Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

ben de hala düzenli adet olmaya başlamadım lekelenme oluyor sadece bugün sabah da sürprizzzz bu hafta dikkat etmeme rağmen tartı nankörlük yapıyordu buna işaretmiş. bakalım yarın nolacak merakla bekliyorum

Akşamı çok hafif ve erken yap canım. Keşke kaçamak yapmasaydın. Yaptığımız her lokma kaçamak bizi geri götürüyor. Bak bir haftan çöpe gitti. İnşallah yarın eksi olur sonucun.

Hı hı :)
Bende çok meraktym
Süpersin. İnşallah bozmazsın yeminini

Kazandın desene kaptanım ben demiştim size sonuç belli diye
Amaaaa benim sonuç ta hedefe yakın olmasada güzel
Orası belli olmaz canım biliyorsun tartıların oyunlarını. Önemli olan vermek zaten inşallah takım olarak yarın güzel sonuçlar alırız.

Kızlar anneme misafir gelicek mayalı poça yaptım götürücem şimdi öyle güzel kokuyorlar ki ama tadına bile bakamıyorum azcık yesem gerisi gelir diye korkuyorum
Yeme sakın yarın tartı var

ben de hala düzenli adet olmaya başlamadım lekelenme oluyor sadece bugün sabah da sürprizzzz bu hafta dikkat etmeme rağmen tartı nankörlük yapıyordu buna işaretmiş. bakalım yarın nolacak merakla bekliyorum
Bol su iç canım. Yarına faydası olur.

Aynen canım bir hafta hiç olmamış gibi boşuna. İyiki kilo almamışım var ya ozman bi önceki haftaki emekler de gidiyor. Bu kilolar ne kadar nankör yabancı dil gibi.takip etmeyince gidiyor.

Yok yok inşallah bozmam kaptanım

Akşama bisiklete çıkacağım yemeği de hafif tutarsam kalmaz inşallah. Bugün çok güzel bir sonuç gördüm tartıda. İnşallah yarın da aynısını görürüm.
çok sevindim canım
o hiç belli olmaz canım
inşallah hepimiz güzel sonuçlar görürüz
meyveyi ben de çok severim. yarın güzel bir sunuç gelecek senden öyle tahmin ediyorum

güzel başlangıçlar canım. bizi unutma

hedefime ulaşamıcam sanırım canım
yine de ekside olacağımı düşünüyorum bugüne bakarak

Kızlar anneme misafir gelicek mayalı poça yaptım götürücem şimdi öyle güzel kokuyorlar ki ama tadına bile bakamıyorum azcık yesem gerisi gelir diye korkuyorum
senin sınavın büyük canım
Benim de imtihanım pastalarla hergün ya bi yerde önüme getirirler yada misafir gelir çeşit çeşit yaparım ama yiyememmmmm
oyyyyyy oyyyyy

bol su canım

merhaba kızlar çok işim vardı gelmedim yarın babam gelecek o yüzden azcık evi toparladım kuaföre gittim anca gelebildimmm )

Evet ben kaç hayvan baktım sokakta ama bu ev 50 m2 ve eşyalı kiralık tuttum burayı. Köpek büyük cins, ev eziyet olur ona. Burada çok köpek var ve buradaki insanlr köpek seviyor mama alıp dışarıda besliyorlar. Sabah 07:00-08:00 akşam 17:00-19:00 arası işe gidiş ve dönüş saatlerinde başları o kadar çok okşanıp o kadar seviliyorlarki, hepsi kuyruklarını sallarken kopcak bigün diye korkuyorum.

Eve kedi gelicek 1 tane ve bu miniş o gelene kadar gidecek malesef yani cumartesi bizimle son günü, sokağa alışması lazım sıpanın.

kızlar bugünkü menümü yazayım akşamıda işte yyeceğim
sabah 8:30
1 yumurta 2 dilim köy peyniriyle omlet
domates salatalık biber maydonoz

10:30 sade türk kahvesi
1 kupa yeşil çay

13:00
1 tabak kıymalı ıspanak
yoğurt

18:00 1 kase domates çorbası
bol salata
3 lt su
35 dakika tempolu yürüyüş

bugün başka spor yok
eve geç gideceğim
dinleneceğim

İradeye hayran olmak bu işte
Yemediğin için tebrik ederim, zaman geçtikçe alışkanlığa dönüşür umarım

Bol su içmen gerek.

Bu atada ayran ve yoğurt vücutta su tutuyormuş kızlar isterseniz bugünki menünüzde buna da dikkat edin.

Ben şu an spordayım canım çıktı kıpkırmızı oldum ve midem bulandı zorluyorum çünkü kendimi. Dinlenirken mesajlara bakayım dedim.
Devam edicem birazdaha. Sporum bitince yaptığım hareketleri yazarım, linkte olur. Merak eden ordan izler.

Akşama ne pişirsem onu düşünüyorum kıymayla ne yapabilirim ya şöyle hafif birşeyler olsa...

kıymalı yumurta
yumurtayı çok sevdiğimden herşeyin içine sokasım geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…