Denerim canim da adet oncesi donemde su benim midemi bulandiriyorNe kadar az bir menü. Doydun mu bununla gerçekten :) doyduysan bravooo
Afiyet olaun canım menün güZelmiş :))
Afiyet olsun canım, uyuyana kadar suyu 3ltye çıkarabilirsin bence
Ne kadar az bir menü. Doydun mu bununla gerçekten :) doyduysan bravooo
Afiyet olaun canım menün güZelmiş :))
Afiyet olsun canım, uyuyana kadar suyu 3ltye çıkarabilirsin bence
Akşam menüne salata ve yoğurt eklersen çok daha doyurucu ve kurtarıcı olur canım acikmazsin yoksa bu akşam geçmek bilmez tek bi etle.Bugünkü menüm
Sabah 8.30da
1dilim ekmek
1dilim peynir
Ve marul
Ara kahve
Öğlen 12.30da
1tane fırında but
Ara 1tane armut
Akşam 4de
1tane but
Ara kahve
3litre su
Spor yok
LAydLiNe
Menun güzel canım masallah.gitsin kilolar ama labne yağlı olur gibi geldi bana.koy peyniri tarzında yada yağsız olanları tercih etsen daha faydalı olur canım.Sabah 08.00
2 yumurta ile mantarli biberli omlet
1 tk.labne
Ogle 12.30
1 dalyan kofte(avuc ici kadar 2 taneydi)
Salata
Aksam 18.00
3 parca karnabahar 4 parca brokoli haslama
2 yk yogurt
Domates salatalik biber
3 litre su
Spor yok
Aksam belki bir turk kahvesi icerim
Süpersin zerra.ben battıkça sen harikasın masallah.yarınki birinci belli ikili yarismamizda. Ama intikamını haftaya alıcam ona göre.kızlar bugünkü menümü yazayım akşamıda işte yyeceğim
sabah 8:30
1 yumurta 2 dilim köy peyniriyle omlet
domates salatalık biber maydonoz
10:30 sade türk kahvesi
1 kupa yeşil çay
13:00
1 tabak kıymalı ıspanak
yoğurt
18:00 1 kase domates çorbası
bol salata
3 lt su
35 dakika tempolu yürüyüş
bugün başka spor yok
eve geç gideceğim
dinleneceğim
Masallah canım. Sabır hepsinin karşılığını göreceksin merak etme.ve iyiki yememişim diyeceksin en sonunda.Gerçekten irademe bende hayran kaldım sırf kendim için yoğurt lu lahana salatası yaptım misafirlerde yedi gerçi sağlıklı sağlıklı
Epey geliştirmeli bir menü olmuş canım afiyet olsun.yarın çok güzel bir sonuç alacağa benziyorsun.Menum
Sabah 08.30
Tam bugday ekmekli peynirli tost
12.30
1 kase corba
Salata
17.30
1 kase corba
Salata
2 litre su
Spor yok
Çorba bir iki günlük kurtarıcı olabilir canım kaçırdığımız zamanlarda ama devamlı olacak bişey değil sağlık açısından. Gerçi sebzelerini değiştirip yapılabilir.bazen kıymalı yumurtali sütlü. Ozman o vitamin sağlanır. Deneriz belki bikac gün grup olarak özellikle perşembe günleri ve pazar günleri...çok güzel bir menu afiyet olsun
çorba olayına bayıldım. Malum yeniyim ve fikir oluyor. Afiyet olsun
Canım sadece doymak değil meseleValla doydum cnm ac değilim şuanda :)
Afiyet olsun canım genel olarak güzel menün5 Nisan menüm
Sabah kahvaltı 8 buçuk
1 haşlanmış yumurta
1 bardak süt
Saat 10 da
1 elma
Saat 1 de
Yuvarlak sulu köfte 3 tane küçük
1 kaşe yoğurt
Saat 6 da
1 kase corba
3 tane ızgara kofte
Salata
Yoğurt
2 ceviz .10 tane fındık. 4 tane kayısı çayın yanında..ben çaydan asla vazgeçemem kızlar farkettiyseniz.çayı da şekersiz içemiyorum normalde yarım çay kasigi na düşürdüm ama şekersiz içmek için yaninda fındık ve kayisi yiyiyorum.menülerimde fındık ve kayisi yi oyuzden çok görüyorsunuz.çayı yemekten sonra içtim bu akşam gece bırakmadım.
