- 25 Mart 2014
- 2.906
- 5.510
- 158
Insallah canim haftaya daha iyi olup 1.oluruzBende son ana kadar 1.lik bekledim ama malesef olmadı. Nasip haftaya ins.
Geçmiş olsun canım tekrardan hoşgeldinKızlar herkese merhaba, uzun süreden sonra yine burdayım. Babamı kaybetmem dolayısıyla bir ara vermiştim toparlanana kadar. Bu ara zarfında bir de diz kapağımda kırık oldu. Neyse şimdi biraz da olsa daha iyiyim. Yeniden aranızda dönmek istedim.
ada81
Rabbim şifa versin canim insanın annesini o şekilde görmesi çok acı tabi ama size en çok ihtiyacı olduğu dönemler bu dönemlerde güzel güzel hasret giderin ins.anneciğin le...
hayırlı yolculuklar canım anneciğine de çok geçmiş olsun
Başınız sağolsun
afiyet olsun akşam niye yok çok az değil mi canım
Çok sağolun KızlarCanim , annene gecmis olsun birlikte guzel vakit geçirin insallah...
Keşke canım. Çok canın çekse bile bikac yudum alMan lazımdı ki sen 2 bardak icmissin.bu tartıya çok fazla yansıyacak çünkü kolanın içinde çok fazla şeker var umarım bu haftaki menülerinle telafi edersin.Evet kilo verince böle oluyorum gerçekten kötü bir menü farkındayım
Aşırı sıcaktı sanırım kolayı ondan içtm su içseydim keske.
Mezun olmadı mı nurdan.olayım diyordu ya.Gecmis olsun canim haftaya insallah guzel eksilerle mezun olursun... bu hafta hep birlikte cok dikkat edelim)
Kilo bildirimden sonra ulasamadim nurdana ..haftaya show yapar 59lu rakamlarla mezun olur insallahMezun olmadı mı nurdan.olayım diyordu ya.
Amin canım sağolasınÇook geçmiş olsn rabbim şifa ihsan eylesin inşallah.
Benimde annem bugun geliyordu ama pazar görüşcz inşallah.
İyi yolculuklar canım
Afiyet olsun canım kola maalesef bir yudum alınca gerisi geliyorBugun ki menüm
11'00
Sucuklu iki yumurta
2 kk peynir
4-5 zeytin
3-4 kuru kayısı
16:30
Maalesef 1 tabak pilav
Üzerine k fasulye
Salata
İki bardak kola
(erken yemiş olmam bunları hafifletirmi ya)
Spor
300 ip
Su 3 lt
Afiyet olsun canım akşam yemeklerini bıraktın mıKızlar öncelikle kilo veren herkesi kocaman tebrik ediyorum. Veremeyenlerde üzülmesin onları terlikle kovalayacağım.cankizzzz sana üzüldüm canım ama inşallah ödemdir. Yoksa çok dikkatlisin artık biliyorum. Sakın moralini bozma aynen devam et. Bu hafta gitmezse haftaya çok güzel gidecek. Ayrıca yokluğumu hiç aratmayan ada81 cım her şey için çok teşekkür ederim her şey için. Ellerine yüreğine sağlık. İyi ki varsın. Birazdan geçmişi okuyacağım inşallah bitirebilirim. Menümü de yazayım unutmadan.
Kahvaltı (07:40)
4 tane ceviz
3 tane kuru kayısı
Bir iki küçük parça tel peyniri
Öğle (13:00)
4 parça karışık tavuk mangal
Salata
4 dilim karpuz
Akşam (19:50)
3 tane kuru kayısı
4 tane ceviz
2 lt su, kahve ve bir bardak çay
Hepinizi tekrar tebrik ediyorum kızlar567. ETAP
(20-27 Nisan)
TAKIM DERECELERI
1.....%1.041..... 7. TAKIM
2......%0.995..... 13. TAKIM
3.......%0.908...... 8. TAKIM
Geçmiş olsun canımCanım şimdi gördüm mesajını kusura bakma
Bugün kayınpeder rahatsızladı acile kaldırdık
Şükür biraz iyi o yüzden hiç giremedim
Afiyet olsun canımBugun menu
Sabah 10.15
1 yagda yumurta
7 yeşil zeytin
Biraz cecil peynir
1 salatalik
1 adet kizarmis form ekmek
Ara 14.30
3 catal biber kavurmasi
Kucuk kase yogurt
Aksam
1 adana
Boool salata
7 badem
2.5 lt su icildiLAydLiNe
Spor yok
Afiyet olsun canım bu haftanın kaçamağı olsunBugünkü menüm
Sabah geç kaldım hemen çıktım evden.2 dersim vardı oyuzden eve gelince yedik
Saadet 11 buçukta
1 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
3 zeytin
Cegrek bi parça ekmek le menemen
Saat 7 de akşam yemeği
Markete alışverişe gittik oyuzden geç kaldı
1 tane tavuk pirzola
1 kepçe mantı
1 kase yogurt
1 bardak ayran
Az turşu
Şu 2lt
Spor yok
Menüm çok düzensiz oldu bugün ve tabiki mantı olmadı biliyorum ama temizlik yaptım valiz hazırladım markete gittim derken yemek gece kaldı ve yola çıkacağım için tavuğu çok az yapmıştım 1 tane yedim.ekmek olarak ta beyaz vardı ya ekmekle yiyecektim yada az bisey mantı. Ben mantıyı tercih ettim. Çünkü tek bi tavuk ve yoğurtla doymadım.ama bu kaçamağın devamı gelmeyecek ins.bu hafta güzel kilo verdim ve takım olarak ta süperiz ins.kötü etkilemek istemem merak etmeyin arkadaşlar.
