- 15 Ocak 2014
- 5.971
- 5.155
- 398
Doktoru dinle 10 gün sonra diyorsa 10 gün sonra git. Vardır bir bildiği.Kızlar
Doktor d vitamini ve demir ilacı verdi yarın sabahtan itibaren tedavim başlıyor.
10 gün sorna yine gelsin demiş ama ben en azından demir ilacım bitince gideyim diyorum
Haklısın canımDoktoru dinle 10 gün sonra diyorsa 10 gün sonra git. Vardır bir bildiği.
Canim başınız sağolsun .. mekani cennet olsunMerhaba kızlar
geçen hafta içerisinde bahsetmiştim babamın rahatsızlığından. Salı günü babamı kaybettim. O kadar tedaviye uğraşıya rağmen bu savaşı kazanamadık. Dua eden, iyi niyetlerini bildiren bütün arkadaşlara teşekkür ederim.
Henüz kendimi toparlayamadım. Toparlamaya çalışıyorum.
@LAydLiNe
Demir ilaci belli bir süreliğine istah açıyor canim ama geçici...Kızlar
Doktor d vitamini ve demir ilacı verdi yarın sabahtan itibaren tedavim başlıyor.
10 gün sorna yine gelsin demiş ama ben en azından demir ilacım bitince gideyim diyorum
Geçmiş olsun canim ...Kizlar selam cok asiri hastayim raporda alamiyorum eleman eksigimiz var resmen bugun kolumda serumla calistim. Benim polen alerjim vardi bu sene polenler erken geldi malum ignemide yaptirmamistim alerji ile baslafi sonra larenjit oldum sonra farenjit oldum simdi en son sinuzite cevirdi burnum.cesme misali haftasoni 2 gunde toplicam insallah hemen gelicem opuyorum hepinizi
Geçmiş olsun canımKizlar selam cok asiri hastayim raporda alamiyorum eleman eksigimiz var resmen bugun kolumda serumla calistim. Benim polen alerjim vardi bu sene polenler erken geldi malum ignemide yaptirmamistim alerji ile baslafi sonra larenjit oldum sonra farenjit oldum simdi en son sinuzite cevirdi burnum.cesme misali haftasoni 2 gunde toplicam insallah hemen gelicem opuyorum hepinizi
Evet canım vazgeçmek en kolayıBurası gerçekten çok motive ediyor canım. Çok güzel bir seçim yapmışsın. Ben ki diyetisyene bile gittim devam ettiremedim.aydan aya diyetisyene gitmekle olmuyor günlük takip lazım motivasyon için.diyete kasimda başladım ama baktım olmuyor Aralık 9 gibi burayı keşfettim. Ama ilk zamanlar burda da tam düzen yoktu bana göre arkadaşlıklar falan.meskuliyetten çok ta giremedim. Ama 15 tatil sonrası şubattan beri epey gayretli ve kararlıyım şükür şuan diyet kafamda bitti hedefime ulaşmadan pes yok hele birde kilo verdikçe eski kıyafetler oldukça insan çok motive oluyor bende 70 le başladım burda.şuan 61.5 kilom elhamdülillah. Gayret ve istikrar oldu mu sonu geliyor canım. İns. Hepbirlkte sonuca ulaşacağız benim hedefim de 55 seninle aynı. Baslangic kilonuzda hemen hemen yakın.
Canım başınız sağ olsunMerhaba kızlar
geçen hafta içerisinde bahsetmiştim babamın rahatsızlığından. Salı günü babamı kaybettim. O kadar tedaviye uğraşıya rağmen bu savaşı kazanamadık. Dua eden, iyi niyetlerini bildiren bütün arkadaşlara teşekkür ederim.
@LAydLiNe
Menüm
Kahvaltı (09:00)
Yarım simit
6 tane siyah zeytin
Yarım kk gravyer peyniri
Öğle (12:15)
1 kepçe mercimek çorbası
4 yk tavuk döner
4 yemek kaşığı salata
1 kutu ayran
Akşam (17:30)
Yoğurtlu, domatesli,salatalıklı, maydonozlu salata
2250 ml su yatana kadar 3 olur
Spor şimdilik yok 150 ip atlama cezamı yapacağım
Dediğin gibi çok zor bir acı. Allah dayanma gücü vermese dayanılacak gibi değil.Başınız sağ olsun canım.
