akşam evde salata çorba yeseydinDunku menum
Sabah
08.00 1.5 yumurtadan omlet
1 tabak yogurt
Dereotu maydonoz
12.00
1 elma 1 kase yogurt ve tarcinla elmali yogurt
16.00
1 kase yogurt
7 8 tane kucuk kuru patlican dolmasi
7 8 tane de sarma
2.5 litre su
20 dk yuruyus
Misafirlikteydik aksam yiyebilecegim bunlardi pasta yemedim
geçmiş olsun canım azılarsa zor çıkıyorkızlar çok uykusuzum kızım gece uyumadı şu son dişlerde bi çıksaydı vala kulağım agrıo diyip durdu bütün gece
Ayy cok gecmis olsun canim bende 10 gundur ruh gibi geziyorum uykusuzlukdan bizimki de disden hic uyumuyor inliyor hayirlisiyla ciksada su disler rahatlasa kuzularkızlar çok uykusuzum kızım gece uyumadı şu son dişlerde bi çıksaydı vala kulağım agrıo diyip durdu bütün gece
Evden 3 gibi cikip 11 gibi geldik corbada yoktu orada patlican dolmasi cevizden bile kucuktu ve bulgurlu ve etleydi olabilecek en azi yemeye calistimakşam evde salata çorba yeseydin
dolmalar uçmuş
geçmiş olsun canım azılarsa zor çıkıyor
Canım tek yönlü beslenme bu dediğin giyetCanım sağlıksız biliyorum ama ben yapmıştım
83kilodan 53/55kiloya kadar vermiştim
Sabah öğlen akşam sadece patates salatası yiyordum yumurtada katıyordum içine ve yanında yoğurt
GünaydınGunaydin kizlar
benim iki aydır etkilenmedi umudum inşallah sendede olmazAynen.psikoloji neyse zaten rüya ya o yansıyor. Bide regl oldum tatlı hevesim oyuzden fazla sanırım bu ara.yarın tartı da da fazla çıkarım kesin regl 2 Kilo atıyor mübarek.
anladım canımEvden 3 gibi cikip 11 gibi geldik corbada yoktu orada patlican dolmasi cevizden bile kucuktu ve bulgurlu ve etleydi olabilecek en azi yemeye calistim
canım bana göre çok az öğlen ve akşam yediklerini ben 1 öğün yaparım hatta 1 köfteyle doymam yani. ben çok yiyorum galibaYemek olarak çok az değil bence ama dediğin gibi salata ve yoğurt eklenebilir yanına. Hem yok tutuyor hemde vitamin dengeleniyor
Tünaydınlaar :))
11 nisan menüm
Sabah 08:00
1 haşlanmış yumurta
Biraz peyaz peynir
Dereotu ve maydonoz
Öğlen 12:00
Fırında kereviz ve tavuk but ızgara (yağsız)1 tabak
1 kase yoğurt
Akşam 18:30
1 tabak tavuk kanat
Yarımkase yoğurt
4 kaşık salata
2 lt su
40 dk çeşitli spor hareketleri
Söz versim kendime, bugün 3+ lt au içeceğim
Yani köfte 3 olabilirdi tabı bide salata ve yoğurt..yağlı unlu şekerli olmadığı sürece dozunda 1 porsiyon olacak şekilde ye canım çok yiyiyorum diye düşünüp bünyeni aç bırakma. Mide kişiden kişiye değişir. Her kez aynı yemekle doymaz.herkes aynı kiloyu da vermez.bazen sağlıklı beslenip çok yiyen kilo verir..ama kaçamakla az yiyen kilo alır.canım bana göre çok az öğlen ve akşam yediklerini ben 1 öğün yaparım hatta 1 köfteyle doymam yani. ben çok yiyorum galiba
Bakalım yarın göreceğiz canım tartı da nekadar etkilendi. Önceki aylarda etkileniyordu vermeme rağmen sabit çıktığım falan olmuştu. Bu haftada sporumu yaptım menulerim de çok kötü değil di bakalım inş. Vermisim dir .bi de tartı sıkıntım var benim evdeki kafamı karıştırıyor eşim 101 e tartı geliyormuş onu alacaktı bakalım kilo farkıni cozemeywbilirim bu hafta hem tartı hem regl yarın ne çıkarsa. Haftaya netleşir bakalım.benim iki aydır etkilenmedi umudum inşallah sendede olmaz
