Kızlar küçük netbooktan giriyorum o yüzden böyle renksiz renksiz yazıyorum. Birde baştan söyleyeyim smile kullanamayacağım. O yüzden okurken yanlış anlamayın beni.
Canım bu aralar kilo vermen çok yavaşladı. Emziren bir anne için çok az gidiyor. Bir yerde yanlışın var onu bulup çözmemiz lazım. Bu hafta menülerini özellikle takip edeceğim. Hızlan artık biraz. Ben bile şakır şakır veriyorm verecek kilom kalmadı zira. Menülerini mutlaka yaz. Unatma sakın.
Harikasın canım maşallah çok güzel gitmiş.
İlacı bırakınca duraklamazsın inşallah. Son 600 gr haftaya cumaya birlikte mezun olalım inşallah
Menüne o kadar kızdım ki bunu bile gözüm görmüyor. Haftaya cumaya sakın ama sakın ne sabit gel ne artı. Sana hep kızacağım artık. Yoksa hemen bırakıyorsun kendini. Tamam güzel veriyorsun ama güzelde alıyorsun.
Harikasın canım. İşte sana yakışan sonuç bu. Bundan sonra böyle bekliyorum.
Gayet güzel canım. İnşallah ahftaya ucundan da olsa görürsün 6 lı rakamları yeniden.
Üzme kendini gidecek bunların hepsi.
Maşallah 41 kere
Canım anneciğine geçmiş olsun. Allah yardımcınız olsun. İyi yolculuklar hayırlısıyla git hayırlısıyla gel. Diyetini de çok bırakma. Ayrıca bu dünya da hiç bir şey için canını sıkmaya değmez. Önemseme kimseyi. Ben öyle yapıyorum çok mutluyum şükür.
Hoş geldin canım. Umarım biraz daha toparlamışsındır kendini. Geçmiş olsun sana da. Yyerin her zaman hazır. Zaten free listemizde adın hala duruyor fark ettiysen.
Diyette çok fazla kanat yeme derim canım. Çünkü derileri var. Ayrıca patates yemiyorduk biliyorsun. Ve yine iki öğüne düştün. İki öğüne düştüğün zaman kilo veremiyorsun. Lütfen 3 öğün ye yine.
Geçmiş olsun canım. Umarım önemli bir şey yoktur.
Akşamın saatini yazmamışsın canım. Onun haricinde güzel menü.
Evet canım hatanın farkındasın ama keşke başka bir çözüm bulsaydın. Mantı hiç olmamış. Menünde çok düzensiz dediğin gibi. Bundan sonra lütfen dikkat et. Daha haftaya birinci olacağız.
Hiç yemesen de içmesende keşke demesen ne güzel olur.
Kızlar kusura bakmayın tamamen benden olmayan sebeplerle bildirim yapamadım akşamdan beridir siteye giriş yapamıyorum evde değildim şifremi ezbere bilmiyorum gelir gelmez hemen başka yerden giriş yaptım size ulaşamayınca delirdim kk ya telefon açtım açan yok telden giriyorum kk yı sildim tekrar yükledim ekran bembeyaz göruntü yok cuma bildirimi yapamadım hiçbir suçum yok tamamen sistemden kaynaklı
Geçen cuma 71.1
Bu cuma 70.1
Fark 1 kg
Gerçi bu bildirim şimdi hiçbir işe yaramaz ama olsun
LAydLiNe zerra
Allah şifalar versin canım annene. hiçbir şeyi de takma kafana bazı zamanlar malesef üst üste geliyor zor bir gün olmuş anlaşılan. Yarın daha güzel bir gün olur inş.Kızlar yola çıktık şimdi 6-7 saat sonra köyümdeyim inşallah
Alıntı yapamadım kızlar
Bugün iş yoğundu
Artı yol hazırlığı
Eve git gel
Gün yetmedi bana
İyi dilekleriniz için teşekkür ediyorum
Umudum2 insan annesine giderken uçarak gider haklısın
Ama annem 2 sene önce felç geçirdi
Her işe herkese yeten annem tuvalete bile tek gidemiyor
Yemeğini kontrol altında yiyor
Çocuk gibi oldu
O kadar üzülüyorum ki görünce
Rabbim kimseyi elden ayaktan düşürmesin
Nurdan barsakların düzeldiyse bırak canım ilacı
Yediklerine dikkat edersin
Adacım suyu zaten çok içiyorum canım
2.5-3 lt
Kayısı kabak vs yiyorum ama benimki psikolojik
Bu aralar gerginim herşey sanki üstüme geliyor
3 gündür migrenim tuttu o şekilde çalışıyorum zaten
Bide üstüne işarkadaşı başkalarının yanında bir olaydan dolayı sesini yükseltti
Yapma abi dedim
İlkbaştan iletişim problemi olan bir olay
Tekrar sesi yükseltmeler filan
Bende kızdım yeter artık çocuğunmıyum ben vs
Gereksiz bir gerginlik oldu
Giderayak canım sıkıldı
Allah şifalar versin canım. Tekrardan hoş geldinKızlar herkese merhaba, uzun süreden sonra yine burdayım. Babamı kaybetmem dolayısıyla bir ara vermiştim toparlanana kadar. Bu ara zarfında bir de diz kapağımda kırık oldu. Neyse şimdi biraz da olsa daha iyiyim. Yeniden aranızda dönmek istedim.