Şu 2lt.
Spor yok.evrak işlerim vardı oyuzden vakit bulamadım. Ama işlerimi bitirip yapacağım birazdan ins.yazarım gece.
LAydLiNe
Teşekkür ederim canım ama 3 gündür böyle menülerimSüpersin zerra.ben battıkça sen harikasın masallah.yarınki birinci belli ikili yarismamizda. Ama intikamını haftaya alıcam ona göre.
5 Nisan menüm
Sabah kahvaltı 8 buçuk
1 haşlanmış yumurta
1 bardak süt
Saat 10 da
1 elma
Saat 1 de
1 kaşe yoğurt
Saat 6 da
1 kase corba
3 tane ızgara kofte
Salata
Yoğurt
2 ceviz .10 tane fındık. 4 tane kayısı çayın yanında..ben çaydan asla vazgeçemem kızlar farkettiyseniz.çayı da şekersiz içemiyorum normalde yarım çay kasigi na düşürdüm ama şekersiz içmek için yaninda fındık ve kayisi yiyiyorum.menülerimde fındık ve kayisi yi oyuzden çok görüyorsunuz.çayı yemekten sonra içtim bu akşam gece bırakmadım.
Şu 2lt.
Spor yok.evrak işlerim vardı oyuzden vakit bulamadım. Ama işlerimi bitirip yapacağım birazdan ins.yazarım gece.
LAydLiNe
Akşam menüne salata ve yoğurt eklersen çok daha doyurucu ve kurtarıcı olur canım acikmazsin yoksa bu akşam geçmek bilmez tek bi etle.
Canım sadece doymak değil mesele
Sağlıklı bir şekilde kilo vermek amacımız
O yüzden diyorum yanında sebze çorba yoğurt diye
Afiyet olsun canım genel olarak güzel menün
Teşekkür ederim canım ama 3 gündür böyle menülerim
Tartı bakalım ne der
Tamam haftaya yarışalım yine
Sağol canım m gerçekten karşılığını alınca deydi be diyorumMasallah canım. Sabır hepsinin karşılığını göreceksin merak etme.ve iyiki yememişim diyeceksin en sonunda.
Menum
Sabah 08.30
Tam bugday ekmekli peynirli tost
12.30
1 kase corba
Salata
17.30
1 kase corba
Salata
2 litre su
Spor yok
5 Nisan menüm
Sabah kahvaltı 8 buçuk
1 haşlanmış yumurta
1 bardak süt
Saat 10 da
1 elma
Saat 1 de
1 kaşe yoğurt
Saat 6 da
1 kase corba
3 tane ızgara kofte
Salata
Yoğurt
Şu 2lt.
LAydLiNe
Ben pek umutlu degilim canim bugun tartildim eksideydim ama cok azdi adet oncesi siskinlik mi pazar gunu kacamaktan mi bilemedimEpey geliştirmeli bir menü olmuş canım afiyet olsun.yarın çok güzel bir sonuç alacağa benziyorsun.
Sabah tostum biraz buyuktu maalesefAz mi olmus sanki
Ben cayin yaninda bisiler yersem gerisi gelio
Adetin yakınsa ondan olabilir canım. Moralini bozma.bazen az olur bazen çok olurBen pek umutlu degilim canim bugun tartildim eksideydim ama cok azdi adet oncesi siskinlik mi pazar gunu kacamaktan mi bilemedim
Yakin canim 1 2 gun icinde normalde benim 70in alti psikolojik sinir galiba bir yetmisin altina inersem super olacakAdetin yakınsa ondan olabilir canım. Moralini bozma.bazen az olur bazen çok olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?