Allah yardımcın olsun.
Babacının mekanı cennet olsun.
Ölüm soğuk ve acı ama hayatın gerçeği insanın elinden hiç bir şey gelmiyor.
Şuan çok kötüsün biliyorum zamanla geçecek.
Babacın için yapacagın en güzel şey bol bol okumak ve hayır hasenat yapmak.
Tekrar başın sağ olsun geride kalanlara sabır versin Allahım
Çok teşekkür ederim. Saolasın canım.Canım benim başın sağolsun. Allah mekanını cennet etsin inşallah. Ne zaman istersen biz seninleyiz. Kendini yalnız hissetme.
Amin. Saol canım.Canim başınız sağolsun .. mekani cennet olsun
Teşekkür ederim saolasın.Canım başınız sağ olsun
Allah sabır versin sizlere
Allah sabırlar versin canım. Gerçekten çok zor bi durum Rabbim yardımcınız olsun.babacigininda mekanını cennet eylesin ins..şuan sana ne desek faydasız biliyorum ama sabır ve duadan başka elden bişey gelmiyor canım.Merhaba kızlar
@LAydLiNe
Canım bence simiti bukadar tuketme melisin. Haftada bir belki.sonuçta beyaz undan yapılıyor oyuzden.Menüm
Yarım simit
6 tane siyah zeytin
Yarım kk gravyer peyniri
1 kepçe mercimek çorbası
4 yk tavuk döner
4 yemek kaşığı salata
1 kutu ayran
Menun çok güzel canım. Valla benimkini düşününce utandim rakibimden..Bugünkü menüm
8:00
Tost( 2 dilim çavdar,2 dilim beyaz peynir,domates biber)
Domates salatalık
3 zeytin
1 bardak yeşil çay
10:00
1 sade Türk kahvesi küçük bir hurma
(Yanımdakiler lokum yedi)
Öğlen 13:00
5 yk kuru fasulye
1 bardak ayran
Akşam 18:30
1 kase yayla çorbası
Büyük bir kase tavuklu salata
3 lt su
50 dakika tempolu yürüyüş
150 ip
Basiniz sagolsun Allah babanizin mekanini cennet etsin insallah Allah sabrinizi cogaltsinBaşınız sağ olsun canım.
Allah yardımcın olsun.
Babacının mekanı cennet olsun.
Ölüm soğuk ve acı ama hayatın gerçeği insanın elinden hiç bir şey gelmiyor.
Şuan çok kötüsün biliyorum zamanla geçecek.
Babacın için yapacagın en güzel şey bol bol okumak ve hayır hasenat yapmak.
Tekrar başın sağ olsun geride kalanlara sabır versin Allahım
Afiyet olsunMenüm
Yarım simit
6 tane siyah zeytin
Yarım kk gravyer peyniri
1 kepçe mercimek çorbası
4 yk tavuk döner
4 yemek kaşığı salata
1 kutu ayran
Ne guzel menunuz afiyet olsunBugünkü menüm
8:00
Tost( 2 dilim çavdar,2 dilim beyaz peynir,domates biber)
Domates salatalık
3 zeytin
1 bardak yeşil çay
10:00
1 sade Türk kahvesi küçük bir hurma
(Yanımdakiler lokum yedi)
Öğlen 13:00
5 yk kuru fasulye
1 bardak ayran
Akşam 18:30
1 kase yayla çorbası
Büyük bir kase tavuklu salata
3 lt su
50 dakika tempolu yürüyüş
150 ip
Canım şimdi fotoğraflarına baktım tekrar da bişey soracağım sana .senin bacakların çok şişman ken nasıl bukadar zayıf ve zarif oldu masallah.kilo verdikçe gitti hepsi..benim sıkıntım bacak basen ve göbekte. 8 kilo verdim hala aynı sanki 7 kilo fazlam kaldı onlar gidince gidecekmi yoksa ayrı bişey mi yapmam lazım acabaMenüm
Yarım simit
6 tane siyah zeytin
Yarım kk gravyer peyniri
1 kepçe mercimek çorbası
4 yk tavuk döner
4 yemek kaşığı salata
1 kutu ayran
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?