Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Basen icin eliptik bisiklet iyi geliyor canim.

Basen icin eliptik bisiklet iyi geliyor canim.
Benim sadece yürüme bandım var canım o bile yatak odam da sıkış Pikis satacakti eşimde sattirmadim.bisiklet alamam.ama evde hareketle ancak

Gerçi beden ölçüleri mi aldım. Göbek bel mide bölümünde 10 cm inceleme
Basen popo bölümünde 7 cm incelme var.
Beden olarakta 46 iken 42 ve 40 şuan

Yaa
Aç karına yazıyor canım bende diyorum sabah 7 de kalkıp içip uyuyayım.
Çünkü aç içi iki üç saat yemek yemekle lazımmş
Evet tam 2 saat yemiyordum canim...birde yemeklerim yaninda yogurt tuketme... ozellikle et yemeklerinim yaninda ayran yoğurt tuketme..demir emilimini azaltiyor... senin ferritinin mi düşük demirin mi canim...gecen dr sordum demiri yuksek olup ferritini dusuk olmasi nedir dedim....

Ferritin depodur dedi .... benim depom boşmuş...

Lesli dene canim oda bayagi topluyor )

Menun çok güzel canım. Valla benimkini düşününce utandim rakibimden..
Sağol canım
Senin menünde fena değil
Afiyet olsun canım
Kaşık kaşık yazınca çok gibi duruyor ama iyi bence
Ne guzel menunuz afiyet olsun
Teşekkür ederim canım
Afiyet olsun canım
Kızartma azmış
Patateste fazla değilse sorun yok

Canım bir ferritin var o 21 çıktı geçen 16 ydı aynen dediğin gbi yemek yanında ayran ı yoğurt u tamamen kestim sabah kuru üzüm yedim 21 oldu
Canım birde demir bağlama yazıyor ıouc mi ney oda 360 çıktı onun da yükseği kötüymüş
En yüksek 355 miş buda demir i emen mi bilmem neymiş nette okudum.
Normal demir yazmıyor
Bu ikisi var canım.
Bir de folik asit te çoktan düşük çıkmıştı.
İşte d ve demir hapı vermiş

Canim 3 ay kullan bayagi fark edeceksin... vucud direncin artiyor resmen....cook gecmis olsun... benim aile hekimim hemen hemen her bayanda bu eksiklik var diyor

Biraz daha zaman geçsin fotoğraf paylaştıkça ben daha çok motive olurum, buranın işe yaratacagını biliyorum çünkü garip bir şekilde sanki yan yanaymışız gibi takım ruhu hissediliyor

Başın sağolsun, Allah sabır versin sana ve ailene...

Ölüm de bizim için, öleceğimizi bile bile yaşıyoruz işte... en kısa zamanda kendini toparlayabilmeni, kalbini biraz olsun ferahlatabilmeni dilerim

30 mart

Sabah 8
0.75 limonlu su

14:00
3-4 ceviz
6-8 fındık
Yarım muz

19:00
5 köfte
Bol salata, Soğan
Soda

Su 3 lt
Spor :50 hayali ip
1 ml leslie
Afiyet olsun canım
Kahvaltı yapmamışsın canım
Çok aç kalmışsın 2 ye kadar
Akşamı beğendim

Su güzel spor fena değil

30 Mart menüm

Sabah 10:00
1 ad. Muz

Öğlen

Yok

Akşam 18:00

Köri soslu tavuğun tavukları

Tavuk midemi bulandırdığı için bir dilim tam tahıllı ekmek yedim.

Yine tüm gün dışarıdaydım erkek arkadaşına hediye baktım o yüzden yiyemedim.