LAydLiNe
Bende öyle sanıyordumMezun olmadı mı nurdan.olayım diyordu ya.
Canım bu aralar kilo vermen çok yavaşladı. Emziren bir anne için çok az gidiyor. Bir yerde yanlışın var onu bulup çözmemiz lazım. Bu hafta menülerini özellikle takip edeceğim. Hızlan artık biraz. Ben bile şakır şakır veriyorm verecek kilom kalmadı zira. Menülerini mutlaka yaz. Unatma sakın.Gunaydin kizlar. Bende diyom ki dunden beri niye giremiyorum megerse uygulamada problem varmis. Kizlar ben su 3 gun pek giremeyebilirm. Gece saat 1 den sonra annemler geldiayy ne sevindim anlatamam iki uc gun bende kalacaklar gruba menu yazmaya girerim ins. haberiniz olsun.
Gecen hafta 67.9
Bu hafta 67.6
Fark 300 gr.
LAydLiNe
Harikasın canım maşallah çok güzel gitmiş.Günaydın kızlar
Kilo bildirimi
Geçen cuma 59.9
Bu cuma 59
Fark 900 gr
Aslında dün tartıda 58.9 u görmüştüm bugün bikac gr daha iner umudundaydim ama malesef ..arasında 1 gr bile olsa 58 li rakamı görmek güzeldi üzüldüm şuan biraz.ama yine de güzel vermişim şükür.ben gece ye kadar girdim sisteme hiç sıkıntı olmadı ama varmış demekki.buarada bildirimleri ada81 e yapıyoruz kaptanın işi var bugün hatırlatayım kızlar yapmamissiniz.umarım herkesten güzel sonuçlar gelir hayırlı cumalar..
LAydLiNe
ada81
İlacı bırakınca duraklamazsın inşallah. Son 600 gr haftaya cumaya birlikte mezun olalım inşallahGünaydın kızlar
Kilo bildirimi
Geçen hafta 62.00
Bugün 60.6
-1.4
Menüne o kadar kızdım ki bunu bile gözüm görmüyor. Haftaya cumaya sakın ama sakın ne sabit gel ne artı. Sana hep kızacağım artık. Yoksa hemen bırakıyorsun kendini. Tamam güzel veriyorsun ama güzelde alıyorsun.Geçen hafta 73.7
Bu hafta 72.5
-1.2
Harikasın canım. İşte sana yakışan sonuç bu. Bundan sonra böyle bekliyorum.
Gayet güzel canım. İnşallah ahftaya ucundan da olsa görürsün 6 lı rakamları yeniden.kilo bildirimi
geçen hafta :71.5
bu hafta: 70.900
giden :-600
yüzde : %0.84
eğer ishal beni vurmasaydı dün haşlanmış makarna muz yemeseydim daha iyi sonuç gelebilirdi....
