Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Canım benim geçen haftaki kilom 62 .5 miydi 62 miydi.ben 62 diye hatırlıyorum ama.

Tartı kurali derken canım bi cuma sabah bide pazartesi tartıliyoruz ya.bide ben cuma öğleden sonra ve akşamda bakıyorum bazen eşya ve esyasiz kilo mu anlamak için. Çünkü hedef kilom günün herhangi bi saatinde tok ta olsam tartıya çıktığımda 55 ı görmek..ins.olacak..eski kıyafetlerimin hepsi oluyor şuan çok şükür. En son 46 ya çıkmıştım 42 ler biraz bol 40 lar tam oluyor...ama malesef 38 beden olan bütün eşyalarımı Bidaha o kiloya inenem diye doğumdan sonra vermiştim artık o bedene içersem de yeni ciciler Alirim...

ben genelde yürüyorum
ama farklı egzersizler yapmam lazım
kol ve basenlerde yumuşama başladı

yüzme çok güzel ya
vakit ayıramıyorum ne yazıkki
Aynen yüzme muhteşem bi spor tüm beden çalışıyor hemde zevkli bişekilde insan geçen zamanı farketmiyo. Ama malesef benimde çocuklardan dolayı vaktim yok.düzenli gidemezsem de havalar ısınınca arada bir giderim yine ins.bide tatile falan gidince işte .

inersin canım güzel bir ivme yakaladın
kendine de yeni ciciler alırsın
bende dün 5-6 tane eteğimi verdim daraltmaya
bugün getirmiş terzi bakalım nasıl oldular
gidince deneyeceğim

EVET CANIM 60 da mezun oluyorum

sana verilen aylık hedef kilon canım 62.5
hedefini geçtin
Kaptanım mi vermişti bu hedefi.yoksa ben hedefimi geçemedim. Geçen hafta 62 idim 61.3 olucam hedefim 700 grm dedim ama 500 grm gitti bi yanlışlık olmasın. Bu hafta spor pek yapamadım ben.poğaça çekirdek gibi kaçamaklar im da oldu malesef oyuzden.

evet canım ebrunun belirlediği hedefler

Harikasın canım.

sen de öyle

zerra profil fotoğrım 4 sene öncesine ait Ekim 2017de kilom 57-55 arasında değişiyordu

Şubat 2018de tartıldığımda 68 kiloydum, boyum da 1.62m. Max 1 hafta önce tartılmıştım o da 68 kilo çıktı

Yani bu serüvene 68 kg ile başlayım 50 kg işe bitirmek istiyorum.

Ancak koç ile beraber çalıştığım için aslında gedef kilo değil yağ kaybı bu da doğal olarak kiloma yansıyacak.
Sonra birqz karın kası vs çalışacağım için kilom bir miktar artıp (kas kütlemin artmasından dolayı) sonra sabit kalacak.

Bu sürecime hep beraber tanık olalım istiyorum çünkü ben iradesiz bir insanım, pes ediyorum hemen.

Hazır olduğum bir an albüm oluşturup şimdiki halimin fotoğraflarını koyacağım ve 2 haftada bir karşılaştırma yapacağım

aa nota yedik o zaman
haftaya cok calismamiz lazim.
insallah ilk 3 e gireriz

tesekkur ederim canim
benm de gecen hafta odem fazlaydi canim. haftaya sen de boyle olursun.

Kizlar selam cok asiri hastayim raporda alamiyorum eleman eksigimiz var resmen bugun kolumda serumla calistim. Benim polen alerjim vardi bu sene polenler erken geldi malum ignemide yaptirmamistim alerji ile baslafi sonra larenjit oldum sonra farenjit oldum simdi en son sinuzite cevirdi burnum.cesme misali haftasoni 2 gunde toplicam insallah hemen gelicem opuyorum hepinizi

Burası gerçekten çok motive ediyor canım. Çok güzel bir seçim yapmışsın. Ben ki diyetisyene bile gittim devam ettiremedim.aydan aya diyetisyene gitmekle olmuyor günlük takip lazım motivasyon için.diyete kasimda başladım ama baktım olmuyor Aralık 9 gibi burayı keşfettim. Ama ilk zamanlar burda da tam düzen yoktu bana göre arkadaşlıklar falan.meskuliyetten çok ta giremedim. Ama 15 tatil sonrası şubattan beri epey gayretli ve kararlıyım şükür şuan diyet kafamda bitti hedefime ulaşmadan pes yok hele birde kilo verdikçe eski kıyafetler oldukça insan çok motive oluyor bende 70 le başladım burda.şuan 61.5 kilom elhamdülillah. Gayret ve istikrar oldu mu sonu geliyor canım. İns. Hepbirlkte sonuca ulaşacağız benim hedefim de 55 seninle aynı. Baslangic kilonuzda hemen hemen yakın.

Rabbim acil şifalar versin canım. Allah tan hafta sonu geldi güzelce dinlen 2 gün toparlanirsin ins.

Merhaba kızlar
geçen hafta içerisinde bahsetmiştim babamın rahatsızlığından. Salı günü babamı kaybettim. O kadar tedaviye uğraşıya rağmen bu savaşı kazanamadık. Dua eden, iyi niyetlerini bildiren bütün arkadaşlara teşekkür ederim.
Henüz kendimi toparlayamadım. Toparlamaya çalışıyorum.
@LAydLiNe

Başınız sağ olsun canım.
Allah yardımcın olsun.
Babacının mekanı cennet olsun.
Ölüm soğuk ve acı ama hayatın gerçeği insanın elinden hiç bir şey gelmiyor.
Şuan çok kötüsün biliyorum zamanla geçecek.
Babacın için yapacagın en güzel şey bol bol okumak ve hayır hasenat yapmak.
Tekrar başın sağ olsun geride kalanlara sabır versin Allahım

Kesinlikle burası motive açısından harika oluyor.
İnan çarşamba perşembe cuma yı düşünüyorum.
Ben bu hafta berbser bir hafta yaşadım inşaAllah haftaya çok güzel telafi olacak

Canım benim başın sağolsun. Allah mekanını cennet etsin inşallah. Ne zaman istersen biz seninleyiz. Kendini yalnız hissetme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…