Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Menüm

12:00
1 paket kare bitter
1 bardak süt
1 parça peynir

18:00
2 minik içli köfte
4 kaşık pilav
4 kaşık nohut
2 kaşık tavuk sote

Su :1.5 lt
Spor yok

Biliyorum çok kötü bir menü yarın spor ve güzel bir diyet yapcam inşallah kızlar

Kızlar bugün çok hastaydım serum yedim diyet yapamadım ama telafi edecem o yüzden menü yazmıyayam
geçmiş olsun canım

15.00 deki menüyü öğle yemeği niyetine yemişsin canım anladığım kadarıyla yoksa ara öğün için fazla biraz

zerra az önce küçük bir kase yoğurt yedim.

Bu arada evde yoğurt yapmaya başlamam lazım bir kere denedim ıaıyı ayarlayamadım galiba, bir türlü katılaşmadı.
canım ilk denemeler böyle sorunlar olabiliyor. ben sürekli kendim yapıyorum hatta mayasını bile kendim yaptım gönül rahatlığıyla yiyoruz çok da lezzetli oluyor. serçe parmağını batır süte 7ye kadar say yanıyor gibiyse parmağın olmuştur.

zerra canim bu mesajla mesajim 10

Iyi geceler kizlar
iyi geceler

Kızlar nerden yedim o pastayı. Açlıktan resmen midem bulanıyor valla. Normalde asla bu saatte uyumam ama bugün yatıyorum erkenden. Bayağı sarstı beni. İyi geceler
iyi geceler

afiyet olsun canım erkenden bitmiş yeme işleri ne güzel

Büyüsün rahat edersin cnm
Sabret sonra o sana yardım edicek :)
ayy inşaallah ya görür müyüm o günleri acaba

Aslında hava alınca rahat uyuması lazımdı
ben de anlamadım

Afiyet olsun cnm
Keşke kurabiye yemeseydin
keşke

Tüm kare olanı yedim
aneyyyyyyyyy kaptan görmesin

canım kendini toparla biran önce. yarın sabah güzelce yumurta haşla peynir zeytin yeşillik güzel bir kahvaltı yap. kahvaltıda kaçırınca bütün gün gitmiş yine

Evet cnm bugün menün kötü olmuş
Neyse artık yarın dikkat edersin cuma tartı günü var

Bende öyle diyordum şimdi büyüdüler bana yardım ediyorlar ablası:)

dun yapmistim canim fazla yapmisim, 2 gune sisligum iner diye dusundum. persem gunleri salata yiyorum. insallah bisey kalmaz cumaya
Çarşamba için sıkıntı Yok canım
Abartmada yenebilir sağlıklı kh bunlar
zerra az önce küçük bir kase yoğurt yedim.

Bu arada evde yoğurt yapmaya başlamam lazım bir kere denedim ıaıyı ayarlayamadım galiba, bir türlü katılaşmadı.
Afiyet olsun canım
Evde yapıyorum ben yıllardır
Küçük kavanozlara
Sütü kaynatıyoruz
Serçe parmağımızın dayanacağı sıcaklığa gelince bir kaseye biraz yoğurt birazcık sütle çırpıyoruz
Mayalayacağım süte güzelce karıştırıp kavanozlara bölüyorum
Üstünü sarıp 5-6 saat sonra açıyorum
Sıcaklığı geçtçtikten sonra dolaba kaldırıyorum
Kızlar nerden yedim o pastayı. Açlıktan resmen midem bulanıyor valla. Normalde asla bu saatte uyumam ama bugün yatıyorum erkenden. Bayağı sarstı beni. İyi geceler
Keşke 6 gibi çorba içseymişsin canım
Geçmiş olsun canım

Evet canım 2. Gün
Ama meyve ekmek olmayınca arıyorum
Ben ikisinide severim
Hımmm çok olmuş
Ama sen yeterince pişman olmuşsun canım

Canım inşaallah köpüşün iyi olur biran önce
Cinsi ne bizdede var da bahçede cinsi pali

Dogo street yaaani sokak köpüşü
Geçici bir süre benimle, kendine gelsin bırakıcam doğasına ama çok üzülürüm, alıştı çünkü bana ve korkuyorum acaba dışarıda yapabilir mi diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…