ada81
çok geçmiş olsun canım iyidir inş.Canım şimdi gördüm mesajını kusura bakma
Bugün kayınpeder rahatsızladı acile kaldırdık
Şükür biraz iyi o yüzden hiç giremedim
Kızlar kusura bakmayın tamamen benden olmayan sebeplerle bildirim yapamadım akşamdan beridir siteye giriş yapamıyorum evde değildim şifremi ezbere bilmiyorum gelir gelmez hemen başka yerden giriş yaptım size ulaşamayınca delirdim kk ya telefon açtım açan yok telden giriyorum kk yı sildim tekrar yükledim ekran bembeyaz göruntü yok cuma bildirimi yapamadım hiçbir suçum yok tamamen sistemden kaynaklı
Geçen cuma 71.1
Bu cuma 70.1
Fark 1 kg
Gerçi bu bildirim şimdi hiçbir işe yaramaz ama olsun
LAydLiNe zerra
Anlamadım tüm dileğim o yönde derken?İnşallah canım tüm dileğim o yönde :)
Anlamadım tüm dileğim o yönde derken?
Keşke canım. Çok canın çekse bile bikac yudum alMan lazımdı ki sen 2 bardak icmissin.bu tartıya çok fazla yansıyacak çünkü kolanın içinde çok fazla şeker var umarım bu haftaki menülerinle telafi edersin.
cankizzzz canım sen de moralini bozma haftaya şakır şakır gider kilolar. Dinlen güzelce ayağın iyileşsin başlarsın spora yavaş yavaş. Öncelik sağlığımız
Çok şükür canım yatıyor ama sancısı azaldıAllah şifalar versin canım annene. hiçbir şeyi de takma kafana bazı zamanlar malesef üst üste geliyor zor bir gün olmuş anlaşılan. Yarın daha güzel bir gün olur inş.
Allah şifalar versin canım. Tekrardan hoş geldin
çok geçmiş olsun canım iyidir inş.
İnşaallah canımKızlar küçük netbooktan giriyorum o yüzden böyle renksiz renksiz yazıyorum. Birde baştan söyleyeyim smile kullanamayacağım. O yüzden okurken yanlış anlamayın beni.
Canım bu aralar kilo vermen çok yavaşladı. Emziren bir anne için çok az gidiyor. Bir yerde yanlışın var onu bulup çözmemiz lazım. Bu hafta menülerini özellikle takip edeceğim. Hızlan artık biraz. Ben bile şakır şakır veriyorm verecek kilom kalmadı zira. Menülerini mutlaka yaz. Unatma sakın.
Harikasın canım maşallah çok güzel gitmiş.
İlacı bırakınca duraklamazsın inşallah. Son 600 gr haftaya cumaya birlikte mezun olalım inşallah
Menüne o kadar kızdım ki bunu bile gözüm görmüyor. Haftaya cumaya sakın ama sakın ne sabit gel ne artı. Sana hep kızacağım artık. Yoksa hemen bırakıyorsun kendini. Tamam güzel veriyorsun ama güzelde alıyorsun.
Harikasın canım. İşte sana yakışan sonuç bu. Bundan sonra böyle bekliyorum.
Gayet güzel canım. İnşallah ahftaya ucundan da olsa görürsün 6 lı rakamları yeniden.
Üzme kendini gidecek bunların hepsi.
Maşallah 41 kere
Canım anneciğine geçmiş olsun. Allah yardımcınız olsun. İyi yolculuklar hayırlısıyla git hayırlısıyla gel. Diyetini de çok bırakma. Ayrıca bu dünya da hiç bir şey için canını sıkmaya değmez. Önemseme kimseyi. Ben öyle yapıyorum çok mutluyum şükür.
Hoş geldin canım. Umarım biraz daha toparlamışsındır kendini. Geçmiş olsun sana da. Yyerin her zaman hazır. Zaten free listemizde adın hala duruyor fark ettiysen.
Diyette çok fazla kanat yeme derim canım. Çünkü derileri var. Ayrıca patates yemiyorduk biliyorsun. Ve yine iki öğüne düştün. İki öğüne düştüğün zaman kilo veremiyorsun. Lütfen 3 öğün ye yine.
Geçmiş olsun canım. Umarım önemli bir şey yoktur.
Akşamın saatini yazmamışsın canım. Onun haricinde güzel menü.
Evet canım hatanın farkındasın ama keşke başka bir çözüm bulsaydın. Mantı hiç olmamış. Menünde çok düzensiz dediğin gibi. Bundan sonra lütfen dikkat et. Daha haftaya birinci olacağız.
Hiç yemesen de içmesende keşke demesen ne güzel olur.
Sağol canım benimAmin canım sağolasın
Afiyet olsun canım kola maalesef bir yudum alınca gerisi geliyor
Afiyet olsun canım akşam yemeklerini bıraktın mı
Hepinizi tekrar tebrik ediyorum kızlar
Harikasınız
Geçmiş olsun canım
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım bu haftanın kaçamağı olsun
Güzel kilo verdin
Bende öyle sanıyordum
Sanırım haftaya iki kişi mezun olacak
Bugünkü menüm
7.30 sabah
1 haşlanmış yumurta
1 dilim ekmek
3 zeytin
14.30 öğlen
1 kıymalı pide
Domates yeşillik
Ayran
18.00 akşam
1 kase çorba
20.00 1 avuç kuruyemiş
Ailenle mutlu haftasonlari geçir canim... mis gibi köy havasi enerjiyi topla dönGünaydın kızlar
Herkese huzurlu sağlıklı hafta sonu diliyorum
Samsundayım kardeşimdeyim şimdi
Birazdan köye annemlere geçicem
İnternet iyi değil köyde
Ara ara geliyor
Takipteyim Kızlar
Öpüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?