Üzme kendini gidecek bunların hepsi.Kilo bildirimi
Geçen cuma 87.800
Bugün 87.800
Coook üzgünüm neden böyle oldu hiç bilmiyorum
Kaçamak yapmadım hiç
Maşallah 41 kerefıstıklar nerdesiniz herkes kayboldu bende biraz evi toparlıyorum bi buraya bakıyorum bi ev topluyorum bi ablamla yazışıyorum elimden her iş geliyor))
Canım anneciğine geçmiş olsun. Allah yardımcınız olsun. İyi yolculuklar hayırlısıyla git hayırlısıyla gel. Diyetini de çok bırakma. Ayrıca bu dünya da hiç bir şey için canını sıkmaya değmez. Önemseme kimseyi. Ben öyle yapıyorum çok mutluyum şükür.Kızlar yola çıktık şimdi 6-7 saat sonra köyümdeyim inşallah
Alıntı yapamadım kızlar
Bugün iş yoğundu
Artı yol hazırlığı
Eve git gel
Gün yetmedi bana
İyi dilekleriniz için teşekkür ediyorum
Umudum2 insan annesine giderken uçarak gider haklısın
Ama annem 2 sene önce felç geçirdi
Her işe herkese yeten annem tuvalete bile tek gidemiyor
Yemeğini kontrol altında yiyor
Çocuk gibi oldu
O kadar üzülüyorum ki görünce
Rabbim kimseyi elden ayaktan düşürmesin
Nurdan barsakların düzeldiyse bırak canım ilacı
Yediklerine dikkat edersin
Adacım suyu zaten çok içiyorum canım
2.5-3 lt
Kayısı kabak vs yiyorum ama benimki psikolojik
Bu aralar gerginim herşey sanki üstüme geliyor
3 gündür migrenim tuttu o şekilde çalışıyorum zaten
Bide üstüne işarkadaşı başkalarının yanında bir olaydan dolayı sesini yükseltti
Yapma abi dedim
İlkbaştan iletişim problemi olan bir olay
Tekrar sesi yükseltmeler filan
Bende kızdım yeter artık çocuğunmıyum ben vs
Gereksiz bir gerginlik oldu
Giderayak canım sıkıldı
Hoş geldin canım. Umarım biraz daha toparlamışsındır kendini. Geçmiş olsun sana da. Yyerin her zaman hazır. Zaten free listemizde adın hala duruyor fark ettiysen.Kızlar herkese merhaba, uzun süreden sonra yine burdayım. Babamı kaybetmem dolayısıyla bir ara vermiştim toparlanana kadar. Bu ara zarfında bir de diz kapağımda kırık oldu. Neyse şimdi biraz da olsa daha iyiyim. Yeniden aranızda dönmek istedim.
ada81
Diyette çok fazla kanat yeme derim canım. Çünkü derileri var. Ayrıca patates yemiyorduk biliyorsun. Ve yine iki öğüne düştün. İki öğüne düştüğün zaman kilo veremiyorsun. Lütfen 3 öğün ye yine.Bugünkü menüm
Sabah 10da
1dilim ekmek
1dilim beyaz peynir
Salatalık
Öğlen 14de
Fırında 6tane kanat
Fırında patates soğan
Akşam yok
2bucuk litre su
Spor yok
LAydLiNe
Geçmiş olsun canım. Umarım önemli bir şey yoktur.Canım şimdi gördüm mesajını kusura bakma
Bugün kayınpeder rahatsızladı acile kaldırdık
Şükür biraz iyi o yüzden hiç giremedim
Akşamın saatini yazmamışsın canım. Onun haricinde güzel menü.Bugun menu
Sabah 10.15
1 yagda yumurta
7 yeşil zeytin
Biraz cecil peynir
1 salatalik
Ara 14.30
3 catal biber kavurmasi
Kucuk kase yogurt
Aksam
1 adana
Boool salata
7 badem
2.5 lt su icildiLAydLiNe
Spor yok
Evet canım hatanın farkındasın ama keşke başka bir çözüm bulsaydın. Mantı hiç olmamış. Menünde çok düzensiz dediğin gibi. Bundan sonra lütfen dikkat et. Daha haftaya birinci olacağız.Bugünkü menüm
Saadet 11 buçukta
1 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
3 zeytin
Saat 7 de akşam yemeği
1 tane tavuk pirzola
1 kepçe mantı
1 kase yogurt
1 bardak ayran
Az turşu
Şu 2lt
Spor yok
Menüm çok düzensiz oldu bugün ve tabiki mantı olmadı biliyorum ama temizlik yaptım valiz hazırladım markete gittim derken yemek gece kaldı ve yola çıkacağım için tavuğu çok az yapmıştım 1 tane yedim.ekmek olarak ta beyaz vardı ya ekmekle yiyecektim yada az bisey mantı. Ben mantıyı tercih ettim. Çünkü tek bi tavuk ve yoğurtla doymadım.ama bu kaçamağın devamı gelmeyecek ins.bu hafta güzel kilo verdim ve takım olarak ta süperiz ins.kötü etkilemek istemem merak etmeyin arkadaşlar.
LAydLiNe
Hiç yemesen de içmesende keşke demesen ne güzel olur.Evet kilo verince böle oluyorum gerçekten kötü bir menü farkındayım
Aşırı sıcaktı sanırım kolayı ondan içtm su içseydim keske.
