende dün 5-6 tane eteğimi verdim daraltmaya
bugün getirmiş terzi bakalım nasıl oldular
gidince deneyeceğim
Kaptanım mi vermişti bu hedefi.yoksa ben hedefimi geçemedim. Geçen hafta 62 idim 61.3 olucam hedefim 700 grm dedim ama 500 grm gitti bi yanlışlık olmasın. Bu hafta spor pek yapamadım ben.poğaça çekirdek gibi kaçamaklar im da oldu malesef oyuzden.
Harikasın canım.
aa nota yedik o zaman***13.TAKIM 563. ETAP***
cankizzzz (91/90.3/0.7/%0.77)
Zerra (62/61.8/0.2/%0.32)
umudum2 (62/61.5/0.5/%0.81)
LAydLiNe (63.5/63.8/-0.3/%-0.47)
Nurdan1616(64.1/63.2/0.9/%1.40)
aylahl(80/79.4/0.6/%0.75)
bilmece811 (58.8///%) Kilosu sabit
polekey2244(69.1/69/0.1/%0.14)
mrskulkedisi (73.6/71.6/2/%2.72)
burcugncy(67///%) Kilosu sabit
Kriziantemcicegi(75.2/78.1/2.9/%-3.86)
fanur (72.6/72.3/0.3/%0.41)
13. Takım ortalaması: % 0.25
13. TAKIM 563. Etap Free Liste
duygu06-26 (68/67/1/%1.47)
Turan16 (72.5/71.6/0.9/%1.24)
merryangel(71.6///%)
ada81 (68.4///%)
13. Takım free ortalaması:%
tesekkur ederim canimteşekkürler canım tarif için
tebrikler canım. Pastayı küçük alman en mantiklisi kendin de küçük bir parca yersin üzülmesin diye
üzülme canım 1 haftada 3 kilo çok mantıksız ödemdir büyük ihtimalle ve haftaya fazlasıyla gider
Geçmiş olsun canim
tebrikler canım
tebrikler canim
tebrikler canim
oww waww yea çok iyi ya tebrikler canim
teşekkürler canim
sabahki ödemi atmanın en iyi yolu bir gün öncesinde fazlaca su içmek hatta kahvaltıya maydonoz da eklenebilir
tebrikler canim
teşekkürler canim
bir sonraki hafta kesin görürsün canım üzülme ben de geçen hafta 80 de takılı kalmıştım bu hafta 7li rakamlara düştüm şükür
teşekkürler canin
benm de gecen hafta odem fazlaydi canim. haftaya sen de boyle olursun.İnşallah canım
Canım benim tartı doğru maalesef. Sanırım ödem bir kilo da ben aldım böyle çıktım yarına bir kilo vermiş olurum sanırım ödem im fazla ama yine de aldım
Tebrikler canım umarım haftaya benim de olur
Bu hafta çok dikkat edelim özellikle ben
Umarım haftaya görürsün canım
İnş canım bende öyle düşünüyorumtesekkur ederim canim
benm de gecen hafta odem fazlaydi canim. haftaya sen de boyle olursun.
Burası gerçekten çok motive ediyor canım. Çok güzel bir seçim yapmışsın. Ben ki diyetisyene bile gittim devam ettiremedim.aydan aya diyetisyene gitmekle olmuyor günlük takip lazım motivasyon için.diyete kasimda başladım ama baktım olmuyor Aralık 9 gibi burayı keşfettim. Ama ilk zamanlar burda da tam düzen yoktu bana göre arkadaşlıklar falan.meskuliyetten çok ta giremedim. Ama 15 tatil sonrası şubattan beri epey gayretli ve kararlıyım şükür şuan diyet kafamda bitti hedefime ulaşmadan pes yok hele birde kilo verdikçe eski kıyafetler oldukça insan çok motive oluyor bende 70 le başladım burda.şuan 61.5 kilom elhamdülillah. Gayret ve istikrar oldu mu sonu geliyor canım. İns. Hepbirlkte sonuca ulaşacağız benim hedefim de 55 seninle aynı. Baslangic kilonuzda hemen hemen yakın.zerra profil fotoğrım 4 sene öncesine ait Ekim 2017de kilom 57-55 arasında değişiyordu
Şubat 2018de tartıldığımda 68 kiloydum, boyum da 1.62m. Max 1 hafta önce tartılmıştım o da 68 kilo çıktı
Yani bu serüvene 68 kg ile başlayım 50 kg işe bitirmek istiyorum.
Ancak koç ile beraber çalıştığım için aslında gedef kilo değil yağ kaybı bu da doğal olarak kiloma yansıyacak.
Sonra birqz karın kası vs çalışacağım için kilom bir miktar artıp (kas kütlemin artmasından dolayı) sonra sabit kalacak.
Bu sürecime hep beraber tanık olalım istiyorum çünkü ben iradesiz bir insanım, pes ediyorum hemen.
Hazır olduğum bir an albüm oluşturup şimdiki halimin fotoğraflarını koyacağım ve 2 haftada bir karşılaştırma yapacağım
Rabbim acil şifalar versin canım. Allah tan hafta sonu geldi güzelce dinlen 2 gün toparlanirsin ins.Kizlar selam cok asiri hastayim raporda alamiyorum eleman eksigimiz var resmen bugun kolumda serumla calistim. Benim polen alerjim vardi bu sene polenler erken geldi malum ignemide yaptirmamistim alerji ile baslafi sonra larenjit oldum sonra farenjit oldum simdi en son sinuzite cevirdi burnum.cesme misali haftasoni 2 gunde toplicam insallah hemen gelicem opuyorum hepinizi
Merhaba kızlar
geçen hafta içerisinde bahsetmiştim babamın rahatsızlığından. Salı günü babamı kaybettim. O kadar tedaviye uğraşıya rağmen bu savaşı kazanamadık. Dua eden, iyi niyetlerini bildiren bütün arkadaşlara teşekkür ederim.
Henüz kendimi toparlayamadım. Toparlamaya çalışıyorum.
@LAydLiNe
Burası gerçekten çok motive ediyor canım. Çok güzel bir seçim yapmışsın. Ben ki diyetisyene bile gittim devam ettiremedim.aydan aya diyetisyene gitmekle olmuyor günlük takip lazım motivasyon için.diyete kasimda başladım ama baktım olmuyor Aralık 9 gibi burayı keşfettim. Ama ilk zamanlar burda da tam düzen yoktu bana göre arkadaşlıklar falan.meskuliyetten çok ta giremedim. Ama 15 tatil sonrası şubattan beri epey gayretli ve kararlıyım şükür şuan diyet kafamda bitti hedefime ulaşmadan pes yok hele birde kilo verdikçe eski kıyafetler oldukça insan çok motive oluyor bende 70 le başladım burda.şuan 61.5 kilom elhamdülillah. Gayret ve istikrar oldu mu sonu geliyor canım. İns. Hepbirlkte sonuca ulaşacağız benim hedefim de 55 seninle aynı. Baslangic kilonuzda hemen hemen yakın.
Canım benim başın sağolsun. Allah mekanını cennet etsin inşallah. Ne zaman istersen biz seninleyiz. Kendini yalnız hissetme.Merhaba kızlar
geçen hafta içerisinde bahsetmiştim babamın rahatsızlığından. Salı günü babamı kaybettim. O kadar tedaviye uğraşıya rağmen bu savaşı kazanamadık. Dua eden, iyi niyetlerini bildiren bütün arkadaşlara teşekkür ederim.
Henüz kendimi toparlayamadım. Toparlamaya çalışıyorum.
@LAydLiNe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?