Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kızlar kusura bakmayın tamamen benden olmayan sebeplerle bildirim yapamadım akşamdan beridir siteye giriş yapamıyorum evde değildim şifremi ezbere bilmiyorum gelir gelmez hemen başka yerden giriş yaptım size ulaşamayınca delirdim kk ya telefon açtım açan yok telden giriyorum kk yı sildim tekrar yükledim ekran bembeyaz göruntü yok cuma bildirimi yapamadım hiçbir suçum yok tamamen sistemden kaynaklı
Geçen cuma 71.1
Bu cuma 70.1
Fark 1 kg
Gerçi bu bildirim şimdi hiçbir işe yaramaz ama olsun
LAydLiNe zerra

İnşallah canım tüm dileğim o yönde :)

Bu yüzden sürekli telefon numarası istiyorum canım. Sende de numaramın olduğunu sanıyorum çünkü göndermiştim. Bana telefonla ulaşabilirdin. Kötü oldu yine çünkü bu hafta listeye eklemiştim seni. Sen gelmeyince çıkartmak zorunda kaldım.

Allah şifalar versin canım annene. hiçbir şeyi de takma kafana bazı zamanlar malesef üst üste geliyor zor bir gün olmuş anlaşılan. Yarın daha güzel bir gün olur inş.

Allah şifalar versin canım. Tekrardan hoş geldin

Canım şimdi gördüm mesajını kusura bakma
Bugün kayınpeder rahatsızladı acile kaldırdık
Şükür biraz iyi o yüzden hiç giremedim
çok geçmiş olsun canım iyidir inş.

Evet cnm girilmiyor bende başka biryerden giriyorum

Sabah 9.30
2 dilim tahıllı ekmekten tost
Salatalık
5 zeytin
Ara 13.00

Sütlü hurmalı yulaf

Öğlen 14.30

2 parça tavuk
Salata
1 bardak kefir

Ara 3 hurma 2 ceviz

Akşam 20.00
Fırın sebze yoğurt 3 hurma, fındık

3 lt su

Çok şükür canım yatıyor ama sancısı azaldı
Taş döküyormuş

İnşaallah canım

Sağol canım benim

Bugünkü menüm

7.30 sabah
1 haşlanmış yumurta
1 dilim ekmek
3 zeytin

14.30 öğlen
1 kıymalı pide
Domates yeşillik
Ayran

18.00 akşam
1 kase çorba

20.00 1 avuç kuruyemiş

Keşke o pideyi yemeseydin canım..bazen mecbur kalabiliyoruz yemek olmayınca ama ozaman da yarısını ye en azından. Gelen kalori nin yarısını almış olursun.

Günaydın kızlar
Herkese huzurlu sağlıklı hafta sonu diliyorum
Samsundayım kardeşimdeyim şimdi
Birazdan köye annemlere geçicem
İnternet iyi değil köyde
Ara ara geliyor
Takipteyim Kızlar
Öpüyorum
Ailenle mutlu haftasonlari geçir canim... mis gibi köy havasi enerjiyi topla dön )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…