Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Günaydın bugün bende başlıyorum bakalım nasıl geçecek dışarıda şantiyede olacağım spor yapamam sanırım ama bakalım gene de
Hayırlı olsun canim.yanında meyve bulundur acıkınca yersin canım.poğaça yemekten daha iyi.yoğurt salatalık diyette kurtarıcı oluyor.

Hadi umarım iyi olur sabah yaptım kahvaltı ama yanıma birşey almadım öğlen bakalım ne olacak
Canım ara öğün yapmazsan çabuk açılırsın. Mutlaka sabahla öğle arası. Öğle ile akşam arası..dayanamıyorum diyen sendin galiba çok yiyiyorum diyen.yanlış mi hatırlıyorum.

Kızlar benim bugün çok işim var. Bu saat oldu hala başlayamadım. Ben hemen işlere dalıyorum. Sık sık gelemem merak etmeyin. Bugün perşembe lütfen herkes çok dikkat etsin yediklerini. Bir de perşembe için minik bir kural koyalım bundan sonra onu uygulayalım. Perşembe akşamları herkes en geç saat 18:00 de yesin akşam yemeğini. 18:00 den sonra kimse ağzına lokma koymasın. Ne dersiniz. Bir gün dayanabilirsiniz bence

Bu arada ben dün çok kötü olmama rağmen hiç bir şey yemedim akşam. Ve sabah tartıda ödülünü aldım. Pastadan eser kalmamış.

akşam 6 dan sonra gayet iyi geçiyor benim için sıkıntı yok
ama ben erken yatıyorum
bugün tartı öncesi olduğu için menülerimiz hafif olsun kızlar
turşu bulgur nohut fasulye vs varsa yarına saklayalım

Tmm cnm geç yemeyiz bencede iyi olur
Ayy çok sevindim cnm ben bugün yada yarın regl olucam karnım ağrıyor ve şiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…