anladım canım
bugün menülerine dikkat et canım çünkü çok fazla kh almışsın
bugün protei ve sebze ağırlıklı beslenmeye çalış canım
Ama çok sağlıksız bencede.1 2 günlük detoxlar olabilir en fazla 1 hafta belki ama daha fazlası sağlığa zararlı. Bi de her zaman aynı ı şeyi yemek mide bulandırıyor. Ben 5.5 diyeti yapmıştım 5 günlük 1 gün boyunca patatesti sadece acayip etkiledi beni ogunden beri patates haşlama yorum kendime yoksa çok sık yerdim.Canım tek yönlü beslenme bu dediğin giyet
Ama çok iyi vermişsin
Allah kolaylık versin canım.kızlar çok uykusuzum kızım gece uyumadı şu son dişlerde bi çıksaydı vala kulağım agrıo diyip durdu bütün gece
gelen giden yok bugün ıssız buralarkızlar neredesiniz kaçamak yok dimi
yarın tartı var ona göre
bugün hafif yiyelim
yemek işini de geç saatlerebırakmayalım
karın gurultusu eşliğindeuyuyalım
Derisini yemiyorum canım ben :)afiyet olsun canım
be tavuk kanata biraz mesafeliyimm deriden dolayı
tartı değişikliği kötü olmuş ama umarım yarın tartıda güzel bir rakam görürsünBakalım yarın göreceğiz canım tartı da nekadar etkilendi. Önceki aylarda etkileniyordu vermeme rağmen sabit çıktığım falan olmuştu. Bu haftada sporumu yaptım menulerim de çok kötü değil di bakalım inş. Vermisim dir .bi de tartı sıkıntım var benim evdeki kafamı karıştırıyor eşim 101 e tartı geliyormuş onu alacaktı bakalım kilo farkıni cozemeywbilirim bu hafta hem tartı hem regl yarın ne çıkarsa. Haftaya netleşir bakalım.
ben hurma yapmıştım ilk başladığımda ama tek tip beslenme bencede çok uygun değilAma çok sağlıksız bencede.1 2 günlük detoxlar olabilir en fazla 1 hafta belki ama daha fazlası sağlığa zararlı. Bi de her zaman aynı ı şeyi yemek mide bulandırıyor. Ben 5.5 diyeti yapmıştım 5 günlük 1 gün boyunca patatesti sadece acayip etkiledi beni ogunden beri patates haşlama yorum kendime yoksa çok sık yerdim.
afiyet olsun canımgelen giden yok bugün ıssız buralar
ton balıklı salata yaptım onu yiyorum şimdi
ha iyi o zamanDerisini yemiyorum canım ben :)
kızlar neredesiniz kaçamak yok dimi
yarın tartı var ona göre
bugün hafif yiyelim
yemek işini de geç saatlerebırakmayalım
karın gurultusu eşliğindeuyuyalım
Bakalım yarın göreceğiz canım tartı da nekadar etkilendi. Önceki aylarda etkileniyordu vermeme rağmen sabit çıktığım falan olmuştu. Bu haftada sporumu yaptım menulerim de çok kötü değil di bakalım inş. Vermisim dir .bi de tartı sıkıntım var benim evdeki kafamı karıştırıyor eşim 101 e tartı geliyormuş onu alacaktı bakalım kilo farkıni cozemeywbilirim bu hafta hem tartı hem regl yarın ne çıkarsa. Haftaya netleşir bakalım.
Canım tek yönlü beslenme bu dediğin giyet
Ama çok iyi vermişsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?