Amin canım sağolasın
Afiyet olsun canım kola maalesef bir yudum alınca gerisi geliyor
Afiyet olsun canım akşam yemeklerini bıraktın mı
Hepinizi tekrar tebrik ediyorum kızlar
Harikasınız
Geçmiş olsun canım
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım bu haftanın kaçamağı olsun
Güzel kilo verdin
Bende öyle sanıyordum
Sanırım haftaya iki kişi mezun olacak
hayırlı yolculuklar canım anneciğine de çok geçmiş olsun
Başınız sağolsun
afiyet olsun akşam niye yok çok az değil mi canım
cankizzzz kuzum keyfin mi yok nerelerdesin ?
Kızlar öncelikle kilo veren herkesi kocaman tebrik ediyorum. Veremeyenlerde üzülmesin onları terlikle kovalayacağım.cankizzzz sana üzüldüm canım ama inşallah ödemdir. Yoksa çok dikkatlisin artık biliyorum. Sakın moralini bozma aynen devam et. Bu hafta gitmezse haftaya çok güzel gidecek. Ayrıca yokluğumu hiç aratmayan ada81 cım her şey için çok teşekkür ederim her şey için. Ellerine yüreğine sağlık. İyi ki varsın. Birazdan geçmişi okuyacağım inşallah bitirebilirim. Menümü de yazayım unutmadan.
Kahvaltı (07:40)
4 tane ceviz
3 tane kuru kayısı
Bir iki küçük parça tel peyniri
Öğle (13:00)
4 parça karışık tavuk mangal
Salata
4 dilim karpuz
Akşam (19:50)
3 tane kuru kayısı
4 tane ceviz
2 lt su, kahve ve bir bardak çay
567. ETAP
(20-27 Nisan)
TAKIM DERECELERI
1.....%1.041..... 7. TAKIM
2......%0.995..... 13. TAKIM
3.......%0.908...... 8. TAKIM
Bugun menu
Sabah 10.15
1 yagda yumurta
7 yeşil zeytin
Biraz cecil peynir
1 salatalik
Ara 14.30
3 catal biber kavurmasi
Kucuk kase yogurt
Aksam
1 adana
Boool salata
7 badem
2.5 lt su icildiLAydLiNe
Spor yok
Bugünkü menüm
Saadet 11 buçukta
1 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
3 zeytin
Saat 7 de akşam yemeği
1 tane tavuk pirzola
1 kepçe mantı
1 kase yogurt
1 bardak ayran
Az turşu
Şu 2lt
Spor yok
LAydLiNe
Gider gider korkma. Korkarsan başına gelir unutma. O yüzden bu hafta güzel kilo vereceğim diye düşün. Ve sık sık tekrarla bunu kendi kendine.Evet cnm çok dikkat ediyorum niye böyle oldu ya
Devam edicem ama haftaya da aynı çıkarsam diye çok korkuyorum yaa 100gr bile gitmemiş
Sadece senin yüzünden değil canım listede az kilo veren bir kaç arkadaşımız daha var ayrıca kilo alanda var. Hepsi birleşince böyle oldu. Ama şükür ilk üçe girdiğimiz için notamız siliniyor.Cooook iyi yaa bu hafta benim yüzümden böyle oldu yoksa kesin birinci olurduk
Canim spor yapamiyorsun sagligin izin vermiyor...ayagindan dolayi dogal olarak sporsuz kilo biraz daha zor gider... sıkma canını bak haftaya guzel eksilerle geleceksin ben inanıyorum...hep beraber kurtulacagiz kilolardan motivasyonunu düşürme emi...Geldim cnm daha neyim olsun kilo veremedim diye çok üzgünüm yaa
Gider gider korkma. Korkarsan başına gelir unutma. O yüzden bu hafta güzel kilo vereceğim diye düşün. Ve sık sık tekrarla bunu kendi kendine.
Sadece senin yüzünden değil canım listede az kilo veren bir kaç arkadaşımız daha var ayrıca kilo alanda var. Hepsi birleşince böyle oldu. Ama şükür ilk üçe girdiğimiz için notamız siliniyor.
Canim spor yapamiyorsun sagligin izin vermiyor...ayagindan dolayi dogal olarak sporsuz kilo biraz daha zor gider... sıkma canını bak haftaya guzel eksilerle geleceksin ben inanıyorum...hep beraber kurtulacagiz kilolardan motivasyonunu düşürme emi...
Once sağlık canim , kilo verdikce ayagina verdigin ağırlık azalacak spor yapman kolaylasacak canimInş ayağım iyi olsun hergün yürücem dediğin doğru sporsuz gitmiyor
Bugün biraz evi topliyim dedim şuan ölüyorum ağrıdan
Once sağlık canim , kilo verdikce ayagina verdigin ağırlık azalacak spor yapman kolaylasacak canim)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?