1.5 lt su

Baya yürüdüm ama ne kadar yürüdüğümü bilmiyorum

Yok canım yarım simidin kahvaltı da zararı yok. Denemeyle sabit. Kahvaltı hazırlayamadığım zaman yiyorum. Farkındaysan hiç ekmek yok menülerimde sizin iki dilim ekmeğe eş değer oluyor. Bir de farkettiyseniz haşlanmış yumurta olursa simit olmaz simit olursa haşlanmış yumurta olmaz. Siz de yiyebilirsiniz ama tam değil sadece yarısı.
Bu arada salata acıktırdı ama. En antremanlıyım sabretme konusunda. Akşam kendini aç hissetmezsen kilo veremiyorsun gibi bir tezim var

Canım bence simiti bukadar tuketme melisin. Haftada bir belki.sonuçta beyaz undan yapılıyor oyuzden.
85 ten inerken neredeyse bütün kahvaltılarım simitliydi canım. Ama yukarıda da anlattığım gibi yapmak lazım. Diğer öğünlerimde ekmek türevi hiç birşey yok.

Kahvaltın daha iyi olabilirdi. Bir de diyetteyken patates her ne şekilde olursa olsun yenmemeli canım. Onun haricinde menün gayet güzel. Tahin pekmezi de görmedim Su ve spor yok mu?

Daha sabah konuşmuştuk canım kaçamak YÖK diye. 50 tane mekik cezan oldu Nur topu gibi. En kısa zaman da çekip haber verirsin
Canım benim vücut şeklim farklı biraz. Kilo alınca her yerimden alırım verince her yerimden veririm. Herkesin vücut yapısı değişik oluyor ama kilo verince sırasıyla her yerden gidiyor. Yani bölgesel bir spor yapmadım. Haftanın 3 günü 45 dk ya yakın tempolu yürüdüm açık havada. Onun haricinde bir ara 3 ay spor salonuna gittim biraz step biraz pilates ve biraz da kardiyo çalıştım. Ama zayıfladıkça sonra yaptım bunu.
30 mart

Sabah 8
0.75 limonlu su

14:00
3-4 ceviz
6-8 fındık
Yarım muz

19:00
5 köfte
Bol salata, Soğan
Soda

Su 3 lt
Spor :50 hayali ip
1 ml leslie
Akşam haricinde kötü bir menü. Aç kalmışsın gün boyu. Böyle yaparsan zor iyileşirsin canım. Özen göster bira kendine.
Canim 3 ay kullan bayagi fark edeceksin... vucud direncin artiyor resmen....cook gecmis olsun... benim aile hekimim hemen hemen her bayanda bu eksiklik var diyor
Ben de yok canım çok şükür :)
Olmamış Duygu. Sağlıksız bir gün geçirmişsin. Su az olmuş. Senden daha sağlıklı menüler bekliyorum

50 mekik çekmiştim canım msjini okumadan önce yanında da 15 dk.egzersiz yaptım. 1 mil leslie yaptım 20 dk. Da..cezam tamam yani çoğu var azı yok..

Simit konusunda ben her yediğimde suçluluk hissediyorum ne bileyim bi parça bile yesem.ekmek hiç yemiyorum bu aralar canım belkide oyuzden.

Su 3 litre maalesef spor yok

Kullncam canım inşallah.
Yoksa gerçekten hayalet gibi gezmeye devam ederim folik asit imde eksikmiş ama d vitamini neden verdi onu anlamadım.
Enerjim gelir dimi kullanırken

Biraz daha zaman geçsin fotoğraf paylaştıkça ben daha çok motive olurum, buranın işe yaratacagını biliyorum çünkü garip bir şekilde sanki yan yanaymışız gibi takım ruhu hissediliyor
Duygu ben seni pek takip edemedim nerden katlıyorsn öğrencisin sanırım ne okuyorsun?
Afiyet olsun canım
Kahvaltı yapmamışsın canım
Çok aç kalmışsın 2 ye kadar
Akşamı beğendim
Su güzel spor fena değil

Sabah kızı uyutup bende uyumuştum kızım ondan

Yarın düzeltcem canım ceza istiyorum

Canım başınız sağolsun Allah yerinde dinlendirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…