Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Lokum disinda iyi menu cnm

5 dilim mi cok olmus cnm ya

Sabah 10.30
2 tane tavada yumurta
Maydanoz sogan
1 kk peynir
5 zeytin

Ara 15.00
250 ml filtre kahve
10 tane leblebi

Aksam 18.30
1 tabak barbunya yemegi
Salata

2 litre su
Spor yok

Bugünkü menüm
Sabah kahvaltı 11 de
2 köfte
1 dilim peynir
1 haşlanmış yumurta
Salatalik
Domates

Saat 2 de piknikteydik
3 kucuk ızgara tavuk
3 köfte ızgara. Tavuklar ve bir köfteyi ekmeksiz yedim midem bulandı ekmeğin ucundan biraz kırdım iki kokteyle ekmek arası yapıp yedim malesef

Aksam yemegi yemedim Bidaha

Ama saat 10 da bir muz yedim malesef.anneme geçmiştik herkes yemek yedi o saatte ben 1 küçük muz yedim yemek yemedim.muz da yememem lazımdı ama dayanamadım.

Şu 1 buçuk lt.icmisimdir tuvaletim gelmesin piknikte hep diye.
Spor top oynadık ip atladık başka yapamadım

LAydLiNe

Ama 1haftadir gram veremedim birde üstüne kilo almışım sinirlerim tepemde
Ödemdir oturuyorsun kaç gündür hareket ettiğin yok boş yere sinirleniyorsun
Lokum olmuş mu hiç hem daha dün kola içtin iki bardak şimdi de lokum yiyorsun yasak canım yasak bunlar yeme artık az iradeli ol

Evet cnm ama artık çok geç bugün bozdum valla

Aferin cankız iyi yapmışsın. O kadar dil döküyorum sana 3 öğün ye şöyle yap böyle yap. İki öğün yiyorsun az az sonra işte böyle kriz geliyor. Biraz beni örnek alın yaaaa. Sinirle sıkıntıyla olmaz bu iş. Güven biraz kendine. Sık biraz dişini. Bunca yıl yedin yedin ne oldu. Azda değil yaaaa keşke oturup bi tespi yeseydin çok kızdım sana

Muz yerine ssüt içseydin yoğurt yeseydin hatta yemek yeseydin yine olurdu ama saat 10 da muz olmamış hiç. Suyu az içmişsin. Kahvaltın çok geç. Akşamın yok.

Canım sen yinede yürüyerek eziyet etme kendine.o pizzayı yedin pizza için acı çekerek yürüdün ancak onu yakmışsındır. Hiç o tarz şeyler yeme yemene dikkat et ozmanla yürümesen de verirsin ins.

Ne zaman iyi bir derece alsak arkasından herkes bozuyor düzeni. Lütfen kendinize gelin. Bu gün hiç kimse gelmemiş takıma. Paylaşım çok az. zerra bile geliyor kızcağız mezun oldu ona rağmen nerde olduğunu internetinin çekmediğini haber veriyor ama hiç uğramayan arkadaşlarımız var. Yapmayın böyle lütfen. Hadi ben gelemedim bugün çok önemli bir yarışın içindeyim. Bu saat olmuş yeni bitirdim işimi. Mesaj sayma işini de bıraktınız. Bundan sonra liste hazırlayacağım bu mesaj sayma listesini herkes hafta da iki gün yapacak ve herkes günlük sayacak mesajlarını. Kimseyi kırmak üzmek istemiyorum ama artık tam bir takım gibi davranalım. Ucunu bırakınca bir daha toparlayamayız. Gece gece konuşturdunuz yine beni yaaaaaa

Canım masada muz verdi oyuzden dayanamadım ya.şu dediğim gibi mecburiyet.kahvaltı hafta sonu olduğu için kayinvalidemler Gorumce elti falan aileyle idi.öğle piknikte yediğimiz için döndük ordan annemlere geçtik falan akşam yiyemedim işte. Herşeye bi bahane buldum yani kendime göre ama hiçbisey beni kurtaramaz tabi.yediklerim çok ve abartılı değildi bana göre düzensizde olsa ama muz malesef hiç olmadı kiz bana kaptan ceza ver.

cankizzzz tam dayaklıksın yaaaaa. Yasak olan şeyi niye yapıyorsun niye yürüyorsun hadi ayağına bir şey olsa. Allah göstermesin enfeksiyon var diyorsun. Ayaksız felan mı kalmaya çalışıyorsun. Şimdi daha çok kızdım sana. Kendine gel lütfen. Çok iyi gidiyordun yine bozuldu dengen.

Cezalık bişey yok ama bundan sonra da dikkat et az kaldı mezun olmana uzamasın uzadıkça zor oluyor. Ben o yüzden çok kararlı gidiyorum ki biran önce mezun olayım. Taaaa kasımda gelmişim bu güne kadar bir ileri iki geri 10 kiloyu zor vermişim. O yüzden iyice hırslandım ki biran önce bitsin. Örnek alın biraz. Ayyy bak şimdi aklıma gelince moralim düzeldi. Paylaşım topiğinde Bahar benimle ilgili bir istatistik yayınladı harika olmuş. Gördün mü onu?

Ben msj larimi düzenli bi şekilde mutlaka zerra ya yazıyorum canım..Ama zaten gelen giden barız belli bence bu msj sayma işini kaldırsak artık olmaz mı sen direk yazmayanı gördüğün kişileri uyarsan.çünkü Burdaki kişiler daimi belli bana göre.tabi kaptan sensin ne desen kabulümuz.

Yok görmedim canım. Haklısın çok dikkat etmeye çalıştım aslında bu hafta sonu bu dikkat etmiş halim inan herkesin söylediğine uyup yesem kimbilir listede neler olurdu.belkide oyuzden kendimi inandırdım biraz bugün.ama bu bile beni gerçekten geriletecek..bakarım bakalım senin için ki paylaşıma.

Canım her zaman tam takip yapamıyorum. O yüzden sayılar iyi oluyor. Uyarırken elimde kesin net bir sonuç oluyor. O yüzden saymaya devam. Ayrıca siz artık iyice sisteme alıştınız. Yakında yeni üyeler çağıracağım. Yenilerin takıma adapte olması daha zor oluyor. Bu mesaj olayın eskiden de sayardık ve bir çok grupta sayıyor.

Dediğim gibi kaptan sen ne dersen o.tabi seninde işini biraz kolaylaştırmamiz lazım haklısın.

Paylaşıma baktım şimdi kaptan muhteşem olmuş. Senin ilk kilon ve son kilon resim olarak hep aklımda zaten gerçekten örnek bize.harikasın masallah ne diyim sana.irade çok önemli gerçekten.umarım bizde kiloları verip mezun olduktan sonra senin kadar iradeli olup almayız..cook uzun zamandır buradasın yani.tekrar masallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…